Sinan Yıldız
Köşe Yazarı
Sinan Yıldız
 

TÜRK SİYASETİNDE İYİ BİR PARTİ!

Sevgili okurlar... Türkiye yeni bir siyasi partiye daha kavuştu. Kurucu Genel Başkanlığını Meral Akşener'in üstlendiği İYİ Parti, Çarşamba günü ilk genel kurulunu gerçekleştirdi. Açılır açılmaz da mecliste 5 koltuğu kaptı. HDP gibi bu ülkeyi bölmeye çalışan teröristlerin yanında yer alan bir partinin mecliste yer almasındansa bu ülke için bedeller ödemeye hazır olan insanların meclisimizde yer alması gerçekten onur verici bir durum. Başta Genel Başkan Meral Akşener olmak üzere Kurucular listesinde yer alan 2 Giresunlu hemşerimize, üyelerine ve tüm Türkiye'ye hayırlı olsun. Bu ülke için göreve talip olan, Amacı ülkede birliği sağlamak olan, Türkiye'de huzur isteyen, İsimlerin taşın altına ellerini koyması mutluluk vericidir. Değerli okurlar, Sizlere Meral Akşener'den bahsetmek istiyorum. 1956 yılında İzmit'te doğan Akşener, İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakiltesi Tarih Bölümü mezunudur. 1995 yılında Doğruyol Partisi kadın kolları olan Akşener, İlk defa meclise 1995 genel seçimlerinde adım atmıştır. 1996 yılında 54. Türkiye hükümetinde Refah Partisi ve Doğruyol koalisyonunda İçişleri Bakanlığı görevini üstlenmiştir. 1999 seçimlerinde yeniden DYP'den meclise giren Akşener, 2001 yılında DYP'den istifa ederek AK Parti'ye geçmiştir. 4 ay AK Parti'de kuruluş aşamasında görev alan Akşener, Hayal kırıklığı yaşadığı AK Parti'den istifa ederek 2007 seçimlerinde MHP'den İstanbul Milletvekili olarak meclise girdi. 10 Ağustos 2007 yılında TBMM Başkanvekilliği görevine seçilen Akşener, 2011 ve 2015 genel seçimlerinde de MHP Milletvekili olarak TBMM'de görev yaptı. Kasım 2015 seçimlerinde aday gösterilmeyen Akşener, Yaptığı kulisler ve ülke sevdasının ardından parti kurma aşamasına geçti ve 25 Ekim 2017 tarihinde İYİ Parti'yi kurmuş oldu. 22 yıldır aktif siyasetin içinde yer alan Akşener, Türk toplumuna yakışır bir kadın ve lider olarak bugün Türkiye'nin kaliteli liderleri arasında yerini almış oldu. Umarım bu oluşum Türkiye'nin başına son yıllarda gelen ve ülkemiz içinde ki güvensizliğin önüne geçmek için güzel adımlar atar... Her zaman söylediğimiz gibi; Türkiye farklı siyasi partiler tarafından yönetilmelidir. (Ülkesini seven kişilerden bahsediyorum) Şöyle ki iktidar da olsa muhalefette olsa, Eleştiri olmadan doğru yol bulunamaz. Ne kadar farklı siyasi görüş olursa o kadar doğru yol bulunur. Dediğim gibi, Kendilerini ülkelerine adamış siyasilere her zaman kapımız açık. İyi Parti'nin ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum... Kalın sağlıcakla...  
Ekleme Tarihi: 27 Ekim 2017 - Cuma
Sinan Yıldız

TÜRK SİYASETİNDE İYİ BİR PARTİ!

Sevgili okurlar...
Türkiye yeni bir siyasi partiye daha kavuştu.
Kurucu Genel Başkanlığını Meral Akşener'in üstlendiği İYİ Parti, Çarşamba günü ilk genel kurulunu gerçekleştirdi.
Açılır açılmaz da mecliste 5 koltuğu kaptı.
HDP gibi bu ülkeyi bölmeye çalışan teröristlerin yanında yer alan bir partinin mecliste yer almasındansa bu ülke için bedeller ödemeye hazır olan insanların meclisimizde yer alması gerçekten onur verici bir durum.
Başta Genel Başkan Meral Akşener olmak üzere Kurucular listesinde yer alan 2 Giresunlu hemşerimize, üyelerine ve tüm Türkiye'ye hayırlı olsun.
Bu ülke için göreve talip olan,
Amacı ülkede birliği sağlamak olan,
Türkiye'de huzur isteyen,
İsimlerin taşın altına ellerini koyması mutluluk vericidir.
Değerli okurlar,
Sizlere Meral Akşener'den bahsetmek istiyorum.
1956 yılında İzmit'te doğan Akşener,
İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakiltesi Tarih Bölümü mezunudur.
1995 yılında Doğruyol Partisi kadın kolları olan Akşener,
İlk defa meclise 1995 genel seçimlerinde adım atmıştır.
1996 yılında 54. Türkiye hükümetinde Refah Partisi ve Doğruyol koalisyonunda İçişleri Bakanlığı görevini üstlenmiştir.
1999 seçimlerinde yeniden DYP'den meclise giren Akşener,
2001 yılında DYP'den istifa ederek AK Parti'ye geçmiştir.
4 ay AK Parti'de kuruluş aşamasında görev alan Akşener,
Hayal kırıklığı yaşadığı AK Parti'den istifa ederek 2007 seçimlerinde MHP'den İstanbul Milletvekili olarak meclise girdi.
10 Ağustos 2007 yılında TBMM Başkanvekilliği görevine seçilen Akşener,
2011 ve 2015 genel seçimlerinde de MHP Milletvekili olarak TBMM'de görev yaptı.
Kasım 2015 seçimlerinde aday gösterilmeyen Akşener,
Yaptığı kulisler ve ülke sevdasının ardından parti kurma aşamasına geçti ve 25 Ekim 2017 tarihinde İYİ Parti'yi kurmuş oldu.
22 yıldır aktif siyasetin içinde yer alan Akşener,
Türk toplumuna yakışır bir kadın ve lider olarak bugün Türkiye'nin kaliteli liderleri arasında yerini almış oldu.
Umarım bu oluşum Türkiye'nin başına son yıllarda gelen ve ülkemiz içinde ki güvensizliğin önüne geçmek için güzel adımlar atar...
Her zaman söylediğimiz gibi;
Türkiye farklı siyasi partiler tarafından yönetilmelidir.
(Ülkesini seven kişilerden bahsediyorum)
Şöyle ki iktidar da olsa muhalefette olsa,
Eleştiri olmadan doğru yol bulunamaz.
Ne kadar farklı siyasi görüş olursa o kadar doğru yol bulunur.
Dediğim gibi,
Kendilerini ülkelerine adamış siyasilere her zaman kapımız açık.
İyi Parti'nin ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum...
Kalın sağlıcakla...

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.