Sinan Yıldız
Köşe Yazarı
Sinan Yıldız
 

GÜZEL ŞEYLER BULANCAK’A YAKIŞIYOR!

Sevgili okurlar… Bir bayramı daha geride bıraktık. Mübarek Ramazan ayının ardından kutladığımız bu bayram da Bulancak’ta birçok kişinin memnun olduğu durumlar meydana geldi. Malumunuz seçimleri kazanan Belediye Başkanı Necmi Sıbıç’ın eşlik ettiği ilk vatandaş-protokol bayramlaşmasında neredeyse izdiham yaşandı. 20 yıldır AK Parti’de olan Bulancak Belediyesi el değiştirmiş yerine CHP geçmişti. Bulancak Kaymakamı Ünal Koç himayelerinde gerçekleşen bayramlaşma töreni yıllardır ilk defa bu kadar kalabalık geçti. Törene gelen birçok kişi uzun yıllardır törenlere katılmadıklarını ifade ederken, belediyenin el değiştirmesi ve Necmi Sıbıç’ın başkanlığı ile ilçede değişikliğin ortaya çıktığını söylediler. Ardından bayramın ilk günü belediye hoparlörlerinden Barış Manço’nun ‘Bugün Bayram Çocuklar!’ şarkısının çalınması birçok insanın yüzünü güldürdü. Belediye Mezarlıklarında bizzat Başkan Sıbıç tarafından imamlar görevlendirilirken, belediye görevlileri ikramlarda bulundu. Başkan Sıbıç’ın seçimi kazanmasının bayrama denk gelmesi, Ve bu sayede vatandaşlara bizzat dokunarak, İnsanların yüzünde hoş bir tebessümün oluşmasına sebep olmasını sağladığı içinde kendisine teşekkür ediyorum. Evet değerli okurlar… Seçim bitti, Bayram da sona erdi… Elbette birileri kazanarak sevinecek, Birileri de kaybederek üzülecek… Bize düşen ise, Kazananı tebrik etmek, İşleri yoluna koyması için zaman tanımak, Yapacağı hizmetleri yapmasına imkan vermek, Ve Bulancak’a güzel hizmetler yapması için destek olmak… Şimdiden kendisine başarılar diliyorum. Emek verip kazandığı Bulancak için, Duruşundan taviz vermeden, Hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin rabbim. Kalın sağlıcakla…
Ekleme Tarihi: 16 Nisan 2024 - Salı
Sinan Yıldız

GÜZEL ŞEYLER BULANCAK’A YAKIŞIYOR!

Sevgili okurlar…

Bir bayramı daha geride bıraktık.

Mübarek Ramazan ayının ardından kutladığımız bu bayram da Bulancak’ta birçok kişinin memnun olduğu durumlar meydana geldi.

Malumunuz seçimleri kazanan Belediye Başkanı Necmi Sıbıç’ın eşlik ettiği ilk vatandaş-protokol bayramlaşmasında neredeyse izdiham yaşandı.

20 yıldır AK Parti’de olan Bulancak Belediyesi el değiştirmiş yerine CHP geçmişti.

Bulancak Kaymakamı Ünal Koç himayelerinde gerçekleşen bayramlaşma töreni yıllardır ilk defa bu kadar kalabalık geçti.

Törene gelen birçok kişi uzun yıllardır törenlere katılmadıklarını ifade ederken, belediyenin el değiştirmesi ve Necmi Sıbıç’ın başkanlığı ile ilçede değişikliğin ortaya çıktığını söylediler.

Ardından bayramın ilk günü belediye hoparlörlerinden Barış Manço’nun ‘Bugün Bayram Çocuklar!’ şarkısının çalınması birçok insanın yüzünü güldürdü.

Belediye Mezarlıklarında bizzat Başkan Sıbıç tarafından imamlar görevlendirilirken, belediye görevlileri ikramlarda bulundu.

Başkan Sıbıç’ın seçimi kazanmasının bayrama denk gelmesi,

Ve bu sayede vatandaşlara bizzat dokunarak,

İnsanların yüzünde hoş bir tebessümün oluşmasına sebep olmasını sağladığı içinde kendisine teşekkür ediyorum.

Evet değerli okurlar…

Seçim bitti,

Bayram da sona erdi…

Elbette birileri kazanarak sevinecek,

Birileri de kaybederek üzülecek…

Bize düşen ise,

Kazananı tebrik etmek,

İşleri yoluna koyması için zaman tanımak,

Yapacağı hizmetleri yapmasına imkan vermek,

Ve Bulancak’a güzel hizmetler yapması için destek olmak…

Şimdiden kendisine başarılar diliyorum.

Emek verip kazandığı Bulancak için,

Duruşundan taviz vermeden,

Hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin rabbim.

Kalın sağlıcakla…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.