Sinan Yıldız
Köşe Yazarı
Sinan Yıldız
 

HAYIRLI OLSUN…

Sevgili okurlar… Yaklaşan yerel seçimler öncesi Bulancak’ta adayını açıklayarak seçim startını veren ilk parti CHP oldu. Bulancak için aday netleşti. CHP Parti Meclisinden çıkan karara göre CHP Bulancak Belediye Başkan Adayının Necmi Sıbıç olduğu açıklandı. Son olarak Belediye Meclis Üyeliği ve CHP Bulancak İlçe Başkanlığı yapan Necmi Sıbıç, Geçmiş dönemlerde de Giresun’da il başkanlığı görevinde de bulunmuştu. Uzun yıllardan beri aktif siyasetin içinde yer alan Sıbıç, Siyasi konularda kendini geliştirerek, CHP adına Bulancak’ta muhalefet görevini layıkıyla yerine getiren bir isim olarak tanınıyor. Bu yüzden Necmi Sıbıç’ın Belediye Başkan adayı olarak açıklanması hem parti tabanı tarafından hemde vatandaşla tarafından sevinçle karşılandı. Siyasi tecrübe bakımından, Vatandaşı yakından tanıma açısından, İlçenin sorunlarına hakim olabilme açısından, Mevcut görevi olan Belediye Meclis Üyeliği sebebiyle Belediye iş ve işleyişine hakim olabilme açısından, Sayın Sıbıç’ın ismi Bulancak için güzel bir tercihtir. Diğer aday adayı olan sayın Ömer Mustafa Yılmaz ve sayın Basri Gürsoy isimleri de elbette ki hem parti tabanı hem de vatandaş tarafından tasvip edilen isimlerdir. Lakin yapılan istişarelerin Sıbıç yönünde çıktığı aşikardır. Güzel bir ekip kurularak 31 Mart seçimlerinde birlik ve beraberlik sağlanacaktır diye düşünüyorum. Tabi ki burada seçmene büyük görev düşüyor. AK Parti’nin ve diğer partilerin adayları ile kıyaslama yaparak tercihlerini verecekler. Tek temennimiz Bulancak’ta güzel bir seçim sürecinin yaşanmasıdır. Unutulmamalıdır ki, Seçimler geçicidir. Bunu buraya not ediyorum. Çünkü başka bir Bulancak bulunmuyor. Seçim bitince herkes sonuç itibarı ile bu ilçede yaşamaya devam edecektir. Cumhuriyet Halk Partisine seçimlerde başarılar diliyorum. Tabanda birlik sağlayabilme açısından doğru hamleler yapıldığında seçimin alınmaması gibi bir konu söz konusu değildir. Bu vesile ile yakinen tanıdığım ve değer verdiğim bir isim olan sayın Necmi Sıbıç’a da bu görevinin hayırlı olmasını diliyor ve hedeflerine ulaşmasını temenni ediyorum. Sayın Sıbıç’ın ilçede birçok seveninin de bulunduğunu herkes gibi bizlerde biliyoruz. Dolayısıyla Bulancak için hayırlısının olmasını temenni ediyorum. Kalın sağlıcakla…
Ekleme Tarihi: 06 Aralık 2018 - Perşembe
Sinan Yıldız

HAYIRLI OLSUN…

Sevgili okurlar…

Yaklaşan yerel seçimler öncesi Bulancak’ta adayını açıklayarak seçim startını veren ilk parti CHP oldu.

Bulancak için aday netleşti.

CHP Parti Meclisinden çıkan karara göre CHP Bulancak Belediye Başkan Adayının Necmi Sıbıç olduğu açıklandı.

Son olarak Belediye Meclis Üyeliği ve CHP Bulancak İlçe Başkanlığı yapan Necmi Sıbıç,

Geçmiş dönemlerde de Giresun’da il başkanlığı görevinde de bulunmuştu.

Uzun yıllardan beri aktif siyasetin içinde yer alan Sıbıç,

Siyasi konularda kendini geliştirerek,

CHP adına Bulancak’ta muhalefet görevini layıkıyla yerine getiren bir isim olarak tanınıyor.

Bu yüzden Necmi Sıbıç’ın Belediye Başkan adayı olarak açıklanması hem parti tabanı tarafından hemde vatandaşla tarafından sevinçle karşılandı.

Siyasi tecrübe bakımından,

Vatandaşı yakından tanıma açısından,

İlçenin sorunlarına hakim olabilme açısından,

Mevcut görevi olan Belediye Meclis Üyeliği sebebiyle Belediye iş ve işleyişine hakim olabilme açısından,

Sayın Sıbıç’ın ismi Bulancak için güzel bir tercihtir.

Diğer aday adayı olan sayın Ömer Mustafa Yılmaz ve sayın Basri Gürsoy isimleri de elbette ki hem parti tabanı hem de vatandaş tarafından tasvip edilen isimlerdir.

Lakin yapılan istişarelerin Sıbıç yönünde çıktığı aşikardır.

Güzel bir ekip kurularak 31 Mart seçimlerinde birlik ve beraberlik sağlanacaktır diye düşünüyorum.

Tabi ki burada seçmene büyük görev düşüyor.

AK Parti’nin ve diğer partilerin adayları ile kıyaslama yaparak tercihlerini verecekler.

Tek temennimiz Bulancak’ta güzel bir seçim sürecinin yaşanmasıdır.

Unutulmamalıdır ki,

Seçimler geçicidir.

Bunu buraya not ediyorum.

Çünkü başka bir Bulancak bulunmuyor.

Seçim bitince herkes sonuç itibarı ile bu ilçede yaşamaya devam edecektir.

Cumhuriyet Halk Partisine seçimlerde başarılar diliyorum.

Tabanda birlik sağlayabilme açısından doğru hamleler yapıldığında seçimin alınmaması gibi bir konu söz konusu değildir.

Bu vesile ile yakinen tanıdığım ve değer verdiğim bir isim olan sayın Necmi Sıbıç’a da bu görevinin hayırlı olmasını diliyor ve hedeflerine ulaşmasını temenni ediyorum.

Sayın Sıbıç’ın ilçede birçok seveninin de bulunduğunu herkes gibi bizlerde biliyoruz.

Dolayısıyla Bulancak için hayırlısının olmasını temenni ediyorum.

Kalın sağlıcakla…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.