10 Mayıs "Sağlık İçin Hareket Et" Giresun'da Coşkuyla Yapıldı!

SAĞLIK 10.05.2024 - 16:43, Güncelleme: 10.05.2024 - 17:48 3934 kez okundu.
 

10 Mayıs "Sağlık İçin Hareket Et" Giresun'da Coşkuyla Yapıldı!

Giresun'da 10 Mayıs Sağlık İçin Hareket Et Günü ve 7 Mayıs Dünya Astım Günü etkinlikleri kapsamında yürüyüş etkinliği yapıldı.
Giresun İl Sağlık Müdürlüğü, Toplum Sağlığı Merkezi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanlarının ortaklaşa düzenlediği yürüyüşe yoğun katılım oldu. Etkinliğe katılan yüzlerce kişi, Deppoy mevkiinden Atatürk Meydanı'na kadar uzanan güzergahta sağlıklı bir yaşam için yürüyüş yaptı. Atatürk Meydanı'nda kurulan stantlarda vatandaşlara sağlıklı beslenme, egzersiz ve astım hastalığı hakkında bilgiler verildi. Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti ve Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse de standı ziyaret ederek yürüyüşe katılanlardan ve stantlarda görev alan personelden bilgiler aldı. Vali Serdengeçti ve Belediye Başkanı Köse, yaptığı açıklamada, sağlıklı bir yaşam için düzenli egzersiz yapmanın ve sağlıklı beslenmenin önemini vurguladılar. Ayrıca astım hastalığının farkındalığının ve tedavisinin önemine değindiler.Etkinlik, katılımcıların coşkulu yürüyüşü ve stantlarda verilen faydalı bilgilerle sona erdi.
Giresun'da 10 Mayıs Sağlık İçin Hareket Et Günü ve 7 Mayıs Dünya Astım Günü etkinlikleri kapsamında yürüyüş etkinliği yapıldı.

Giresun İl Sağlık Müdürlüğü, Toplum Sağlığı Merkezi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanlarının ortaklaşa düzenlediği yürüyüşe yoğun katılım oldu.

Etkinliğe katılan yüzlerce kişi, Deppoy mevkiinden Atatürk Meydanı'na kadar uzanan güzergahta sağlıklı bir yaşam için yürüyüş yaptı.

Atatürk Meydanı'nda kurulan stantlarda vatandaşlara sağlıklı beslenme, egzersiz ve astım hastalığı hakkında bilgiler verildi.

Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti ve Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse de standı ziyaret ederek yürüyüşe katılanlardan ve stantlarda görev alan personelden bilgiler aldı.

Vali Serdengeçti ve Belediye Başkanı Köse, yaptığı açıklamada, sağlıklı bir yaşam için düzenli egzersiz yapmanın ve sağlıklı beslenmenin önemini vurguladılar. Ayrıca astım hastalığının farkındalığının ve tedavisinin önemine değindiler.Etkinlik, katılımcıların coşkulu yürüyüşü ve stantlarda verilen faydalı bilgilerle sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.