Turkcell’den 30. Yıla özel kampanya! Kullanım haklarınız ikiye katlanıyor

GÜNDEM 01.05.2024 - 00:01, Güncelleme: 01.05.2024 - 12:03 2940 kez okundu.
 

Turkcell’den 30. Yıla özel kampanya! Kullanım haklarınız ikiye katlanıyor

Turkcell, kuruluşunun 30. yılını büyük bir kampanya ile kutluyor. Milyonlarca abonesine teşekkür amacıyla başlatılan "30. Yıl İkiye Katla" kampanyası, kullanıcılara tarifelerini çifte katlama avantajı sağlıyor.
Turkcell, 30. yılını kutlamak için abonelerine özel bir teklif başlattı. Paketlerindeki internet, dakika ve SMS haklarını ikiye katlama kampanyasın duyurdu. Kampanyadan yararlanmak ise oldukça basit. Aboneler cep telefonlarından bir SMS ile "30YIL" yazıp 2222 numarasına göndererek kampanyaya katılım sağlayabiliyor. Gönderim sonrası mevcut paketler otomatik olarak güncellenerek ikiye katlanıyor. Turkcell'in bu özel kampanyası, 31 Mayıs 2024 tarihine kadar tüm aboneler için geçerli olacak. Kampanya kapsamında aboneler, bir ay boyunca kullanabilecekleri tarifelerindeki dakikanın iki katı, SMS'in iki katı ve internet hakkının iki katına sahip olacaklar. Tanımlanan bu hediyeler, Turkcell'in dijital uygulaması üzerinden kolayca görüntülenebilecek. 500 MB’tan az internet içeren paketlerde olan müşteriler kampanyaya katıldığında 500 MB internet hediye edilecektir. Aboneler, Turkcell’in resmi internet sitesi ve ya cep telefonu uygulaması üzerinden detaylı bilgiye ulaşabilir.   
Turkcell, kuruluşunun 30. yılını büyük bir kampanya ile kutluyor. Milyonlarca abonesine teşekkür amacıyla başlatılan "30. Yıl İkiye Katla" kampanyası, kullanıcılara tarifelerini çifte katlama avantajı sağlıyor.

Turkcell, 30. yılını kutlamak için abonelerine özel bir teklif başlattı. Paketlerindeki internet, dakika ve SMS haklarını ikiye katlama kampanyasın duyurdu.

Kampanyadan yararlanmak ise oldukça basit. Aboneler cep telefonlarından bir SMS ile "30YIL" yazıp 2222 numarasına göndererek kampanyaya katılım sağlayabiliyor. Gönderim sonrası mevcut paketler otomatik olarak güncellenerek ikiye katlanıyor.

Turkcell'in bu özel kampanyası, 31 Mayıs 2024 tarihine kadar tüm aboneler için geçerli olacak. Kampanya kapsamında aboneler, bir ay boyunca kullanabilecekleri tarifelerindeki dakikanın iki katı, SMS'in iki katı ve internet hakkının iki katına sahip olacaklar. Tanımlanan bu hediyeler, Turkcell'in dijital uygulaması üzerinden kolayca görüntülenebilecek.

500 MB’tan az internet içeren paketlerde olan müşteriler kampanyaya katıldığında 500 MB internet hediye edilecektir.

Aboneler, Turkcell’in resmi internet sitesi ve ya cep telefonu uygulaması üzerinden detaylı bilgiye ulaşabilir. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.