AK Parti Adayı, CHP Adayını Mahallesi'nde resmen şov yaptı!

SİYASET 21.03.2024 - 20:52, Güncelleme: 21.03.2024 - 20:56 4452+ kez okundu.
 

AK Parti Adayı, CHP Adayını Mahallesi'nde resmen şov yaptı!

Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Aytekin Şenlikoğlu’nun, CHP Adayı Fuat Köse’nin semti Söken de verdiği iftar yemeğinde kalabalıktan izdiham yaşandı, sokak araç trafiğine kapatıldı.
Yerel seçime sayılı günler kala başkan adayları arasındaki seçim yarışı da iyice kızıştı. Cumhur ittifakı adayı Aytekin Şenlikoğlu ile CHP adayı Fuat köse arasında geçmesi beklenen seçimde her iki adayda gezilerini son sürat sürdürüyorlar. SÖKENDEKİ YEMEĞE 2 BİNDEN FAZLA KATILIM OLDU Cumhur İttifakı adayı Aytekin Şenlikoğlu’nun Giresun Belediye başkanı olarak verdiği “sokak iftarlarından” Söken semtindeki önceki akşamki iftar yemeğinde adeta izdiham yaşandı. CHP adayı Fuat Köse’nin ”Doğduğum yer” dediği Söken’deki iftar yemeğinde sokak araç trafiğine kapatılırken, yemeğe 2 binden fazla kişinin katıldığı gözlendi. Şenlikoğlu, kendisine gösterilen büyük ilgi nedeni ile katılımcılara teşekkür etti.
Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Aytekin Şenlikoğlu’nun, CHP Adayı Fuat Köse’nin semti Söken de verdiği iftar yemeğinde kalabalıktan izdiham yaşandı, sokak araç trafiğine kapatıldı.

Yerel seçime sayılı günler kala başkan adayları arasındaki seçim yarışı da iyice kızıştı.

Cumhur ittifakı adayı Aytekin Şenlikoğlu ile CHP adayı Fuat köse arasında geçmesi beklenen seçimde her iki adayda gezilerini son sürat sürdürüyorlar.

SÖKENDEKİ YEMEĞE 2 BİNDEN FAZLA KATILIM OLDU

Cumhur İttifakı adayı Aytekin Şenlikoğlu’nun Giresun Belediye başkanı olarak verdiği “sokak iftarlarından” Söken semtindeki önceki akşamki iftar yemeğinde adeta izdiham yaşandı.

CHP adayı Fuat Köse’nin ”Doğduğum yer” dediği Söken’deki iftar yemeğinde sokak araç trafiğine kapatılırken, yemeğe 2 binden fazla kişinin katıldığı gözlendi. Şenlikoğlu, kendisine gösterilen büyük ilgi nedeni ile katılımcılara teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.