Sinan Yıldız
Köşe Yazarı
Sinan Yıldız
 

TEBRİKLER AKSU AMA YİNE BECEREMEDİN!

Sevgili okurlar… Geçtiğimiz günlerde Giresun Belediye Başkanı sayın Kerim Aksu, 2.8. (2 Ağustos) tarihini Dünya Giresunlular Günü olarak ilan etti. Bununla ilgili güzel bir projeye imza atan Başkan Aksu, Yaptığı toplantıda bu tarihin plakamıza uyması nedeniyle bundan böyle her yıl Dünya Giresunlular Günü olarak kutlanacağını söyledi. Bu proje ile ilgili bir de internet sitesi açıldığını belirten Aksu’yu bu anlamlı davranışından ötürü teşekkür ediyoruz. Lakin bir şeyi yaparken diğerini kırmamak önemli… Kerim Aksu’nun toplantısının ardından AK Parti Giresun İl Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’da bir basın toplantısı düzenledi. Başkan Şenlikoğlu toplantısında yerel siyasette Başkan Aksu’yu eleştirdi. Ama bir konu vardı ki gerçekten manidar. Toplantı arası sohbette, Başkan Şenlikoğlu, Kerim Aksu’nun 2.8 tarihini Dünya Giresunlular Günü yaptığını hatırlatarak, ‘Biz Giresunlu değil miyiz?’ diye sordu. Şimdi buradan hem Şenlikoğlu adına hem diğer siyasi partiler ve STK’ları adına hem de bu ilin milletvekilleri adına sayın Aksu’ya biz soruyoruz? Bu ilde yaşayan tek Giresunlular siz ve sizin belirlediğiniz isimler mi? Neden bu projeye bu isimleri katmadınız… Ciddi anlamda bir tek kendinizi mi Giresunlu görüyorsunuz? Yaptığınız iş güzel, Lakin yine beceremediniz… Sanıyorum AK Partililerden Havaalanında yaşanan protokol krizinin acısını çıkartmaya çalışıyorsunuz. Peki diğer isimlerden neyin acısını çıkarıyorsunuz… Bir ilin Belediye Başkanı olmak güler yüzle vatandaşa(yanınızda duranlara) bakmak demek değildir. Bir ilin Belediye Başkanı olmak kucaklayıcı olabilmek demektir. Bu il adına bir işe kalkıyorsanız buradakileri yok sayamazsınız… Eğer derdiniz AK Partililer için havaalanındaki protokol krizi ise o zaman size bizde sahip çıkmıştık yine çıkabiliriz. Ama bu yanlışı Giresunlular değil, Ordulular yapmıştır. Yani bu kabahat Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ındır. Bunu Giresun’a lanse edemezsiniz. Bakın seçimler geliyor. Eğer AK Parti ile derdiniz varsa, Hesapladıklarınız sizi yarı yolda bırakır… Hatırlatayım dedim. Yanılmıyorsam, Giresun merkezde AK Parti’nin oyları sizi ikiye katlamıştı! Güler yüzünüz yaptığınız hatayı kurtaramayabilir. Sanırım biraz duyarlı hareket etmeniz gerekiyor… Bender uyarması, Bir bakmışsınız başkanlık elden gitmiş… O zaman hangi kapıya gitseniz nafile… Unutmayın… Bugünün yarını da var… Kalın sağlıcakla…
Ekleme Tarihi: 03 Ağustos 2018 - Cuma
Sinan Yıldız

TEBRİKLER AKSU AMA YİNE BECEREMEDİN!

Sevgili okurlar…
Geçtiğimiz günlerde Giresun Belediye Başkanı sayın Kerim Aksu,
2.8. (2 Ağustos) tarihini Dünya Giresunlular Günü olarak ilan etti.
Bununla ilgili güzel bir projeye imza atan Başkan Aksu,
Yaptığı toplantıda bu tarihin plakamıza uyması nedeniyle bundan böyle her yıl Dünya Giresunlular Günü olarak kutlanacağını söyledi.
Bu proje ile ilgili bir de internet sitesi açıldığını belirten Aksu’yu bu anlamlı davranışından ötürü teşekkür ediyoruz.
Lakin bir şeyi yaparken diğerini kırmamak önemli…
Kerim Aksu’nun toplantısının ardından AK Parti Giresun İl Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’da bir basın toplantısı düzenledi.
Başkan Şenlikoğlu toplantısında yerel siyasette Başkan Aksu’yu eleştirdi.
Ama bir konu vardı ki gerçekten manidar.
Toplantı arası sohbette,
Başkan Şenlikoğlu, Kerim Aksu’nun 2.8 tarihini Dünya Giresunlular Günü yaptığını hatırlatarak, ‘Biz Giresunlu değil miyiz?’ diye sordu.
Şimdi buradan hem Şenlikoğlu adına hem diğer siyasi partiler ve STK’ları adına hem de bu ilin milletvekilleri adına sayın Aksu’ya biz soruyoruz?
Bu ilde yaşayan tek Giresunlular siz ve sizin belirlediğiniz isimler mi?
Neden bu projeye bu isimleri katmadınız…
Ciddi anlamda bir tek kendinizi mi Giresunlu görüyorsunuz?
Yaptığınız iş güzel,
Lakin yine beceremediniz…
Sanıyorum AK Partililerden Havaalanında yaşanan protokol krizinin acısını çıkartmaya çalışıyorsunuz.
Peki diğer isimlerden neyin acısını çıkarıyorsunuz…
Bir ilin Belediye Başkanı olmak güler yüzle vatandaşa(yanınızda duranlara) bakmak demek değildir.
Bir ilin Belediye Başkanı olmak kucaklayıcı olabilmek demektir.
Bu il adına bir işe kalkıyorsanız buradakileri yok sayamazsınız…
Eğer derdiniz AK Partililer için havaalanındaki protokol krizi ise o zaman size bizde sahip çıkmıştık yine çıkabiliriz.
Ama bu yanlışı Giresunlular değil,
Ordulular yapmıştır.
Yani bu kabahat Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ındır.
Bunu Giresun’a lanse edemezsiniz.
Bakın seçimler geliyor.
Eğer AK Parti ile derdiniz varsa,
Hesapladıklarınız sizi yarı yolda bırakır…
Hatırlatayım dedim.
Yanılmıyorsam,
Giresun merkezde AK Parti’nin oyları sizi ikiye katlamıştı!
Güler yüzünüz yaptığınız hatayı kurtaramayabilir.
Sanırım biraz duyarlı hareket etmeniz gerekiyor…
Bender uyarması,
Bir bakmışsınız başkanlık elden gitmiş…
O zaman hangi kapıya gitseniz nafile…
Unutmayın…
Bugünün yarını da var…
Kalın sağlıcakla…
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.