Sinan Yıldız
Köşe Yazarı
Sinan Yıldız
 

EN ÖNEMLİ HİZMET HUZUR EVİ PROJESİ’DİR…

Sevgili okurlar… Pazar günü bir Kurban Bayramını daha idrak edeceğiz. Bayram günü maddi durumu iyi olan insanlarımız, kurbanlarını keserek ihtiyaç sahibi insanlarımıza ya da hayır kurumlarına dağıtarak dini vecibelerini yerine getirecek. Sonra ise bayram kutlamaları başlayacak. Hani bir laf var ya, Hem cenaze, hem de düğün insansız olmaz. İşte bayramlarda bu misal insansız asla ve asla bir anlam taşımaz. Farz edin ki tek başınızasınız bu dünyada, Bayram gelmiş neyinize, Çünkü mutluluklar paylaşıldıkça çoğalır. Paylaşamadığınız bir mutluluk insana azap verir. Miniklerimiz harçlık ya da bir hediye beklerken, Büyüklerimiz ise bayramlarının kutlanmasını, bir çift güzel söz bekler bugünlerde… Bu yüzden bayramlarda hem küçüklerimizi hem de büyüklerimizi ihmal etmeyelim. Onlarla bayramlaşalım, Onları hatırlayalım ki bu güzel günde, Onların yüzünü gülümsetelim. Biliyorsunuz Giresun’da çeşitli yerlerde huzur evi tarzında bakım merkezleri bulunuyor. Burada bakılan birçok yaşlımızın ise maalesef yakınları bulunmuyor, Bayram günü imkan yaratıp bu yaşlılarımızı da hatırlayalım ki onlarında mutluluğuna mutluluk katalım. Yaşlılarımız bizim her şeyimiz… Asıl konu ise şu… Hepinizin hatırlayacağı gibi malum seçim dönemi geçeli 5 ay oldu… Seçim öncesi hatta ve hatta seçim dönemine girilmeden defalarca Giresun’un en büyük ilçesi olan Bulancak’ta bu tarz bir merkez ya da huzur evi yapılması konuşuluyordu. Hatta Bulancak’ta bununla ilgili bir dernek bulunuyor. Dernek yeteri kadar ilgi görmediği ve sahip çıkılamadığı için bir faaliyet gerçekleştirememiş, Yetkililerde bu konuda olumlu bir adım atmamıştı. Bulancak’ta kurulacak olan bir huzur evi ile yaşlılarımızın hem konaklama hem de barınma ihtiyacının giderilmesi gerekiyor. Çevremizde birçok insan ne yazık ki yalnızlığa mahkûm bir şekilde hayatlarını idame etmeye çalışıyor. Bu güzel bayram günlerinde hem onların bayramının kutlanabilmesi ve hem de bayramlarda mutluluklarının artırılması için yetkili merciler derhal harekete geçmeli. Bence Bulancak’ta insanlığa yapılan en güzel hizmet bu olacaktır. 70 bine yakın bir nüfusa sahip olan Bulancak’ta bu proje en önemli ihtiyaçtır. Belediye Başkanı Recep Yakar öncülüğünde gerek kaymakamlık gerekse STK’lar olmak üzere Bulancak’ın en ivedi ihtiyacı bu projedir. Gereğinin yapılmasını bekliyoruz. Şimdiden herkese iyi bayramlar diliyor, Büyüklerimizin ellerinden, Küçüklerimizi ise gözlerinden öpüyorum… Kalın sağlıcakla…
Ekleme Tarihi: 08 Ağustos 2019 - Perşembe
Sinan Yıldız

EN ÖNEMLİ HİZMET HUZUR EVİ PROJESİ’DİR…

Sevgili okurlar…

Pazar günü bir Kurban Bayramını daha idrak edeceğiz.

Bayram günü maddi durumu iyi olan insanlarımız, kurbanlarını keserek ihtiyaç sahibi insanlarımıza ya da hayır kurumlarına dağıtarak dini vecibelerini yerine getirecek.

Sonra ise bayram kutlamaları başlayacak.

Hani bir laf var ya,

Hem cenaze, hem de düğün insansız olmaz.

İşte bayramlarda bu misal insansız asla ve asla bir anlam taşımaz.

Farz edin ki tek başınızasınız bu dünyada,

Bayram gelmiş neyinize,

Çünkü mutluluklar paylaşıldıkça çoğalır.

Paylaşamadığınız bir mutluluk insana azap verir.

Miniklerimiz harçlık ya da bir hediye beklerken,

Büyüklerimiz ise bayramlarının kutlanmasını, bir çift güzel söz bekler bugünlerde…

Bu yüzden bayramlarda hem küçüklerimizi hem de büyüklerimizi ihmal etmeyelim.

Onlarla bayramlaşalım,

Onları hatırlayalım ki bu güzel günde,

Onların yüzünü gülümsetelim.

Biliyorsunuz Giresun’da çeşitli yerlerde huzur evi tarzında bakım merkezleri bulunuyor.

Burada bakılan birçok yaşlımızın ise maalesef yakınları bulunmuyor,

Bayram günü imkan yaratıp bu yaşlılarımızı da hatırlayalım ki onlarında mutluluğuna mutluluk katalım.

Yaşlılarımız bizim her şeyimiz…

Asıl konu ise şu…

Hepinizin hatırlayacağı gibi malum seçim dönemi geçeli 5 ay oldu…

Seçim öncesi hatta ve hatta seçim dönemine girilmeden defalarca Giresun’un en büyük ilçesi olan Bulancak’ta bu tarz bir merkez ya da huzur evi yapılması konuşuluyordu.

Hatta Bulancak’ta bununla ilgili bir dernek bulunuyor.

Dernek yeteri kadar ilgi görmediği ve sahip çıkılamadığı için bir faaliyet gerçekleştirememiş,

Yetkililerde bu konuda olumlu bir adım atmamıştı.

Bulancak’ta kurulacak olan bir huzur evi ile yaşlılarımızın hem konaklama hem de barınma ihtiyacının giderilmesi gerekiyor.

Çevremizde birçok insan ne yazık ki yalnızlığa mahkûm bir şekilde hayatlarını idame etmeye çalışıyor.

Bu güzel bayram günlerinde hem onların bayramının kutlanabilmesi ve hem de bayramlarda mutluluklarının artırılması için yetkili merciler derhal harekete geçmeli.

Bence Bulancak’ta insanlığa yapılan en güzel hizmet bu olacaktır.

70 bine yakın bir nüfusa sahip olan Bulancak’ta bu proje en önemli ihtiyaçtır.

Belediye Başkanı Recep Yakar öncülüğünde gerek kaymakamlık gerekse STK’lar olmak üzere Bulancak’ın en ivedi ihtiyacı bu projedir.

Gereğinin yapılmasını bekliyoruz.

Şimdiden herkese iyi bayramlar diliyor,

Büyüklerimizin ellerinden,

Küçüklerimizi ise gözlerinden öpüyorum…

Kalın sağlıcakla…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.