Talepler anında değerlendiriliyor

YAŞAM 04.10.2021 - 17:34, Güncelleme: 04.10.2021 - 17:34 3478+ kez okundu.
 

Talepler anında değerlendiriliyor

Giresun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehrin birçok noktasındaki faaliyetleriyle vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor.
Ekipler tarafından, daha önce tespiti yapılan ve vatandaşların da taleplerinin yer aldığı program kapsamında çalışma yürütülerek, eksikler gideriliyor. Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, şehrin birçok bölgesinde kaldırım onarım, yol yapım onarım, istinat duvarı, asfalt yama gibi çalışmalar yürütülürken, çalışmaların şehrin ihtiyaç duyulan noktalarında devam edeceği bildirildi. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada: “Vatandaşlarımızın yararına olan her işi yapmaya gayret ediyoruz. Halka hizmet için çıktığımız bu yolda her talebi inceleyerek imkanlar ölçüsünde çözüme kavuşturuyoruz. Giresun’a hizmet sevdasıyla şehrimizin güzel bir görünüme kavuşturulması için çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz” denildi.
Giresun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehrin birçok noktasındaki faaliyetleriyle vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor.

Ekipler tarafından, daha önce tespiti yapılan ve vatandaşların da taleplerinin yer aldığı program kapsamında çalışma yürütülerek, eksikler gideriliyor.

Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, şehrin birçok bölgesinde kaldırım onarım, yol yapım onarım, istinat duvarı, asfalt yama gibi çalışmalar yürütülürken, çalışmaların şehrin ihtiyaç duyulan noktalarında devam edeceği bildirildi.

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada: “Vatandaşlarımızın yararına olan her işi yapmaya gayret ediyoruz. Halka hizmet için çıktığımız bu yolda her talebi inceleyerek imkanlar ölçüsünde çözüme kavuşturuyoruz. Giresun’a hizmet sevdasıyla şehrimizin güzel bir görünüme kavuşturulması için çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.