Sinan Yıldız
Köşe Yazarı
Sinan Yıldız
 

YİĞİDİ ÖLDÜR AMA HAKKINI VER DEMİŞLER!

Sevgili okurlar… Malumunuz Bulancak yeni Belediye binası şehre yeni bir vizyon kattı. Kaba işçiliği tamamlanan ve kısa bir süre sonra açılması beklenen belediye binası sayesinde Bulancak’ta yeni bir meydana kavuşmuş olacak. Çalışmalar devam ediyor. Bildiğiniz üzere Bulancak’ta birçok mahalle ve sokakta küp taş çalışmaları da devam ediyordu. Havaların yağışlı gitmesi ile çalışmalar biraz sekteye uğrasa da üstyapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda şehre ayrı bir hava katıyor. Bu nedenle yapılan çalışmaların Şehrimize güzellik katmasından dolayı, Cadde ve sokaklar güzelleşmesinden dolayı, Devam eden çalışmalarla Bulancak yeni bir görünüme kavuşacağı için, Başta Bulancak Belediye Başkanı sayın Recep Yakar’a ve nezdinde tüm belediye emekçilerine Bulancak halkı adına teşekkür ediyoruz. 2014 yılından bu yana Bulancak’ta Belediye Başkanı olarak görev yapan sayın başkan, Bu zamana kadar birçok defa farklı şekilde gündeme geldi. Fakat başlattığı başarılı projelerin filizlenmeye başlayarak ortaya çıkması ile Bulancak gerçekten güzel hizmetlere kavuşmaya başladı. TOKİ tarafından yapımı gerçekleşen, Bulancak Belediyesine devredilerek geçtiğimiz günlerde açılışı bizzat Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan Milet Bahçesi ile, Yapımı devam eden doğalgaz çalışmaları ile, Yine yapımı devam eden Kültür Merkezi ile, Yeni Belediye Binası ile, Sahil boyu yapımı devam eden parklar ile, Gerçekten Bulancak son yıllarda yaşanılabilecek bir şehir halini almaya başladı. Şehir içinde bulunan metruk binaların yıkılması, Ve ardından şehir içine yapılacak diğer çalışmalarla her geçen gün insan nüfusunun arttığı Bulancak daha da güzel bir şehir olacak. Tabi ki eksiklerimiz var. İnsanoğlunun yaşadığı hiçbir yerde talepler ve istekler bitmez. Yapılan her işin sonrasında muhakkak yeni çalışmalar ve yeni istekler meydana çıkar. Dolayısıyla biz üzerimize düşeni yaparak, Yiğidi öldürelim ama hakkını da yemeyelim. Çünkü bu çalışmaların gerçekleşmesini sağlayan Bulancak Belediye Başkanı sayın Recep Yakar, İkili ilişkileri sayesinde Ankara’dan istediği hizmeti er ya da geç alıyor. Bu hizmetleri hayata geçirme noktasında büyük emek sarf ediyor Ve Bulancak’ı nakış nakış işlemek için mücadele ediyor. Bizlerde bu hizmetlere ve mücadeleye şahidiz. Bu nedenle Başkan Recep Yakar’a bu hizmetler ve dahası için Bulancak halkı adına teşekkür ediyoruz. Umarız eksik kalınan çalışmalarda bir an önce hayata geçer ve kısa sürede Bulancak daha da fazla hizmet alır. Kalın sağlıcakla…        
Ekleme Tarihi: 20 Haziran 2023 - Salı
Sinan Yıldız

YİĞİDİ ÖLDÜR AMA HAKKINI VER DEMİŞLER!

Sevgili okurlar…

Malumunuz Bulancak yeni Belediye binası şehre yeni bir vizyon kattı.

Kaba işçiliği tamamlanan ve kısa bir süre sonra açılması beklenen belediye binası sayesinde Bulancak’ta yeni bir meydana kavuşmuş olacak.

Çalışmalar devam ediyor.

Bildiğiniz üzere Bulancak’ta birçok mahalle ve sokakta küp taş çalışmaları da devam ediyordu.

Havaların yağışlı gitmesi ile çalışmalar biraz sekteye uğrasa da üstyapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda şehre ayrı bir hava katıyor.

Bu nedenle yapılan çalışmaların

Şehrimize güzellik katmasından dolayı,

Cadde ve sokaklar güzelleşmesinden dolayı,

Devam eden çalışmalarla Bulancak yeni bir görünüme kavuşacağı için,

Başta Bulancak Belediye Başkanı sayın Recep Yakar’a ve nezdinde tüm belediye emekçilerine Bulancak halkı adına teşekkür ediyoruz.

2014 yılından bu yana Bulancak’ta Belediye Başkanı olarak görev yapan sayın başkan,

Bu zamana kadar birçok defa farklı şekilde gündeme geldi.

Fakat başlattığı başarılı projelerin filizlenmeye başlayarak ortaya çıkması ile Bulancak gerçekten güzel hizmetlere kavuşmaya başladı.

TOKİ tarafından yapımı gerçekleşen, Bulancak Belediyesine devredilerek geçtiğimiz günlerde açılışı bizzat Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan Milet Bahçesi ile,

Yapımı devam eden doğalgaz çalışmaları ile,

Yine yapımı devam eden Kültür Merkezi ile,

Yeni Belediye Binası ile,

Sahil boyu yapımı devam eden parklar ile,

Gerçekten Bulancak son yıllarda yaşanılabilecek bir şehir halini almaya başladı.

Şehir içinde bulunan metruk binaların yıkılması,

Ve ardından şehir içine yapılacak diğer çalışmalarla her geçen gün insan nüfusunun arttığı Bulancak daha da güzel bir şehir olacak.

Tabi ki eksiklerimiz var.

İnsanoğlunun yaşadığı hiçbir yerde talepler ve istekler bitmez.

Yapılan her işin sonrasında muhakkak yeni çalışmalar ve yeni istekler meydana çıkar.

Dolayısıyla biz üzerimize düşeni yaparak,

Yiğidi öldürelim ama hakkını da yemeyelim.

Çünkü bu çalışmaların gerçekleşmesini sağlayan Bulancak Belediye Başkanı sayın Recep Yakar,

İkili ilişkileri sayesinde Ankara’dan istediği hizmeti er ya da geç alıyor.

Bu hizmetleri hayata geçirme noktasında büyük emek sarf ediyor

Ve Bulancak’ı nakış nakış işlemek için mücadele ediyor.

Bizlerde bu hizmetlere ve mücadeleye şahidiz.

Bu nedenle Başkan Recep Yakar’a bu hizmetler ve dahası için Bulancak halkı adına teşekkür ediyoruz.

Umarız eksik kalınan çalışmalarda bir an önce hayata geçer ve kısa sürede Bulancak daha da fazla hizmet alır.

Kalın sağlıcakla…

 

 

 

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (1)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Musa Altun
(20.06.2023 14:21 - #72356)
Secimmi gelmis 24 yil sonra herhalde uyuma zamani dgil.
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.