10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ
Dün 10 Ocak çalışan gazeteciler günü idi.
Gazetecilik; Fedekarlık, sorumluluk ve bilgi birikimi isteyen son derece kritik öneme sahip bir meslektir.
Milli mücadele yıllarında Türk basını, milli birliğin ve beraberliğin sağlanmasında düşman işgaline karşı ülkenin sesi olmuştur.
Haberin doğru ve tarafsız bir şekilde ortaya koyan basınımızın toplumun bilgilenmesinde, toplumsal barış, huzur ve güven ortamının güçlenmesine önemli payı bulunmaktadır.
Doğru, tarafsız ve gerçek haberin peşinde koşarken bimbir türlü cefayı çeken gerçek gazeteciler için ilan edilen 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde bize gelen mesajlar bizleri mutlu etti.
Bir fotoğraf karesi için dakikalarca en doğru anı bekleyen; bir satır haberle birçok hayata umut olabileceği gerçeğini unutmadan çalışan arkadaşlar;
Kamuoyunun aydınlatılması ve bilgilendirilmesi doğrultusunda her şartta görevleri peşinde koşan, gazetecilik mesleğinin zor şartlarına rağmen mesai kavramı gözetmeden hizmet eden, başta Yıldız Haber gazetesi matbaada çalışanlardan ve basın çalışanları ile Giresun basınının 10 Ocak Çalışan Gazeteci gününü bütün Samimiyetimle kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum.
Yazımı bizler için yazılan sözlerle tamamlamak istiyorum;
"Gazeteciler, gördüklerini düşündüklerini, bildiklerini samimiyetle yazmalıdır."
M.Kemal Atatürk
"Basın hürriyeti kalkarsa; vicdan, eğitim, konuşma hürriyetleri de kalkar."
F.D.Roosevelt
Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
Son Yazıları
- ASLINDA FAKİRİZ HEPİMİZ…
- BİR ÖĞRETMENİ ALKIŞLAMAK,ASLINDA GELECEĞİ ALKIŞLAMAKTIR
- HAYATTA SADECE 5 DAKİKANIZ KALSAYDI NE YAPARDINIZ?
- DÜĞÜNLERDE DAVUL-ZURNA YERİNİ SADE NİKAHA BIRAKIYOR
- PİRAZİZ’DEN GÖNÜLLERDE İZ BIRAKAN KAYMAKAM BURAK ÖZ GELDİ GEÇTİ
- YILDIZ HABER GAZETEMİZ 21 YAŞINDA
- YİNE GELDİ GEÇTİ BABALAR GÜNÜ…
- HABABAM SINIFIN’NI HATIRLAYAN PARMAK KALDIRSIN…?
- PİRAZİZ’DE KONAK CAFEYE UĞRADINIZ MI?
- BUGÜN GENÇLERİN BAYRAMI 19 MAYIS 1926 GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI