Sinan Yıldız
Köşe Yazarı
Sinan Yıldız
 

GİRESUN İÇİN GÜZEL BİR ADIM!

Sevgili okurlar… AK Parti Giresun İl Başkanı aynı zamanda Giresun 2. OSB Müdürü Mete Bahadır Yılmaz’a huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum. Sebebi ise gayet açık… Bu teşekkürün seçimle ya da başka bir şeyle alakası yok. Bildiğiniz üzere hafta başı Giresun’da bir toplantı yapan Başkan Yılmaz, Ankara’da Giresun ile ilgili sorunların masaya yatırılacağını söylemişti. Söylediğini yapmak için Ankara’ya giden Başkan Yılmaz, TBMM’de ilk yaptığı görüşmelerde, Giresun adına mükemmel bir olaya imza attı. Daha önce böyle bir duruma şahitlik etmedim. Evet gerçekten yaptığı iş alkışlanacak bir olay. Başkan Yılmaz, Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun da aralarında bulunduğu belediye başkanlarıyla birlikte kendi partili milletvekillerinin yanı sıra her ne kadar ittifak ortağı da olsalar bile hem MHP Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal’e hem de CHP Milletvekili Elvan Işık Gezmiş’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Bu ziyaretin asıl amacı ise Giresun oldu. Daha önce hatırlarsanız, Başka partilerin milletvekilini ziyaret eden İl Başkanı göremedik Giresun olarak, Bu bence Giresun ve tüm ilçeleri adına önemli bir adımdır. Geçtiğimiz günlerde de AK Parti Bulancak İlçe Başkanı saldırıya uğrayan CHP Bulancak İlçe Başkanı Necmi Sıbıç’a geçmiş olsun ziyaretinde bulunmuştu. Bu adımlar ilimiz ve ilçelerimiz için çok önemli. Giresun bu zamana kadar kaybettiği her şeyi birlik olamadığı için kaybetti. En azından bundan sonra memleketimize hizmet için bir adım atılmış oldu. Sayın Yılmaz, Hala Ankara’da bakanlıklar düzeyinde görüşmeler yapıyor. Organize Sanayi bölgesinin kurulum aşamasında uzlaştırmacı tavrıyla bildiğimiz, Mütevazi bir kişiliğe sahip olan Mete Bahadır Yılmaz’ı bu hareketi nedeniyle sizlerin karşısında tebrik ediyorum. Giresunumuzun birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Yıllarca beraberliğimizi sağlayamadığımız için bir arpa boyu yolu anca kat edebildik. Umarım bundan sonra Giresun için bu ziyaretler birlik ve beraberliğin ilk tohum yerine geçer ve yeşermeye başladığında memleketimizin sorunları kısa vadede çözüme kavuşur. Bu vesileyle sayın başkan Mete Bahadır Yılmaz’a ve ona eşlik eden belediye başkanlarına Giresun halkı adına teşekkür ediyorum. Kalın sağlıcakla…
Ekleme Tarihi: 16 Haziran 2023 - Cuma
Sinan Yıldız

GİRESUN İÇİN GÜZEL BİR ADIM!

Sevgili okurlar…

AK Parti Giresun İl Başkanı aynı zamanda Giresun 2. OSB Müdürü Mete Bahadır Yılmaz’a huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum.

Sebebi ise gayet açık…

Bu teşekkürün seçimle ya da başka bir şeyle alakası yok.

Bildiğiniz üzere hafta başı Giresun’da bir toplantı yapan Başkan Yılmaz,

Ankara’da Giresun ile ilgili sorunların masaya yatırılacağını söylemişti.

Söylediğini yapmak için Ankara’ya giden Başkan Yılmaz,

TBMM’de ilk yaptığı görüşmelerde,

Giresun adına mükemmel bir olaya imza attı.

Daha önce böyle bir duruma şahitlik etmedim.

Evet gerçekten yaptığı iş alkışlanacak bir olay.

Başkan Yılmaz, Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun da aralarında bulunduğu belediye başkanlarıyla birlikte kendi partili milletvekillerinin yanı sıra her ne kadar ittifak ortağı da olsalar bile hem MHP Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal’e hem de CHP Milletvekili Elvan Işık Gezmiş’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Bu ziyaretin asıl amacı ise Giresun oldu.

Daha önce hatırlarsanız,

Başka partilerin milletvekilini ziyaret eden İl Başkanı göremedik Giresun olarak,

Bu bence Giresun ve tüm ilçeleri adına önemli bir adımdır.

Geçtiğimiz günlerde de AK Parti Bulancak İlçe Başkanı saldırıya uğrayan CHP Bulancak İlçe Başkanı Necmi Sıbıç’a geçmiş olsun ziyaretinde bulunmuştu.

Bu adımlar ilimiz ve ilçelerimiz için çok önemli.

Giresun bu zamana kadar kaybettiği her şeyi birlik olamadığı için kaybetti.

En azından bundan sonra memleketimize hizmet için bir adım atılmış oldu.

Sayın Yılmaz,

Hala Ankara’da bakanlıklar düzeyinde görüşmeler yapıyor.

Organize Sanayi bölgesinin kurulum aşamasında uzlaştırmacı tavrıyla bildiğimiz,

Mütevazi bir kişiliğe sahip olan Mete Bahadır Yılmaz’ı bu hareketi nedeniyle sizlerin karşısında tebrik ediyorum.

Giresunumuzun birlik ve beraberliğe ihtiyacı var.

Yıllarca beraberliğimizi sağlayamadığımız için bir arpa boyu yolu anca kat edebildik.

Umarım bundan sonra Giresun için bu ziyaretler birlik ve beraberliğin ilk tohum yerine geçer ve yeşermeye başladığında memleketimizin sorunları kısa vadede çözüme kavuşur.

Bu vesileyle sayın başkan Mete Bahadır Yılmaz’a ve ona eşlik eden belediye başkanlarına Giresun halkı adına teşekkür ediyorum.

Kalın sağlıcakla…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.