Sinan Yıldız
Köşe Yazarı
Sinan Yıldız
 

GECE MAGANDALARI YİNE SOKAKLARDA!

Sevgili okurlar… Vatandaş yine dertli, Konu çok açık… Gece geç saatlerde hem Giresun il merkezinde hem de ilçe merkezlerinde abartı egzozlarla ve yüksek sesli müzikli araçlarla gezen trafik magandaları vatandaşı rahatsız etmeye devam ediyor. Son aldığımız duyuma göre kısa bir süre önce kesilen ve son zamanlarda yeniden alevlenmeye başlayan bu olay hem vatandaşı zora sokuyor hem de emniyeti… Vatandaş gece geç saatlerde müzik ve araba sesinden rahatsız olurken, Emniyet yetkilileri de bu konu hakkında defalarca uyarılar yapmasına ve cezalar kesmelerine rağmen bu magandalar bir türlü yaptıklarında vazgeçmiyor. Gece geç saatlerde araç içinde bile o ses açıkken duramayacak bir insan nasıl olurda, Gümbür gümbür müzik dinleyerek arabayı bağırtarak gezer anlaşılması zor bir durum. Özellikle Bulancak’ta ara sokaklarda, Yeni taktik olan kontak açıp kapama stili sanki top patlamış misali, İnsanları geceleri yatağından fırlatıyor. Her gördüğümüz vatandaş bu konuda şikayetçi oluyor. Be arkadaşım, Zevk yapacaksan insanlara rahatsızlık vermeden yap, Git bir kenara aç müziğin sesini dinle, İnsanları ürkütme… Ne zevk alıyorsun ki bundan, İnsanlar hakkında iyi şeyler konuşmuyor. Ama sen hala üstüne gidiyorsun. Yazıktır, Günahtır… Vatandaşların meramını bizde buradan duyuralım dedik. Umarım bir hal çaresi bulunur. Yoksa sizler emniyetin en ağır cezaları ile muhatap olursunuz. Giresun iki büyükşehir arasında kalan, Bir ucundan diğer ucuna insanların birbirini tanıdığı mütevazi bir şehir. Bu şehri hoyratça kirletmeyelim. Hele de şu son günlerde birbirimize kenetlenmemiz gerekirken, Birbirimize düşman olmayalım. Değerli okurlar. Sizlerden ricam; Şikayetlerinizi plaka ve araç markası olarak yaparsanız, Emniyet yetkilileri konu ile daha yakından ilgilenecektir. Durum bu… Bu şehri gereksiz konularla meşgul etmeyelim. Güzelim memleketimizi, Hep birlikte korumak zorundayız. İnsanları üzmeden, Rahatsız etmeden, Çevreyi koruyarak, Bu memlekette yaşamalıyız. Herkesi bilinçli olmaya davet ediyorum… Kalın sağlıcakla…
Ekleme Tarihi: 20 Eylül 2018 - Perşembe
Sinan Yıldız

GECE MAGANDALARI YİNE SOKAKLARDA!

Sevgili okurlar…

Vatandaş yine dertli,

Konu çok açık…

Gece geç saatlerde hem Giresun il merkezinde hem de ilçe merkezlerinde abartı egzozlarla ve yüksek sesli müzikli araçlarla gezen trafik magandaları vatandaşı rahatsız etmeye devam ediyor.

Son aldığımız duyuma göre kısa bir süre önce kesilen ve son zamanlarda yeniden alevlenmeye başlayan bu olay hem vatandaşı zora sokuyor hem de emniyeti…

Vatandaş gece geç saatlerde müzik ve araba sesinden rahatsız olurken,

Emniyet yetkilileri de bu konu hakkında defalarca uyarılar yapmasına ve cezalar kesmelerine rağmen bu magandalar bir türlü yaptıklarında vazgeçmiyor.

Gece geç saatlerde araç içinde bile o ses açıkken duramayacak bir insan nasıl olurda,

Gümbür gümbür müzik dinleyerek arabayı bağırtarak gezer anlaşılması zor bir durum.

Özellikle Bulancak’ta ara sokaklarda,

Yeni taktik olan kontak açıp kapama stili sanki top patlamış misali,

İnsanları geceleri yatağından fırlatıyor.

Her gördüğümüz vatandaş bu konuda şikayetçi oluyor.

Be arkadaşım,

Zevk yapacaksan insanlara rahatsızlık vermeden yap,

Git bir kenara aç müziğin sesini dinle,

İnsanları ürkütme…

Ne zevk alıyorsun ki bundan,

İnsanlar hakkında iyi şeyler konuşmuyor.

Ama sen hala üstüne gidiyorsun.

Yazıktır,

Günahtır…

Vatandaşların meramını bizde buradan duyuralım dedik.

Umarım bir hal çaresi bulunur.

Yoksa sizler emniyetin en ağır cezaları ile muhatap olursunuz.

Giresun iki büyükşehir arasında kalan,

Bir ucundan diğer ucuna insanların birbirini tanıdığı mütevazi bir şehir.

Bu şehri hoyratça kirletmeyelim.

Hele de şu son günlerde birbirimize kenetlenmemiz gerekirken,

Birbirimize düşman olmayalım.

Değerli okurlar.

Sizlerden ricam;

Şikayetlerinizi plaka ve araç markası olarak yaparsanız,

Emniyet yetkilileri konu ile daha yakından ilgilenecektir.

Durum bu…

Bu şehri gereksiz konularla meşgul etmeyelim.

Güzelim memleketimizi,

Hep birlikte korumak zorundayız.

İnsanları üzmeden,

Rahatsız etmeden,

Çevreyi koruyarak,

Bu memlekette yaşamalıyız.

Herkesi bilinçli olmaya davet ediyorum…

Kalın sağlıcakla…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.