Yiğitefe Şahin
Köşe Yazarı
Yiğitefe Şahin
 

Gerçeklerle yüzleştireceğiz

Ben, kendi hakkımda daha önce duymadığınız bir bilgiyi sizlere söyleyerek başlayacağım. Daha öncesinde Youtube adı verilen platformda kendimi göstermeye çalışmış ve Youtube Türkiye trendlerine bir video sokmuştum. Bu olay yaklaşık 7 yıl önce oldu. Trendlere dâhil olan video, bir günde 280 bin görüntülenme alarak listede 30-40 arasında bir sıraya yerleşti. 7 yıl önce bu çok değerliydi. Bir günde 1500 kadar abone kazanmıştım. Sonrasında, şuan açıklamak istemediğim birkaç sebep yüzünden o videoyu sildim. Ardından çok uğraşlarıma rağmen, bir türlü aynı verimi alamadım ve platformda içerik üretmeye son verdim. Birkaç kez farklı konseptler ile yeniden denedim. Fakat olmadı. Gel zaman git zaman aboneler azaldı. Şuan 1100 kadar abonem var. Ben bir amaç edindim. Doğruları görmek istemeyenleri, gerçekleri kabullenmeyenleri, robotlaşmak ve köleleşmek için sabırsızlık gösterenleri tabiri caizse “terbiye etmek” için bu hazır aboneli kanalımı kullanarak bilgi verdiğim ve konuşma yaptığım videolar çekeceğim. Videoların konusu değişkenlik gösterecek. Kimi zaman ortalıkta gezinen dilenci kılıklı moda köleleri, kimi zaman robot olmak için can atan teknoloji âşıkları, kimi zaman da ülkenin en ama en önemli, en ama en gerekli unsurları olan maske ve aşı hakkında konuşmalar yaparak, hem kendi fikirlerimi hem de gerçekleri sizlere sunacağım. Kimi zaman konuk konuşmacı olur, kimi zaman röportaj olur. Amacım; içimizde uyuyanları uyandırarak doğru tarafa çekmek. Kanal; aynı zamanda, çıkacak olan Ahali Gençlik dergisinin yüzü gibi bir şey olacak. Kapsamlı bir çalışma yapmayı düşünüyoruz. Biz, aramızda konuşmaya korkan veya kendini deşifre etmek istemeyen kişilerin sesi olma yolunda ilerleyeceğiz. Gözleri boyanmış masum insanlarla alıp veremediğimiz bir şey yok. Bizim üzerinde konuşacağımız, yeri gelince iğneleyeceğimiz nokta, bu projelerin en üstleri. Ha, tabi yolumuza çıkan uyurgezerlere(bir köşe yazımda bu uyurgezerlerden bahsetmiştim) karşı kendimizi savunmakla da yükümlüyüz. Bu, büyük bir adım olabilir. İnsanları bilinçlendirme, gerçekleri söyleme ve gerçek olabilecek ihtimalleri, en belirgin dayanaklarımızla savunmak için bu projeyi gerçekleştiriyoruz. Kimi zaman eski yazılarımın konularını, yeniden videoda dile getireceğim. Bazen mizahi, bazen eleştirisel; bazen gülerek, bazen öfke ile farklı farklı bir sürü videolar ile üstü kapatılan konuların, her tarafını açacağız. Yanlış anlaşılmasın. Bu bir tehdit değildir. Ben, yalnızca bilgilendirme yapacağımı söylüyorum. Kimseye iftira atmam, yalanlamam. Doğruları söylerim. Belgelerimi sunarım. Araştırmalarımı gösteririm. Dayanaklarıma rağmen, beni yalanlayan olursa, onlara diyecek bir şey yok. Onları da “Kör Kütük Âşıklar” olarak tabir ediyorum. Amacımız, hedefimiz belli. Hitap etmek istediğimiz kitle ve iğnelemek istediğimiz nokta belli. Yalnızca doğrular konuşulacak. Fikirlerimizi, dayanaklarımız dâhilinde size sunup, taktiri sizden bekleyeceğiz. Ee, bir yerden başlamak lazım öyle değil mi?
Ekleme Tarihi: 20 Kasım 2021 - Cumartesi
Yiğitefe Şahin

Gerçeklerle yüzleştireceğiz

Ben, kendi hakkımda daha önce duymadığınız bir bilgiyi sizlere söyleyerek başlayacağım. Daha öncesinde Youtube adı verilen platformda kendimi göstermeye çalışmış ve Youtube Türkiye trendlerine bir video sokmuştum. Bu olay yaklaşık 7 yıl önce oldu. Trendlere dâhil olan video, bir günde 280 bin görüntülenme alarak listede 30-40 arasında bir sıraya yerleşti. 7 yıl önce bu çok değerliydi. Bir günde 1500 kadar abone kazanmıştım. Sonrasında, şuan açıklamak istemediğim birkaç sebep yüzünden o videoyu sildim. Ardından çok uğraşlarıma rağmen, bir türlü aynı verimi alamadım ve platformda içerik üretmeye son verdim. Birkaç kez farklı konseptler ile yeniden denedim. Fakat olmadı. Gel zaman git zaman aboneler azaldı. Şuan 1100 kadar abonem var.

Ben bir amaç edindim. Doğruları görmek istemeyenleri, gerçekleri kabullenmeyenleri, robotlaşmak ve köleleşmek için sabırsızlık gösterenleri tabiri caizse “terbiye etmek” için bu hazır aboneli kanalımı kullanarak bilgi verdiğim ve konuşma yaptığım videolar çekeceğim. Videoların konusu değişkenlik gösterecek. Kimi zaman ortalıkta gezinen dilenci kılıklı moda köleleri, kimi zaman robot olmak için can atan teknoloji âşıkları, kimi zaman da ülkenin en ama en önemli, en ama en gerekli unsurları olan maske ve aşı hakkında konuşmalar yaparak, hem kendi fikirlerimi hem de gerçekleri sizlere sunacağım. Kimi zaman konuk konuşmacı olur, kimi zaman röportaj olur. Amacım; içimizde uyuyanları uyandırarak doğru tarafa çekmek. Kanal; aynı zamanda, çıkacak olan Ahali Gençlik dergisinin yüzü gibi bir şey olacak. Kapsamlı bir çalışma yapmayı düşünüyoruz. Biz, aramızda konuşmaya korkan veya kendini deşifre etmek istemeyen kişilerin sesi olma yolunda ilerleyeceğiz. Gözleri boyanmış masum insanlarla alıp veremediğimiz bir şey yok. Bizim üzerinde konuşacağımız, yeri gelince iğneleyeceğimiz nokta, bu projelerin en üstleri. Ha, tabi yolumuza çıkan uyurgezerlere(bir köşe yazımda bu uyurgezerlerden bahsetmiştim) karşı kendimizi savunmakla da yükümlüyüz. Bu, büyük bir adım olabilir. İnsanları bilinçlendirme, gerçekleri söyleme ve gerçek olabilecek ihtimalleri, en belirgin dayanaklarımızla savunmak için bu projeyi gerçekleştiriyoruz.

Kimi zaman eski yazılarımın konularını, yeniden videoda dile getireceğim. Bazen mizahi, bazen eleştirisel; bazen gülerek, bazen öfke ile farklı farklı bir sürü videolar ile üstü kapatılan konuların, her tarafını açacağız. Yanlış anlaşılmasın. Bu bir tehdit değildir. Ben, yalnızca bilgilendirme yapacağımı söylüyorum. Kimseye iftira atmam, yalanlamam. Doğruları söylerim. Belgelerimi sunarım. Araştırmalarımı gösteririm. Dayanaklarıma rağmen, beni yalanlayan olursa, onlara diyecek bir şey yok. Onları da “Kör Kütük Âşıklar” olarak tabir ediyorum. Amacımız, hedefimiz belli. Hitap etmek istediğimiz kitle ve iğnelemek istediğimiz nokta belli. Yalnızca doğrular konuşulacak. Fikirlerimizi, dayanaklarımız dâhilinde size sunup, taktiri sizden bekleyeceğiz. Ee, bir yerden başlamak lazım öyle değil mi?

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.