Sinan Yıldız
Köşe Yazarı
Sinan Yıldız
 

RANTÇI TOKİCİLER...

Sevgili okurlar... Daha önceden de yazmışlığımız var. Lakin olaya hep iyi niyet gözlükleri ile baktığımız için bazı bildiklerimize doğru olmadığı gözü ile baktık. Ama artık yetti de arttı. Ne istiyorum biliyor musunuz? Bazı kendini bilmez densizlerin, Tüyü bitmemiş yetimlerimizin üzerinde ki ellerini çekmesini istiyorum. Arkadaş, Bildiğiniz gibi Bulancak'a TOKİ adı altında değişik isimlerde kooperatif kurularak kayıt alınmasının ardından TOKİ konut yapımlarına başlandı. Buraya kadar sancılı bir süreçten geçildi ise de bile, (Şöyle ki, gazete haberlerimiz ve yazdığımız yazılar sayesinde birçok insanımızın hakkını gözeterek TOKİ'nin sağlıklı bir şekilde Bulancak'ta oluşmasını sağlamış bulunduğumuzdan dolayı sancılı süreç diyorum) İnşaatlar yapıldı. İlki bitti ikincisine başlanıldı. Ama bir türlü zalimler ellerini bu işin üzerinden çekmek istemiyor. Geçenlerde listelere baktım. Malum... Her ne kadar TOKİ'nin bu iş ve işlemleri yapmasında ki ana amaç ev sahibi olamayacak mağdur insanların ev sahibi olmasını sağlamak olsa da bile, Hep amacı dışına çıkıyor... Nasıl mı? Vallahi ben söylemeyeyim. Bulancak Belediyesinin internet sitesine girip, Ev alma hakkı kazananların isimlerine bakınız... Bizim araştırdığımız kadar birazcıkta siz araştırın, Fakir fukara insanların hakkına kim göz dikmiş göreceksiniz. Bu işin Ahmet'i Mehmet'i yok... Hani derler ya, İyinin yanında kötü kap kara çıkarmış ya, Hah işte tam da öyle... Listeler halka açık arz edilmiş, Bakabilirsiniz. Tekrar söylüyorum, Bu milletin sırtından rant elde edenler unutmamalı ki, Kimsenin yaptığı kimseye kar kalmaz. Bir gün elbet çıkar... Siz çocuklarınıza bu rantı analarının ak sütü gibi, Helal sayarsınız... Fakat, Unutmayın o lokma bu milletin hakkıdır... Bu millette hakkını kimsede bırakmaz... Hadi bakalım siz ranta devam...  
Ekleme Tarihi: 02 Mart 2018 - Cuma
Sinan Yıldız

RANTÇI TOKİCİLER...

Sevgili okurlar...
Daha önceden de yazmışlığımız var.
Lakin olaya hep iyi niyet gözlükleri ile baktığımız için bazı bildiklerimize doğru olmadığı gözü ile baktık.
Ama artık yetti de arttı.
Ne istiyorum biliyor musunuz?
Bazı kendini bilmez densizlerin,
Tüyü bitmemiş yetimlerimizin üzerinde ki ellerini çekmesini istiyorum.
Arkadaş,
Bildiğiniz gibi Bulancak'a TOKİ adı altında değişik isimlerde kooperatif kurularak kayıt alınmasının ardından TOKİ konut yapımlarına başlandı.
Buraya kadar sancılı bir süreçten geçildi ise de bile,
(Şöyle ki, gazete haberlerimiz ve yazdığımız yazılar sayesinde birçok insanımızın hakkını gözeterek TOKİ'nin sağlıklı bir şekilde Bulancak'ta oluşmasını sağlamış bulunduğumuzdan dolayı sancılı süreç diyorum)
İnşaatlar yapıldı.
İlki bitti ikincisine başlanıldı.
Ama bir türlü zalimler ellerini bu işin üzerinden çekmek istemiyor.
Geçenlerde listelere baktım.
Malum...
Her ne kadar TOKİ'nin bu iş ve işlemleri yapmasında ki ana amaç ev sahibi olamayacak mağdur insanların ev sahibi olmasını sağlamak olsa da bile,
Hep amacı dışına çıkıyor...
Nasıl mı?
Vallahi ben söylemeyeyim.
Bulancak Belediyesinin internet sitesine girip,
Ev alma hakkı kazananların isimlerine bakınız...
Bizim araştırdığımız kadar birazcıkta siz araştırın,
Fakir fukara insanların hakkına kim göz dikmiş göreceksiniz.
Bu işin Ahmet'i Mehmet'i yok...
Hani derler ya,
İyinin yanında kötü kap kara çıkarmış ya,
Hah işte tam da öyle...
Listeler halka açık arz edilmiş,
Bakabilirsiniz.
Tekrar söylüyorum,
Bu milletin sırtından rant elde edenler unutmamalı ki,
Kimsenin yaptığı kimseye kar kalmaz.
Bir gün elbet çıkar...
Siz çocuklarınıza bu rantı analarının ak sütü gibi,
Helal sayarsınız...
Fakat,
Unutmayın o lokma bu milletin hakkıdır...
Bu millette hakkını kimsede bırakmaz...
Hadi bakalım siz ranta devam...

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.