Sinan Yıldız
Köşe Yazarı
Sinan Yıldız
 

BULANCAK HEBA MI EDİLİYOR?

Sev­gi­li okur­lar… He­pi­mi­zin bil­di­ği gibi gün geç­mi­yor ki sos­yal medya ha­ya­tı­mı­zın için­de yer almasın. Gün­lük ha­ya­tı­mı­zın bir ­ço­ğu­nu sos­yal medyada ge­çi­ri­yo­ruz… Biliyorsunuz… Geçtiğimiz hafta Bulancak Belediye Başkanı sayın Recep Yakar ile ilgili yazılar kaleme almış ve haber yapmıştık. Sayın Başkan çağrımıza kulak vererek bizi ciddiye aldığını göstermiş, Makamda oturarak değil gezerek sorunları incelediğini ifade etmiş ve bir basın bülteni yollamıştı. Bizler de aynı metinleri sizlerle paylaşmıştık. Tebrik etmiştik kendisini. Şimdi konu yine aynı… Başkan Yakar ile seçimden sonra görüşmedik. Zaten kendisinin de bu yönde olumlu bir adımı yok. Mesela başkan olmasından bu yana ben basın toplantısı yaptığını görmedim. Belki yaptıysa da ben davet edilmedim. Bilemiyorum. Olsaydı sizlerle paylaşırdık. Ama bizlere gelen bültenleri sizlerle paylaşmaya çalışıyoruz. Bazen diyorum ki, Sayın Başkan bizi dolayısıyla kamuoyunu mu ciddiye almıyor? Sonra diyorum ki, Koskoca başkan kamuoyunu dikkate almaz mı? Elbette alır… O yüzden çağrımızı yeniliyorum. Sayın Başkan sosyal medya hesaplarında ismini dahi bilmediğiniz insanlarla yazışarak Bulancak halkına yanlış yapıyor, tribüne oynuyorsunuz. Elbette çoğumuz günümüzü orada geçiriyoruz. Ama sizin bu insanlara bir borcunuz var. Oda şuan sahip olduğunuz makamın hakkını vermek… Duyuyoruz, Yineliyorum; Seçimleri çok az bir farkla kazandığınız için, Bulancak’a bir şey yapmayacağınızı söylüyormuşsunuz. Yanlış yapıyorsunuz. Size oy veren 11 bin küsur vatandaşın da hakkını yiyorsunuz. Eğer böyle yapmaya devam ederseniz. Bu­lan­cak­ ile ilgili her­han­gi bir ta­sar­ru­funuz ya da dü­şün­ce­niz olmadığı görüşü bende netleşecek. Dolayısıyla tüm Bulancak bunu düşünecek. Düşünüyorum, Sayın Başkan niçin kim ol­du­ğu dahi belli ol­ma­yan sos­yal medya he­sap­la­rında Bu­lan­cak gün­de­mi hakkın­da yo­rum­lar ya­pı­yor? Buradan şu mu çıkıyor acaba? Başkan Yakar kar­şı­sın­da­ki ki­şi­ye ve­recek ce­va­bı ol­ma­dı­ğı için sos­yal medyada kim­li­ği be­lir­siz ki­şi­lerle ya­zı­şa­rak topu taca mı atmak istiyor? Sayın Baş­ka­n… Bu­lan­cak­lı bir genç ola­rak size ufak bir tav­si­ye­de bu­lun­mak is­ti­yo­rum. Bu­lan­cak bi­ri­le­rinin ego­suna göre yö­ne­ti­lecek bir şehir değil. 60 bin nü­fus­lu ko­ca­man bir ilçe burası. Bugün ya­nı ­ba­şı­mız­da Gi­re­sun, Diğer yanımızda Ordu ol­ma­mış ol­say­dı, Emin olun ki Bu­lan­cak, Tür­ki­ye'nin sayılı illeri arasında yer alırdı. Bu­lan­cak bazılarının egosuna heba edilecek bir şehir değil. Tür­ki­ye'de başka hiç­bir ilçe yok­tur ki, Be­le­di­ye­yi ti­ca­ri man­tık­la yürütüyorum deyip, hizmetlerini aksatsın. Tür­ki­ye'de başka hiç­bir ilçe yok­tur ki, be­le­di­ye­nin ka­sa­sın­dan bin­ler­ce lira har­ca­na­rak bir beton şir­ke­ti ku­rul­sun ve bu beton şir­ke­ti batık bir konuma geçsin… Kaybeden siz değil, Bulancak oluyor… Artık bunun farkına varın. Aldığınız oyların hakkını verin ve gerçekten verdiğiniz sözleri tutmaya gayret gösterin. Kalın sağlıcakla…  
Ekleme Tarihi: 02 Eylül 2019 - Pazartesi
Sinan Yıldız

BULANCAK HEBA MI EDİLİYOR?

Sev­gi­li okur­lar…

He­pi­mi­zin bil­di­ği gibi gün geç­mi­yor ki sos­yal medya ha­ya­tı­mı­zın için­de yer almasın.

Gün­lük ha­ya­tı­mı­zın bir ­ço­ğu­nu sos­yal medyada ge­çi­ri­yo­ruz…

Biliyorsunuz…

Geçtiğimiz hafta Bulancak Belediye Başkanı sayın Recep Yakar ile ilgili yazılar kaleme almış ve haber yapmıştık.

Sayın Başkan çağrımıza kulak vererek bizi ciddiye aldığını göstermiş,

Makamda oturarak değil gezerek sorunları incelediğini ifade etmiş ve bir basın bülteni yollamıştı.

Bizler de aynı metinleri sizlerle paylaşmıştık.

Tebrik etmiştik kendisini.

Şimdi konu yine aynı…

Başkan Yakar ile seçimden sonra görüşmedik.

Zaten kendisinin de bu yönde olumlu bir adımı yok.

Mesela başkan olmasından bu yana ben basın toplantısı yaptığını görmedim.

Belki yaptıysa da ben davet edilmedim.

Bilemiyorum.

Olsaydı sizlerle paylaşırdık.

Ama bizlere gelen bültenleri sizlerle paylaşmaya çalışıyoruz.

Bazen diyorum ki,

Sayın Başkan bizi dolayısıyla kamuoyunu mu ciddiye almıyor?

Sonra diyorum ki,

Koskoca başkan kamuoyunu dikkate almaz mı?

Elbette alır…

O yüzden çağrımızı yeniliyorum.

Sayın Başkan sosyal medya hesaplarında ismini dahi bilmediğiniz insanlarla yazışarak Bulancak halkına yanlış yapıyor, tribüne oynuyorsunuz.

Elbette çoğumuz günümüzü orada geçiriyoruz.

Ama sizin bu insanlara bir borcunuz var.

Oda şuan sahip olduğunuz makamın hakkını vermek…

Duyuyoruz,

Yineliyorum;

Seçimleri çok az bir farkla kazandığınız için,

Bulancak’a bir şey yapmayacağınızı söylüyormuşsunuz.

Yanlış yapıyorsunuz.

Size oy veren 11 bin küsur vatandaşın da hakkını yiyorsunuz.

Eğer böyle yapmaya devam ederseniz.

Bu­lan­cak­ ile ilgili her­han­gi bir ta­sar­ru­funuz ya da dü­şün­ce­niz olmadığı görüşü bende netleşecek.

Dolayısıyla tüm Bulancak bunu düşünecek.

Düşünüyorum,

Sayın Başkan niçin kim ol­du­ğu dahi belli ol­ma­yan sos­yal medya he­sap­la­rında Bu­lan­cak gün­de­mi hakkın­da yo­rum­lar ya­pı­yor?

Buradan şu mu çıkıyor acaba?

Başkan Yakar kar­şı­sın­da­ki ki­şi­ye ve­recek ce­va­bı ol­ma­dı­ğı için sos­yal medyada kim­li­ği be­lir­siz ki­şi­lerle ya­zı­şa­rak topu taca mı atmak istiyor?

Sayın Baş­ka­n…

Bu­lan­cak­lı bir genç ola­rak size ufak bir tav­si­ye­de bu­lun­mak is­ti­yo­rum.

Bu­lan­cak bi­ri­le­rinin ego­suna göre yö­ne­ti­lecek bir şehir değil.

60 bin nü­fus­lu ko­ca­man bir ilçe burası.

Bugün ya­nı ­ba­şı­mız­da Gi­re­sun,

Diğer yanımızda Ordu ol­ma­mış ol­say­dı,

Emin olun ki Bu­lan­cak,

Tür­ki­ye'nin sayılı illeri arasında yer alırdı.

Bu­lan­cak bazılarının egosuna heba edilecek bir şehir değil.

Tür­ki­ye'de başka hiç­bir ilçe yok­tur ki, Be­le­di­ye­yi ti­ca­ri man­tık­la yürütüyorum deyip, hizmetlerini aksatsın.

Tür­ki­ye'de başka hiç­bir ilçe yok­tur ki, be­le­di­ye­nin ka­sa­sın­dan bin­ler­ce lira har­ca­na­rak bir beton şir­ke­ti ku­rul­sun ve bu beton şir­ke­ti batık bir konuma geçsin…

Kaybeden siz değil,

Bulancak oluyor…

Artık bunun farkına varın.

Aldığınız oyların hakkını verin ve gerçekten verdiğiniz sözleri tutmaya gayret gösterin.

Kalın sağlıcakla…

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.