Hafızlık yarışmasında birinci olan 80 yaşındaki kişiye teşekkür belgesi verildi

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 06.04.2024 - 15:46, Güncelleme: 06.04.2024 - 15:48 2340+ kez okundu.
 

Hafızlık yarışmasında birinci olan 80 yaşındaki kişiye teşekkür belgesi verildi

Ordu'nun Ünye ilçesinde düzenlenen hafızlık yarışmasında birinci olan 80 yaşındaki Şuayip Güneş'e teşekkür belgesi verildi.
Diyanet İşleri Başkanlığı Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Başkanlığı organizasyonunda ilçede, hafızlık müessesesinin korunmasına katkı sunmak ve daha önce hafızlık yapmış ancak farklı sebeplerle hıfzını zayıflatmış vatandaşların hafızlıklarını pekiştirmelerine yardımcı olmak amacıyla yarışma organize edildi. Ünye Müftülüğü ev sahipliğindeki yarışmada, hafızlığını muhafaza eden Şuayip Güneş birinci oldu. İlçe Müftüsü Hüseyin Okuş, makamında konuk ettiği Güneş'i kutlayarak teşekkür belgesi verdi.
Ordu'nun Ünye ilçesinde düzenlenen hafızlık yarışmasında birinci olan 80 yaşındaki Şuayip Güneş'e teşekkür belgesi verildi.

Diyanet İşleri Başkanlığı Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Başkanlığı organizasyonunda ilçede, hafızlık müessesesinin korunmasına katkı sunmak ve daha önce hafızlık yapmış ancak farklı sebeplerle hıfzını zayıflatmış vatandaşların hafızlıklarını pekiştirmelerine yardımcı olmak amacıyla yarışma organize edildi.

Ünye Müftülüğü ev sahipliğindeki yarışmada, hafızlığını muhafaza eden Şuayip Güneş birinci oldu.

İlçe Müftüsü Hüseyin Okuş, makamında konuk ettiği Güneş'i kutlayarak teşekkür belgesi verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.