Sinan Yıldız
Köşe Yazarı
Sinan Yıldız
 

MEMLEKETİMİZE HAYIRLI OLSUN !

Sevgili okurlar… 2006 yılından bu yana yazılı basında yayın faaliyetlerine devam eden YILDIZ HABER, Dijital mecrada da artık sizlerin huzurunda olacak. 17 yıldır kamuoyunun sesi olmaya çalışan ve yaptığı haberlerle hem yapılmayanların yapılmasını sağlayan hem de yapılanların duyulmasında büyük bir görev üstlenen Yıldız Haber, stüdyosunu açarak yayın hayatına merhaba dedi. Gazetemizin Yazı İşleri Müdürü Sinan Yıldız’ın moderatörlüğünü yaptığı ‘Yıldız Haber Seçimin Nabzı’ programı ilk olarak Bulancak eski Belediye Başkanı ve mevcut Giresun Milletvekili Kadir Aydın’ı konuk aldı. İzleyenlerden tam not alan programımız seçim sonuna kadar Giresun siyasetine yön veren ve yön verecek olan siyasetçileri ağırlayacak. Öncelikle Yıldız Haber olarak programımızın ilk konuğu olan sayın Kadir Aydın’a ve yayın boyunca bizleri izleyerek destek olan tüm izleyenlerimize ve okurlarımıza teşekkür ediyorum. 1 saat 15 dakika süren programımızı binlerce kişi izlerken, İlk programımız olmasına rağmen güzel bir atmosferde gerçekleşen programımızda Milletvekili Aydın, sorularımıza samimiyetle cevap verdi… Malumunuz 1 Nisan itibarı ile www.yildizhaber.com.tr isimli İnternet Haber Sitemiz, resmi bir statü kazanmıştı. Yıldız Haber olarak yazılı basında ki statümüze bir de İnternet Haber Sitemiz eklenmişti. Nasıl ki gazetemizde ihale ilanı ve resmi ilanları yayınlama hakkımız varsa, Aynı şekilde internet sitemizde de ilan yayınlama hakkı kazanmıştık. Bu statülerimize kavuşmanın ardından, Bizlere güvenen ve her zaman yanımızda olan okurlarımız için canlı yayın programları yapmaya karar verdik. Youtube, İnstagram ve Facebook sayfalarımızdan yayınlanan canlı yayın programlarımızda ilerleyen günlerde çeşitli konularda da yayın yapacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. Artık Yıldız haber, yazılı basın, internet haber sitesi ve canlı yayınları ile Giresun ve bölge halkının hizmetindedir. Memleketimize hayırlı olsun diyorum…
Ekleme Tarihi: 28 Nisan 2023 - Cuma
Sinan Yıldız

MEMLEKETİMİZE HAYIRLI OLSUN !

Sevgili okurlar…

2006 yılından bu yana yazılı basında yayın faaliyetlerine devam eden YILDIZ HABER,

Dijital mecrada da artık sizlerin huzurunda olacak.

17 yıldır kamuoyunun sesi olmaya çalışan ve yaptığı haberlerle hem yapılmayanların yapılmasını sağlayan hem de yapılanların duyulmasında büyük bir görev üstlenen Yıldız Haber, stüdyosunu açarak yayın hayatına merhaba dedi.

Gazetemizin Yazı İşleri Müdürü Sinan Yıldız’ın moderatörlüğünü yaptığı ‘Yıldız Haber Seçimin Nabzı’ programı ilk olarak Bulancak eski Belediye Başkanı ve mevcut Giresun Milletvekili Kadir Aydın’ı konuk aldı.

İzleyenlerden tam not alan programımız seçim sonuna kadar Giresun siyasetine yön veren ve yön verecek olan siyasetçileri ağırlayacak.

Öncelikle Yıldız Haber olarak programımızın ilk konuğu olan sayın Kadir Aydın’a ve yayın boyunca bizleri izleyerek destek olan tüm izleyenlerimize ve okurlarımıza teşekkür ediyorum.

1 saat 15 dakika süren programımızı binlerce kişi izlerken,

İlk programımız olmasına rağmen güzel bir atmosferde gerçekleşen programımızda Milletvekili Aydın, sorularımıza samimiyetle cevap verdi…

Malumunuz 1 Nisan itibarı ile www.yildizhaber.com.tr isimli İnternet Haber Sitemiz, resmi bir statü kazanmıştı.

Yıldız Haber olarak yazılı basında ki statümüze bir de İnternet Haber Sitemiz eklenmişti.

Nasıl ki gazetemizde ihale ilanı ve resmi ilanları yayınlama hakkımız varsa,

Aynı şekilde internet sitemizde de ilan yayınlama hakkı kazanmıştık.

Bu statülerimize kavuşmanın ardından,

Bizlere güvenen ve her zaman yanımızda olan okurlarımız için canlı yayın programları yapmaya karar verdik.

Youtube, İnstagram ve Facebook sayfalarımızdan yayınlanan canlı yayın programlarımızda ilerleyen günlerde çeşitli konularda da yayın yapacak olmanın heyecanını yaşıyoruz.

Artık Yıldız haber, yazılı basın, internet haber sitesi ve canlı yayınları ile Giresun ve bölge halkının hizmetindedir.

Memleketimize hayırlı olsun diyorum…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.