Bektaş “Köylere hizmet adaletsizliği son bulmalıdır “

SİYASET 10.09.2023 - 13:30, Güncelleme: 10.09.2023 - 13:33 7426+ kez okundu.
 

Bektaş “Köylere hizmet adaletsizliği son bulmalıdır “

CHP Giresun Merkez İlçe Başkanı Murat Bektaş, köylere hizmet götürülmesinde yapılan adaletsizliğin muhtarları isyan noktasına getirdiğini dile getirdi.
İl genel meclisinin son toplantısında muhtarlar derneği başkanı ve Kemaliye köyü muhtarı Tülin Şenel’in ayrımcılığı dile getirdiği konuşmasına atıfta bulunan merkez ilçe başkanı Bektaş, siyasilerin köylerine fazla fazla gönderilen asfaltın diğer köylere hiçbir şekilde ulaştırılmadığı yönündeki şikayetlerin kendilerine de geldiğini söyledi. Bektaş, muhtarlar derneği başkanı Şenel’in açıklamalarının yetkililer tarafından ciddiye alınması gerektiğini ifade ederek, “ Sayın Tülin Şenel, çok önemli bir konuyu bizzat yaşayarak dile getirmiştir. İktidar milletvekilinin köyüne gönderildiği söylenen 20-30 araba asfaltın diğer köylere neden verilmediğini yetkililer derhal açıklamalıdır. İktidarın il genel meclisi üyeleri de köylüsünün derdini anlatan muhtara neden konuşuyor diye soracağına neden ayrımcılık yapıyoruz diye kendine sormalıdır.  Yol medeniyettir. Bu yüzyılda köy yollarında yaşanan asfalt sıkıntısı konuşuluyorsa, muhtarlarımızı isyan noktasına gelip adalet çığlığı atıyorsa yetkililer bu utancı derhal gidermelidir.“ dedi.
CHP Giresun Merkez İlçe Başkanı Murat Bektaş, köylere hizmet götürülmesinde yapılan adaletsizliğin muhtarları isyan noktasına getirdiğini dile getirdi.

İl genel meclisinin son toplantısında muhtarlar derneği başkanı ve Kemaliye köyü muhtarı Tülin Şenel’in ayrımcılığı dile getirdiği konuşmasına atıfta bulunan merkez ilçe başkanı Bektaş, siyasilerin köylerine fazla fazla gönderilen asfaltın diğer köylere hiçbir şekilde ulaştırılmadığı yönündeki şikayetlerin kendilerine de geldiğini söyledi.


Bektaş, muhtarlar derneği başkanı Şenel’in açıklamalarının yetkililer tarafından ciddiye alınması gerektiğini ifade ederek, “ Sayın Tülin Şenel, çok önemli bir konuyu bizzat yaşayarak dile getirmiştir. İktidar milletvekilinin köyüne gönderildiği söylenen 20-30 araba asfaltın diğer köylere neden verilmediğini yetkililer derhal açıklamalıdır.

İktidarın il genel meclisi üyeleri de köylüsünün derdini anlatan muhtara neden konuşuyor diye soracağına neden ayrımcılık yapıyoruz diye kendine sormalıdır. 

Yol medeniyettir. Bu yüzyılda köy yollarında yaşanan asfalt sıkıntısı konuşuluyorsa, muhtarlarımızı isyan noktasına gelip adalet çığlığı atıyorsa yetkililer bu utancı derhal gidermelidir.“ dedi.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.