Sinan Yıldız
Köşe Yazarı
Sinan Yıldız
 

ONLARDAN HERŞEYİ BEKLERİM!

Sevgili okurlar… Sanırım 2009 yılı idi. Bir grip endişesi ile Türkiye ayağa kalkmıştı. Adına ‘Domuz Gribi’ demişlerdi. Ülke ayağa kalkmıştı. Ölümcül bir virüs olan bu hastalık ülkede belli bir süre paniğe neden olmuştu. İlk olarak Meksika'da görülen, Ardından Kuzey Amerika, Avrupa ve Uzakdoğu'ya ulaşan domuz gribi Türkiye'de de ABD’den Irak’a gitmek isteyen ve Türkiye’ye giriş yapan bir kişide görülmüştü. Hatırlar mısınız o dönemi… Ülkemize her türlü müdahale etme hakkını kendinde görenler tarafından bu virüslü kişinin ülkemize gönderildiği ifade edilmişti. Şimdi kış aylarını yaşadığımız bu günlerde, Bu hastalığın yeniden hortlaması gündemi değiştirdi. Son günlerde sürekli enfeksiyon tarzı hastalıklardan bahsediliyordu. Şimdi de İstanbul’da bir hastaneye yabancı uyruklu bir kadının ‘Domuz Gribi’ sebebi ile başvuruda bulunması bu hadiseyi yeniden gündeme taşıdı. Bu yüzden elbette temkinli ve ehemmiyetli davranmalıyız. Sağlımıza özen göstermeliyiz. Benim söylemek istediklerim aslında şudur; Ülkemizde gündeme gelen bu olay birileri tarafından gündem oluşturmak için çıkarılıyor. Biliyorsunuz, Ülkemiz de o kadar çabuk gündem değişiyor ki, Akşamdan sabaha, Bazen ise sabahtan öğlene kadar farklı olaylar gündeme geliyor. Ben diyorum ki, Bu olay bence gündem değiştirmek için ortaya atılan bir durum. Bunu bu şekilde görüyorum. Tabi ki farklı durumları da görmezden gelemeyiz. Mesela bu virüs ile ülkemize hain bir saldırı girişimi de yapabilirler. Hepimiz biliyoruz ki, 1945 yılında Amerika tarafından Japonya’nın Hiroşima eyaletine atılan atom bombası nedeniyle binlerce insan hayatını kaybetti. O zamanın şartları ile atom bombasını tercih edenler, Bugün belki de bu virüs ile en büyük düşmanı olarak gördükleri, Ülkemizi hedef alabilirler. Çünkü herkes biliyor ki, ABD bu topraklarda her zaman kargaşaya sebep veren, Ülkemizde huzurun olmaması için mücadele eden bir ülkedir. Kendi başlarına gelen bu olayı ülkemizin başına musallat ederek, Hedeflerine ulaşabilmek adına Her türlü rezilliği ve insan haklarını ihlal edecek her türlü hamleyi yapabilecek bir ülkedir. Umarım bu olay sadece bir yanlış anlaşılmadır. Ya da söylediklerim kurgudur. Ülkemizde huzur içinde yaşamak temennisiyle… Kalın sağlıcakla…    
Ekleme Tarihi: 23 Ocak 2020 - Perşembe
Sinan Yıldız

ONLARDAN HERŞEYİ BEKLERİM!

Sevgili okurlar…

Sanırım 2009 yılı idi.

Bir grip endişesi ile Türkiye ayağa kalkmıştı.

Adına ‘Domuz Gribi’ demişlerdi.

Ülke ayağa kalkmıştı.

Ölümcül bir virüs olan bu hastalık ülkede belli bir süre paniğe neden olmuştu.

İlk olarak Meksika'da görülen,

Ardından Kuzey Amerika, Avrupa ve Uzakdoğu'ya ulaşan domuz gribi Türkiye'de de ABD’den Irak’a gitmek isteyen ve Türkiye’ye giriş yapan bir kişide görülmüştü.

Hatırlar mısınız o dönemi…

Ülkemize her türlü müdahale etme hakkını kendinde görenler tarafından bu virüslü kişinin ülkemize gönderildiği ifade edilmişti.

Şimdi kış aylarını yaşadığımız bu günlerde,

Bu hastalığın yeniden hortlaması gündemi değiştirdi.

Son günlerde sürekli enfeksiyon tarzı hastalıklardan bahsediliyordu.

Şimdi de İstanbul’da bir hastaneye yabancı uyruklu bir kadının ‘Domuz Gribi’ sebebi ile başvuruda bulunması bu hadiseyi yeniden gündeme taşıdı.

Bu yüzden elbette temkinli ve ehemmiyetli davranmalıyız.

Sağlımıza özen göstermeliyiz.

Benim söylemek istediklerim aslında şudur;

Ülkemizde gündeme gelen bu olay birileri tarafından gündem oluşturmak için çıkarılıyor.

Biliyorsunuz,

Ülkemiz de o kadar çabuk gündem değişiyor ki,

Akşamdan sabaha,

Bazen ise sabahtan öğlene kadar farklı olaylar gündeme geliyor.

Ben diyorum ki,

Bu olay bence gündem değiştirmek için ortaya atılan bir durum.

Bunu bu şekilde görüyorum.

Tabi ki farklı durumları da görmezden gelemeyiz.

Mesela bu virüs ile ülkemize hain bir saldırı girişimi de yapabilirler.

Hepimiz biliyoruz ki,

1945 yılında Amerika tarafından Japonya’nın Hiroşima eyaletine atılan atom bombası nedeniyle binlerce insan hayatını kaybetti.

O zamanın şartları ile atom bombasını tercih edenler,

Bugün belki de bu virüs ile en büyük düşmanı olarak gördükleri,

Ülkemizi hedef alabilirler.

Çünkü herkes biliyor ki,

ABD bu topraklarda her zaman kargaşaya sebep veren,

Ülkemizde huzurun olmaması için mücadele eden bir ülkedir.

Kendi başlarına gelen bu olayı ülkemizin başına musallat ederek,

Hedeflerine ulaşabilmek adına

Her türlü rezilliği ve insan haklarını ihlal edecek her türlü hamleyi yapabilecek bir ülkedir.

Umarım bu olay sadece bir yanlış anlaşılmadır.

Ya da söylediklerim kurgudur.

Ülkemizde huzur içinde yaşamak temennisiyle…

Kalın sağlıcakla…

 

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.