Sinan Yıldız
Köşe Yazarı
Sinan Yıldız
 

BUGÜN TEBRİKLER KAYMAKAM BEYE!

Sevgili okurlar… Yaklaşık 5 ay önce Bulancak’a atanan Kaymakam Ünal Koç’a huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum. Genç ve enerjisi yüksek bir bürokrat olduğunu aslında ilçede göreve başladığında göstermişti. Cadde cadde gezerek, Birçok esnafı ziyaret ederek çaylarını içmiş, Sokakta gördüğü vatandaşlarla hasbihal etmişti. Önceki görev yeri olan Diyarbakır’da ve daha önce görev yaptığı yerlerde ki tecrübelerini Bulancak’a aktarmak için mücadelesine de yeni şahit oldum. Ve sizlerin huzurunda kendisine teşekkür etmek istedim. Hafta sonu bir fotoğraf gördüm. İlçe Kaymakamı sayın Ünal Koç beraberinde İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ersin Erkut, Muratlı Köyü Muhtarı Hayati Gayık ve kurum amirlerinin Karagöl ziyaretinden bir fotoğraf karesiydi bu. İlk başta fotoğrafı gördüğümde altında yatan müthiş olayı algılayamadım. Sadece bir ziyaret olarak düşündüğün fotoğrafın altında yatan gerçeği Kaymakam beyle görüşünce anladım. Sayın Kaymakam, 3000 rakımlı Karagöl’ün turizme kazandırılması için o bölgeye gittiğini söyledi. Ve Karagöl’de yüzerek dikkatleri bu bölgeye çekmek istediğini ifade etti. Evet Bulancak’a birçok kaymakam geldi. Hiçbir kaymakamımızı bir biriyle kıyaslamıyorum, Her birinin kendine has çalışma stili, Uyguladığı projeler oldu. Hepsi başımızın üzerinde. Lakin Sayın Ünal Koç’un yaptığı bu anlamlı ziyaretin yeri de ayrı. Çünkü ilçemizin en büyük sorunlarından biri yeteri kadar turizme özen gösterilmemesidir. En tepeden yani Karagöl’den bu işe başlamak mükemmel bir olay. Yıllardır bölgemizde yaylalarımızın sahipsizliğinden yakınıp duruyoruz. Sesimizi duyanlar sadece duymuş olmak için ufak tefek dokunuşlar yapıyorlar. Ama sayın Kaymakam Ünal Koç, Tam manasıyla bu işe el atmış. Bunun göstergesi olarak farklı bir yöntem uygulamış ve 3000 rakımlı Karagöl’de yüzerek bu bölgenin turizme açılması için bir adım atmış. Bulancak’ın yaylalarının kalkınması ve turizme açılması için gerçekleşen bu ziyaret nedeniyle değerli okurlarımın huzurunda Kaymakamı tebrik etmek istiyorum. Sonuna kadar elimizden geleni yapacağımıza söz veriyorum. Yeter ki ilçemizde turizm gelişsin, Bölgemizde bulunan yaylalarımız ve doğal güzelliklerimiz de gün yüzüne çıksın. Şimdiden Karagöl için Bulancak için yapılan bu ziyareti hayırlı olmasını diliyorum. Kalın sağlıcakla!
Ekleme Tarihi: 09 Ağustos 2022 - Salı
Sinan Yıldız

BUGÜN TEBRİKLER KAYMAKAM BEYE!

Sevgili okurlar…

Yaklaşık 5 ay önce Bulancak’a atanan Kaymakam Ünal Koç’a huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum.
Genç ve enerjisi yüksek bir bürokrat olduğunu aslında ilçede göreve başladığında göstermişti.
Cadde cadde gezerek,
Birçok esnafı ziyaret ederek çaylarını içmiş,
Sokakta gördüğü vatandaşlarla hasbihal etmişti.
Önceki görev yeri olan Diyarbakır’da ve daha önce görev yaptığı yerlerde ki tecrübelerini Bulancak’a aktarmak için mücadelesine de yeni şahit oldum.
Ve sizlerin huzurunda kendisine teşekkür etmek istedim.
Hafta sonu bir fotoğraf gördüm.
İlçe Kaymakamı sayın Ünal Koç beraberinde İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ersin Erkut, Muratlı Köyü Muhtarı Hayati Gayık ve kurum amirlerinin Karagöl ziyaretinden bir fotoğraf karesiydi bu.
İlk başta fotoğrafı gördüğümde altında yatan müthiş olayı algılayamadım.
Sadece bir ziyaret olarak düşündüğün fotoğrafın altında yatan gerçeği Kaymakam beyle görüşünce anladım.
Sayın Kaymakam, 3000 rakımlı Karagöl’ün turizme kazandırılması için o bölgeye gittiğini söyledi.
Ve Karagöl’de yüzerek dikkatleri bu bölgeye çekmek istediğini ifade etti.
Evet Bulancak’a birçok kaymakam geldi.
Hiçbir kaymakamımızı bir biriyle kıyaslamıyorum,
Her birinin kendine has çalışma stili,
Uyguladığı projeler oldu.
Hepsi başımızın üzerinde.
Lakin Sayın Ünal Koç’un yaptığı bu anlamlı ziyaretin yeri de ayrı.
Çünkü ilçemizin en büyük sorunlarından biri yeteri kadar turizme özen gösterilmemesidir.
En tepeden yani Karagöl’den bu işe başlamak mükemmel bir olay.
Yıllardır bölgemizde yaylalarımızın sahipsizliğinden yakınıp duruyoruz.
Sesimizi duyanlar sadece duymuş olmak için ufak tefek dokunuşlar yapıyorlar.
Ama sayın Kaymakam Ünal Koç,
Tam manasıyla bu işe el atmış.
Bunun göstergesi olarak farklı bir yöntem uygulamış ve 3000 rakımlı Karagöl’de yüzerek bu bölgenin turizme açılması için bir adım atmış.
Bulancak’ın yaylalarının kalkınması ve turizme açılması için gerçekleşen bu ziyaret nedeniyle değerli okurlarımın huzurunda Kaymakamı tebrik etmek istiyorum.
Sonuna kadar elimizden geleni yapacağımıza söz veriyorum.
Yeter ki ilçemizde turizm gelişsin,
Bölgemizde bulunan yaylalarımız ve doğal güzelliklerimiz de gün yüzüne çıksın.
Şimdiden Karagöl için Bulancak için yapılan bu ziyareti hayırlı olmasını diliyorum.
Kalın sağlıcakla!

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.