Sinan Yıldız
Köşe Yazarı
Sinan Yıldız
 

DEVLETTE DEVAMLILIK ESAS DEĞİL MİYDİ?

Sevgili okurlar… Hani sabah olur kalkarsınız, Yeni bir gün Yeni bir umut doğar insanın içine… Ama akşam olunca, O günün yorgunluğu Üstüne de iş stresi eklenir ya, İşte o zaman böyle karamsarlığa düşer, Moraliniz bozuk gibi olur ya hani, 2019’un son günleri de böyle geçiyor güzel memleketimizde, İnsan yaşadığı şehirde güzellikler duymak istiyor. Heyecan arıyor… Ama ne var ki, Ne o heyecanı yaratabilecek Ne de güzelliklerle insanları buluşturacak insanlar göremiyoruz artık. Güzel bir şehirde yaşıyoruz. Hemen dibimiz deniz, Kafamızı yukarı kaldırsak yaylalar… Hem deniz turizmi, Hem de yayla turizmine açık olan Giresun’da, Ne yazık ki, Kayda değer bir gelişme yaşanamıyor. Yılsonu yorgunluğumu dersiniz, Tükenmişlik mi dersiniz? Bilemem. Ama bu memleketin güzel işlere ihtiyacı var. Hatırlar mısınız bilmem. Yıllar yıllar önce, Dönemin AK Parti Giresun Milletvekili sayın Adem Tatlı, Karagöl’de bir projeden bahsediyordu, Hatırımda kaldığı kadar sanıyorum ki o projeye belli bir bedel de ödenmiş ve belirli bir aşamaya gelmişti. Hatta sayın Tatlı o zaman gazetemize yaptığı açıklamada, ‘Karagöl’e yaptığımız proje kapsamında Kırmızı Benekli Alabalık yetiştiriciliği, yaz ve kış sporları, Organik et üretim merkezi, Karadeniz At çiftliği, golf sahası, dağcılık, teleferik ve kayak merkezi yapılacak. Karagöl’e yapacağımız doğa ve spor merkezi sayesinde Giresun’a turist akını olacaktır. DOKAP tarafından yapılan Yeşil Yol, Karagöl’ün eteklerinden geçiyor. Bu yol ile birlikte buraya yapacağımız proje sayesinde dünya devlerini ve Türkiye’nin ileri gelenleri bu tesislerimizde ağırlayacağız. Bulancak Belediyesi, Kovanlık Belediyesi ve Aydındere Belediyesi tarafından hazırlattırılan bu projemizle, yıllardan beri atıl duran ve etrafında hiçbir sosyal tesis bulunmayan Karagöl’ü aktif bir hale getireceğiz’ ifadelerini kullanmıştı. Bu açıklamaları yapan sayın Tatlı, şuanda başka bir konumda bulunuyor, Dolayısıyla ‘devlette devamlılık esastır’ ilkesi doğrultusunda bu projenin akıbetini merak ediyorum. Projede ismi geçen kurumların bu konuda bir açıklaması olur diye düşünüyorum. Umarız yetkililer bu konuda bir açıklama yaparlar. Kalın sağlıcakla…
Ekleme Tarihi: 23 Aralık 2019 - Pazartesi
Sinan Yıldız

DEVLETTE DEVAMLILIK ESAS DEĞİL MİYDİ?

Sevgili okurlar…

Hani sabah olur kalkarsınız,

Yeni bir gün

Yeni bir umut doğar insanın içine…

Ama akşam olunca,

O günün yorgunluğu

Üstüne de iş stresi eklenir ya,

İşte o zaman böyle karamsarlığa düşer,

Moraliniz bozuk gibi olur ya hani,

2019’un son günleri de böyle geçiyor güzel memleketimizde,

İnsan yaşadığı şehirde güzellikler duymak istiyor.

Heyecan arıyor…

Ama ne var ki,

Ne o heyecanı yaratabilecek

Ne de güzelliklerle insanları buluşturacak insanlar göremiyoruz artık.

Güzel bir şehirde yaşıyoruz.

Hemen dibimiz deniz,

Kafamızı yukarı kaldırsak yaylalar…

Hem deniz turizmi,

Hem de yayla turizmine açık olan Giresun’da,

Ne yazık ki,

Kayda değer bir gelişme yaşanamıyor.

Yılsonu yorgunluğumu dersiniz,

Tükenmişlik mi dersiniz?

Bilemem.

Ama bu memleketin güzel işlere ihtiyacı var.

Hatırlar mısınız bilmem.

Yıllar yıllar önce,

Dönemin AK Parti Giresun Milletvekili sayın Adem Tatlı,

Karagöl’de bir projeden bahsediyordu,

Hatırımda kaldığı kadar sanıyorum ki o projeye belli bir bedel de ödenmiş ve belirli bir aşamaya gelmişti.

Hatta sayın Tatlı o zaman gazetemize yaptığı açıklamada,

‘Karagöl’e yaptığımız proje kapsamında Kırmızı Benekli Alabalık yetiştiriciliği, yaz ve kış sporları, Organik et üretim merkezi, Karadeniz At çiftliği, golf sahası, dağcılık, teleferik ve kayak merkezi yapılacak.

Karagöl’e yapacağımız doğa ve spor merkezi sayesinde Giresun’a turist akını olacaktır.

DOKAP tarafından yapılan Yeşil Yol, Karagöl’ün eteklerinden geçiyor.

Bu yol ile birlikte buraya yapacağımız proje sayesinde dünya devlerini ve Türkiye’nin ileri gelenleri bu tesislerimizde ağırlayacağız. Bulancak Belediyesi, Kovanlık Belediyesi ve Aydındere Belediyesi tarafından hazırlattırılan bu projemizle, yıllardan beri atıl duran ve etrafında hiçbir sosyal tesis bulunmayan Karagöl’ü aktif bir hale getireceğiz’ ifadelerini kullanmıştı.

Bu açıklamaları yapan sayın Tatlı, şuanda başka bir konumda bulunuyor,

Dolayısıyla ‘devlette devamlılık esastır’ ilkesi doğrultusunda bu projenin akıbetini merak ediyorum.

Projede ismi geçen kurumların bu konuda bir açıklaması olur diye düşünüyorum.

Umarız yetkililer bu konuda bir açıklama yaparlar.

Kalın sağlıcakla…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.