Sinan Yıldız
Köşe Yazarı
Sinan Yıldız
 

KİM NE YAPTIYSA AÇIKLASIN!

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılan Milletvekilliği seçimlerinin ardından 4 ay gibi bir zaman geçti. Giresun Türkiye Büyük Millet Meclisine AK Parti’den 2 Milletvekili, Milliyetçi Hareket Partisinden 1 Milletvekili, Cumhuriyet Halk Partisinden de 1 Milletvekili gönderdi. Giresun halkı dedi ki; ‘Ankara’ya gidin, Giresun’un hakkını savunun, Giresun’la ilgili yapılabilecek hizmetleri Giresun’a getirin’ ve bunun gibi daha birçok şey istedi Giresunlu. Ama bugün geçen süre zarfına baktığımızda, Bu şanslı 4 isim Giresun için ne yaptı? Ya da ne için mücadele etti? Acaba açıklayabilirler mi? Mesela geçenlerde bir arkadaşlar sohbet ederken, Ne duydum biliyor musunuz? Bu isimlerden biri bir tatil beldesinde bir arkadaşıyla sohbet ediyormuş. Karşısında ki şahıs demiş ki, ‘Milletvekili olunca ne oluyor? Yani anlayamıyorum!’ demiş… O da cevap vermiş; ‘Ya hiçbir şey önemli değil de, şu hani karşısına çıktığımız kişiler yakalarını ilikliyor ya, işte en çok bu hoşuma gidiyor’ demiş… Yani düşünebiliyor musunuz? Milletvekilliğinin amacı ne olmuş. Bu millet sizden hizmet bekliyor, Tabi ki cenazelere ve düğünlere katılacaksınız! Tabi ki esnaflarla hemhal olacaksınız! Ama bunu yaparken de kusura bakmayın memlekete fayda sağlayacaksınız… Eğer TBMM’de Giresun adını zikredemiyorsanız. Giresun için elinizi taşın altına koymuyorsanız. Ancak bir sonra ki seçime kadar Milletvekili Maaşı alıp, bu halkın ahını alırsınız. CHP’de Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, Katip Üye olması nedeniyle ve zaten muhalefet görevi üstendiği için Giresun ile ilgili sorunları paylaşıyor, gündem oluşturmaya çalışıyor. MHP’de Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal, en önemli sorunlardan fındığı gündeme getirip Giresun adını zikrediyor. Lakin icraat makamında olan, Her sorunu gündeme getirdiklerinde dikkate alınacak, Çözüm noktasında sonuca ulaşılacak AK Parti’de Milletvekilleri Nazım Elmas ve Ali Temur, Ne yazık ki, Basiretsiz bir siyasetçi görünümündeler. Değerli okurlar. Giresun’un en büyük sorunu sahipsizlik, Birilerinin Giresun’u dışarıdan dizayn etmesi her zaman büyük sorun yaratmıştır. Sanırım bu hala devam ediyor. Giresunlu hizmet bekliyor, Milletvekilleri ise duyarsız. Bu halk sizlere Ankara’da Milletvekili maaşı alın, Arada sırada Giresun’a gelip, Düğündü, cenazeydi katılıp görüntü verin diye değil, Bu memlekete hizmet edesiniz diye yetki verdi. Eğer yaptığınız bir hizmet varsa çıkıp açıklayın ki bizlerde bunları yayınlayalım. Ama eğer yok ise bu milletin ahı sizlere yeter.  Not : 4 milletvekilinin resmi yemin ederken tam manşet benim resmimde olacak    
Ekleme Tarihi: 22 Eylül 2023 - Cuma
Sinan Yıldız

KİM NE YAPTIYSA AÇIKLASIN!

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılan Milletvekilliği seçimlerinin ardından 4 ay gibi bir zaman geçti. Giresun Türkiye Büyük Millet Meclisine AK Parti’den 2 Milletvekili, Milliyetçi Hareket Partisinden 1 Milletvekili, Cumhuriyet Halk Partisinden de 1 Milletvekili gönderdi.

Giresun halkı dedi ki;

‘Ankara’ya gidin, Giresun’un hakkını savunun, Giresun’la ilgili yapılabilecek hizmetleri Giresun’a getirin’ ve bunun gibi daha birçok şey istedi Giresunlu.

Ama bugün geçen süre zarfına baktığımızda,

Bu şanslı 4 isim Giresun için ne yaptı?

Ya da ne için mücadele etti?

Acaba açıklayabilirler mi?

Mesela geçenlerde bir arkadaşlar sohbet ederken,

Ne duydum biliyor musunuz?

Bu isimlerden biri bir tatil beldesinde bir arkadaşıyla sohbet ediyormuş.

Karşısında ki şahıs demiş ki,

‘Milletvekili olunca ne oluyor? Yani anlayamıyorum!’ demiş…

O da cevap vermiş;

‘Ya hiçbir şey önemli değil de, şu hani karşısına çıktığımız kişiler yakalarını ilikliyor ya, işte en çok bu hoşuma gidiyor’ demiş…

Yani düşünebiliyor musunuz?

Milletvekilliğinin amacı ne olmuş.

Bu millet sizden hizmet bekliyor,

Tabi ki cenazelere ve düğünlere katılacaksınız!

Tabi ki esnaflarla hemhal olacaksınız!

Ama bunu yaparken de kusura bakmayın memlekete fayda sağlayacaksınız…

Eğer TBMM’de Giresun adını zikredemiyorsanız.

Giresun için elinizi taşın altına koymuyorsanız.

Ancak bir sonra ki seçime kadar Milletvekili Maaşı alıp, bu halkın ahını alırsınız.

CHP’de Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, Katip Üye olması nedeniyle ve zaten muhalefet görevi üstendiği için Giresun ile ilgili sorunları paylaşıyor, gündem oluşturmaya çalışıyor.

MHP’de Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal, en önemli sorunlardan fındığı gündeme getirip Giresun adını zikrediyor.

Lakin icraat makamında olan,

Her sorunu gündeme getirdiklerinde dikkate alınacak,

Çözüm noktasında sonuca ulaşılacak AK Parti’de Milletvekilleri Nazım Elmas ve Ali Temur,

Ne yazık ki,

Basiretsiz bir siyasetçi görünümündeler.

Değerli okurlar.

Giresun’un en büyük sorunu sahipsizlik,

Birilerinin Giresun’u dışarıdan dizayn etmesi her zaman büyük sorun yaratmıştır.

Sanırım bu hala devam ediyor.

Giresunlu hizmet bekliyor,

Milletvekilleri ise duyarsız.

Bu halk sizlere Ankara’da Milletvekili maaşı alın,

Arada sırada Giresun’a gelip,

Düğündü, cenazeydi katılıp görüntü verin diye değil,

Bu memlekete hizmet edesiniz diye yetki verdi.

Eğer yaptığınız bir hizmet varsa çıkıp açıklayın ki bizlerde bunları yayınlayalım.

Ama eğer yok ise bu milletin ahı sizlere yeter.

 Not : 4 milletvekilinin resmi yemin ederken tam manşet benim resmimde olacak

 

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.