BUFAP Ziyaretlerini sürdürüyor

GÜNDEM 04.10.2021 - 17:35, Güncelleme: 04.10.2021 - 17:35 3326+ kez okundu.
 

BUFAP Ziyaretlerini sürdürüyor

BUFAP(Bulancak Farkındalık Platformu) Bulancak İlçe Jandarma Komutanlığına, Bulancak Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne ve Bulancak Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğüne ziyarette bulundu.
İlk olarak Afganistan'dan dönen İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ersin Erkut'a ziyarette bulunduklarını belirten BUFAP Halkla İlişkilerden Sorumlu Gönüllü Başkan Yardımcısı Ebru Nizam, yaptığı açıklamada; "BUFAP olarak öncelikle Afganistan görevinden dönen İlçe Jandarma Komutanımız Binbaşı Sayın Ersin ERKUT'a hoş geldin ziyareti, ardından İtfaiye Haftası dolayısıyla Bulancak Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünde İtfaiye Müdürü Sayın Yusuf Gürsoy ile itfaiye personeline ve yine son olarak Bulancak Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Sayın Selçuk Türkmen'e ziyarette bulunduk."dedi. Bulancak Farkındalık Platformu olarak etkinliklerine devam edeceklerini belirten Başkan Yardımcısı Nizam; "Yeniden ve her geçen gün etkinliklerimize, ziyaretlerimize, toplantılarımıza ve projelerimize devam edeceğiz. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde bizi her defasında misafir ettikleri için Binbaşı Sayın Ersin Erkut'a, Sayın Yusuf Gürsoy'a ve Sayın Selçuk Türkmen’e içtenlikleri ve hoş samimi sohbetleri için çok teşekkür ederiz." diyerek sözlerini tamamladı. Yapılan ziyaretlere; BUFAP Gönüllü Başkanı Gökhan Özcan, BUFAP Gençlik ve Engellilerden Sorumlu Gönüllü Başkan Yardımcısı Emre Can Kızıltaş, BUFAP Halka İlişkilerden Sorumlu Gönüllü Başkan Yardımcısı Ebru Nizam ve BUFAP Giresun Koordinatörü Sevgican Güner katıldı.
BUFAP(Bulancak Farkındalık Platformu) Bulancak İlçe Jandarma Komutanlığına, Bulancak Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne ve Bulancak Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğüne ziyarette bulundu.

İlk olarak Afganistan'dan dönen İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ersin Erkut'a ziyarette bulunduklarını belirten BUFAP Halkla İlişkilerden Sorumlu Gönüllü Başkan Yardımcısı Ebru Nizam, yaptığı açıklamada; "BUFAP olarak öncelikle Afganistan görevinden dönen İlçe Jandarma Komutanımız Binbaşı Sayın Ersin ERKUT'a hoş geldin ziyareti, ardından İtfaiye Haftası dolayısıyla Bulancak Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünde İtfaiye Müdürü Sayın Yusuf Gürsoy ile itfaiye personeline ve yine son olarak Bulancak Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Sayın Selçuk Türkmen'e ziyarette bulunduk."dedi.

Bulancak Farkındalık Platformu olarak etkinliklerine devam edeceklerini belirten Başkan Yardımcısı Nizam; "Yeniden ve her geçen gün etkinliklerimize, ziyaretlerimize, toplantılarımıza ve projelerimize devam edeceğiz. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde bizi her defasında misafir ettikleri için Binbaşı Sayın Ersin Erkut'a, Sayın Yusuf Gürsoy'a ve Sayın Selçuk Türkmen’e içtenlikleri ve hoş samimi sohbetleri için çok teşekkür ederiz." diyerek sözlerini tamamladı.

Yapılan ziyaretlere; BUFAP Gönüllü Başkanı Gökhan Özcan, BUFAP Gençlik ve Engellilerden Sorumlu Gönüllü Başkan Yardımcısı Emre Can Kızıltaş, BUFAP Halka İlişkilerden Sorumlu Gönüllü Başkan Yardımcısı Ebru Nizam ve BUFAP Giresun Koordinatörü Sevgican Güner katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.