Taşova Kaymakamı Gökcecik heyelan olan köyde incelemede bulundu

ASAYİŞ (AA) - Anadolu Ajansı | 23.06.2023 - 15:04, Güncelleme: 23.06.2023 - 15:05 1891+ kez okundu.
 

Taşova Kaymakamı Gökcecik heyelan olan köyde incelemede bulundu

AMASYA(AA) - Taşova Kaymakamı Ahmet Gökcecik, geçen hafta heyelan meydana gelen Gökpınar köyünde inceleme gerçekleştirdi.
Vatandaşların talep ve isteklerini dinleyen Gökcecik, yöre halkının mağdur olmaması için gerekli önlem ve çalışmaların yapıldığını söyledi. Aşırı yağışların hayatı olumsuz etkilediğine işaret eden Gökcecik, "Ülkemiz ve ilçemiz genelinde etkili olan yağışlar bazı olumsuzlukları da beraberinde getirmiştir. Son yılların en çok yağışın olduğu dönemi yaşıyoruz, bu yağışlara bağlı olarak bazı köylerimizde ufak tefek maddi hasarlar oluşmuş ve derelerden gelen küçük çaplı sellerden köy yollarımız olumsuz etkilenmiştir. Geçen hafta Gökpınar köyümüzde ufak çaplı bir heyelan meydana gelmiştir. Ekiplerimiz heyelan olan bölgeye ulaşarak gerekli çalışmaları yapmıştır." dedi. Kaymakam Gökcecik'e ziyaretinde Özel İdare Şefi Vedat Vapal eşlik etti. ​​​​​​​
AMASYA(AA) - Taşova Kaymakamı Ahmet Gökcecik, geçen hafta heyelan meydana gelen Gökpınar köyünde inceleme gerçekleştirdi.

Vatandaşların talep ve isteklerini dinleyen Gökcecik, yöre halkının mağdur olmaması için gerekli önlem ve çalışmaların yapıldığını söyledi.

Aşırı yağışların hayatı olumsuz etkilediğine işaret eden Gökcecik, "Ülkemiz ve ilçemiz genelinde etkili olan yağışlar bazı olumsuzlukları da beraberinde getirmiştir. Son yılların en çok yağışın olduğu dönemi yaşıyoruz, bu yağışlara bağlı olarak bazı köylerimizde ufak tefek maddi hasarlar oluşmuş ve derelerden gelen küçük çaplı sellerden köy yollarımız olumsuz etkilenmiştir. Geçen hafta Gökpınar köyümüzde ufak çaplı bir heyelan meydana gelmiştir. Ekiplerimiz heyelan olan bölgeye ulaşarak gerekli çalışmaları yapmıştır." dedi.

Kaymakam Gökcecik'e ziyaretinde Özel İdare Şefi Vedat Vapal eşlik etti.

​​​​​​​

Amasya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.