Başkan Adayı davulla destek topluyor!

SİYASET 21.03.2024 - 20:35, Güncelleme: 21.03.2024 - 20:35 5198+ kez okundu.
 

Başkan Adayı davulla destek topluyor!

Anavatan Partisi Giresun Belediye Başkan Adayı Semih Nefes, seçimlere sayılı günler kala çalışmalarını hızlandırdı.
Gece gündüz demeden tempoyu yükselten Nefes, 31 Mart seçimlerinde iddialı olduğunu bir kez daha hatırlattı. Ramazan ayında da çalışmalarına ara vermeden devam eden Nefes, Sahur'da davulu omzuna asarak vatandaşlardan destek toplamaya devam ediyor. Adaylığı açıklandığı günden bu yana vatandaşlarla ve esnafla sürekli iletişim halinde olan Nefes, genç yaşına rağmen diğer adayların aksine yaptığı propaganda ile dikkat çekiyor. 
Anavatan Partisi Giresun Belediye Başkan Adayı Semih Nefes, seçimlere sayılı günler kala çalışmalarını hızlandırdı.

Gece gündüz demeden tempoyu yükselten Nefes, 31 Mart seçimlerinde iddialı olduğunu bir kez daha hatırlattı. Ramazan ayında da çalışmalarına ara vermeden devam eden Nefes, Sahur'da davulu omzuna asarak vatandaşlardan destek toplamaya devam ediyor.

Adaylığı açıklandığı günden bu yana vatandaşlarla ve esnafla sürekli iletişim halinde olan Nefes, genç yaşına rağmen diğer adayların aksine yaptığı propaganda ile dikkat çekiyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.