Bulancak'ta Köylere Hizmet Götürme Birliği encümenleri belirlendi

GÜNDEM 07.05.2024 - 16:34, Güncelleme: 07.05.2024 - 17:44 4382 kez okundu.
 

Bulancak'ta Köylere Hizmet Götürme Birliği encümenleri belirlendi

Bulancak Kaymakamı Ünal Koç başkanlığında Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda Köylere Hizmet Götürme Birliği Seçimleri gerçekleştirildi.
Seçimde, Bulancak Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümen Üyesi seçimi ve gündem maddeleri görüşüldü. Seçimler sonucunda yeni Encümen Üyeleri belirlendi. Yapılan seçimde AK Parti İl Genel Meclis üyesi Erol Türkmen ve CHP İl Genel Meclis Üyesi Sefine Henden Peker ile Esenköy Muhtarı Ercan Aydın ve Yeşilhisar Köyü Muhtarı Ercan Yılmaz encümenliğe seçildi. Kaymakam Ünal Koç, yaptığı açıklamada, birliği  köylere hizmet götürmede önemli bir rol oynadığını ve yeni seçilen üyelerden de özveriyle çalışmalarını beklediğini ifade etti. Kaymakam Koç, "Birliğimizin köylere hizmet götürmede önemli bir rolü var. Yeni seçilen encümen üyelerimizden de özveriyle çalışmalarını bekliyoruz. Köylerimize en iyi şekilde hizmet götürmek için hep birlikte çalışacağız" dedi. Seçime katılan İl Genel Meclis Üyeleri ve muhtarlar yeni seçilen encümen üyelerine başarılar dilediler.
Bulancak Kaymakamı Ünal Koç başkanlığında Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda Köylere Hizmet Götürme Birliği Seçimleri gerçekleştirildi.

Seçimde, Bulancak Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümen Üyesi seçimi ve gündem maddeleri görüşüldü. Seçimler sonucunda yeni Encümen Üyeleri belirlendi.

Yapılan seçimde AK Parti İl Genel Meclis üyesi Erol Türkmen ve CHP İl Genel Meclis Üyesi Sefine Henden Peker ile Esenköy Muhtarı Ercan Aydın ve Yeşilhisar Köyü Muhtarı Ercan Yılmaz encümenliğe seçildi.

Kaymakam Ünal Koç, yaptığı açıklamada, birliği  köylere hizmet götürmede önemli bir rol oynadığını ve yeni seçilen üyelerden de özveriyle çalışmalarını beklediğini ifade etti.
Kaymakam Koç, "Birliğimizin köylere hizmet götürmede önemli bir rolü var. Yeni seçilen encümen üyelerimizden de özveriyle çalışmalarını bekliyoruz. Köylerimize en iyi şekilde hizmet götürmek için hep birlikte çalışacağız" dedi.

Seçime katılan İl Genel Meclis Üyeleri ve muhtarlar yeni seçilen encümen üyelerine başarılar dilediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.