Sinan Yıldız
Köşe Yazarı
Sinan Yıldız
 

VE REİS YENİDEN GİRESUN’A GELİYOR!

Sevgili okurlar… Büyük güne az bir süre kaldı. Hatırlayacağınız gibi 2017 Ağustos ayında Giresun’a gelen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan aradan geçen 8 aylık bir zaman zarfından sonra yeniden Giresun’a geliyor. 25 Mart’ta Giresun’da yapılacak olan il kongresine katılacak olan Erdoğan için ciddi bir çalışma başlatıldığı gelen bilgiler arasında yer aldı. Biliyorsunuz ki İl Danışma toplantısı için Giresun’a gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan Giresun’da umduğunu bulamamış hatta halka da hitap etmeden programın sonrasında ilden ayrılmıştı. Toplantıda teşkilatlara bir hayli sinirlenen Erdoğan, Bakalım bu kez memnun edilebilecek mi? Evet memnun edilebilecek mi diyorum. Çünkü, O zaman parti teşkilatlarının başarısız bir organizasyonu nedeniyle Giresun halkı bir hayli mağdur edilmişti. Sabahın erken saatlerinde Ayvasıl pide önünde toplanan vatandaşlar Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı görememenin üzüntüsünü yaşamışlardı. Dolayısıyla mevcut İl Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’na bu sefer büyük bir görev düşüyor. Hem vatandaşın memnun edilmesi, Hem de Cumhurbaşkanı ve Genel Başkan Erdoğan’ın sinirlenmemesi için, Gereğinin yapılması gerekiyor. Evet değerli okurlar… Aslında mevzu tam da bu değil biliyorsunuz… Yaklaşan bir seçim var. Giresun halkı istediğini almak istiyor. Cumhurbaşkanının ağzından çıkacak sözlere Giresun halkının ihtiyacı var… Nasıl ki, Giresun ve Ordu halkı birleşerek Havalimanı yapıldı. İşte vatandaş yine beklenti içinde… 2002 yılından bu yana Giresun halkı AK Parti’ye her zaman tam destek verdi. Ama ne yazık ki Giresun halkı tek derdi olan fındıkta umduğunu hiçbir zaman bulamadı. Şimdi yeniden bir ihtimal doğuyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan yeniden Giresun’a geliyor. Vatandaş fındıktan başka bir şeyi merak etmiyor. Her yıl aynı sorunu yaşamaktan bıktı artık bu millet. El emeği göz nuru ürününün yabancıların iki dudağı arasından kurtulmasını bekliyorlar. Bunun tek yetkili merci de Sandıkta oy verdiği ve yaklaşan seçimlerde oy vermek istediği AK Parti’dir. Dolayısıyla Cumhurbaşkanı ve Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan’dır. Şayet Cumhurbaşkanı Erdoğan, Giresun’da beklediği ilgi ve alakayı bulabilirse, Giresun halkının umutlarını yeşertecektir. Evet… Son sözümüz bu… Cumhurbaşkanı Erdoğan’a muazzam bir karşılama yapılmalı, Ve Giresun halkı beklediğini almalıdır. Bu karşılama hem gelecek seçimler için AK Parti’nin Giresun’da kurtuluşu, Hem de Giresun Belediyesinin AK Parti’ye geçebilmesi için büyük bir şans olacaktır. Hadi bakalım… Giresun il teşkilatı top sizde… İster kaleye gol atarsınız. İsterseniz topu yine taca atarsınız. Kalın sağlıcakla…
Ekleme Tarihi: 13 Mart 2018 - Salı
Sinan Yıldız

VE REİS YENİDEN GİRESUN’A GELİYOR!

Sevgili okurlar…
Büyük güne az bir süre kaldı.
Hatırlayacağınız gibi 2017 Ağustos ayında Giresun’a gelen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan aradan geçen 8 aylık bir zaman zarfından sonra yeniden Giresun’a geliyor.
25 Mart’ta Giresun’da yapılacak olan il kongresine katılacak olan Erdoğan için ciddi bir çalışma başlatıldığı gelen bilgiler arasında yer aldı.
Biliyorsunuz ki İl Danışma toplantısı için Giresun’a gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan Giresun’da umduğunu bulamamış hatta halka da hitap etmeden programın sonrasında ilden ayrılmıştı.
Toplantıda teşkilatlara bir hayli sinirlenen Erdoğan,
Bakalım bu kez memnun edilebilecek mi?
Evet memnun edilebilecek mi diyorum.
Çünkü,
O zaman parti teşkilatlarının başarısız bir organizasyonu nedeniyle Giresun halkı bir hayli mağdur edilmişti.
Sabahın erken saatlerinde Ayvasıl pide önünde toplanan vatandaşlar Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı görememenin üzüntüsünü yaşamışlardı.
Dolayısıyla mevcut İl Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’na bu sefer büyük bir görev düşüyor.
Hem vatandaşın memnun edilmesi,
Hem de Cumhurbaşkanı ve Genel Başkan Erdoğan’ın sinirlenmemesi için,
Gereğinin yapılması gerekiyor.
Evet değerli okurlar…
Aslında mevzu tam da bu değil biliyorsunuz…
Yaklaşan bir seçim var.
Giresun halkı istediğini almak istiyor.
Cumhurbaşkanının ağzından çıkacak sözlere Giresun halkının ihtiyacı var…
Nasıl ki,
Giresun ve Ordu halkı birleşerek
Havalimanı yapıldı.
İşte vatandaş yine beklenti içinde…
2002 yılından bu yana Giresun halkı AK Parti’ye her zaman tam destek verdi.
Ama ne yazık ki Giresun halkı tek derdi olan fındıkta umduğunu hiçbir zaman bulamadı.
Şimdi yeniden bir ihtimal doğuyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan yeniden Giresun’a geliyor.
Vatandaş fındıktan başka bir şeyi merak etmiyor.
Her yıl aynı sorunu yaşamaktan bıktı artık bu millet.
El emeği göz nuru ürününün yabancıların iki dudağı arasından kurtulmasını bekliyorlar.
Bunun tek yetkili merci de
Sandıkta oy verdiği ve yaklaşan seçimlerde oy vermek istediği AK Parti’dir.
Dolayısıyla Cumhurbaşkanı ve Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan’dır.
Şayet Cumhurbaşkanı Erdoğan,
Giresun’da beklediği ilgi ve alakayı bulabilirse,
Giresun halkının umutlarını yeşertecektir.
Evet…
Son sözümüz bu…
Cumhurbaşkanı Erdoğan’a muazzam bir karşılama yapılmalı,
Ve Giresun halkı beklediğini almalıdır.
Bu karşılama hem gelecek seçimler için AK Parti’nin Giresun’da kurtuluşu,
Hem de Giresun Belediyesinin AK Parti’ye geçebilmesi için büyük bir şans olacaktır.
Hadi bakalım…
Giresun il teşkilatı top sizde…
İster kaleye gol atarsınız.
İsterseniz topu yine taca atarsınız.
Kalın sağlıcakla…
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.