Sinan Yıldız
Köşe Yazarı
Sinan Yıldız
 

BU VATANDA SİZE ANCAK KARA TOPRAK YAKIŞIR!

Anlamak zor hemşerim… Büyük Türk Milleti önünde yemin edip, Bu milletin bağrından çıkan ana kuzularına mermi sıkıp, şehit edenleri destekleyenleri inanın anlamak çok zor. Sevgili okurlar. Hafta sonu TBMM’de gerçekleşen 27. Dönem Yasama Yılının açılışı ve milletvekillerinin yemin törenine katıldım. Törende milletvekilleri yemin etti. Yemin metnini sizlerle paylaşmak istiyorum; “Devletin varlığı ve bağımsızlığını, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünü, milletin kayıtsız ve şartsız egemenliğini koruyacağıma; hukukun üstünlüğüne, demokratik ve lâik cumhuriyete ve Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı kalacağıma; toplumun huzur ve refahı, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde herkesin insan haklarından ve temel hürriyetlerden yararlanması ülküsünden ve Anayasa'ya sadakatten ayrılmayacağıma; büyük Türk milleti önünde namusum ve şerefim üzerine and içerim” Bu andı okuyup, Ardından milletvekili olan, Sonrasında da bu ülkenin bölünmesi için uğraş veren hain pkklıları övücü ve yüceltici açıklamalarda bulunanları aklım almıyor. Milletin meclisinde oturursunuz, Yemeğin en iyisini yersiniz, Makamın en alasında keyif yaparsınız, TBMM’nin her türlü hakkından faydalanırsınız, Sonra da çıkıp, Yıllardır yetmediği gibi Kürt kardeşlerimizin üzerinden nemalanarak, Dağdaki hainleri savunursunuz. Hiç mi vicdanınız sızlamaz? Hiç mi yüreğinize kor düşmez? Hiç mi düşünmezsiniz? Bu milletin hakkı bana helal mi diye? Bakın daha dün sizin desteklemekten çekinmediğiniz teröristler Giresun’da 24 yaşında bir ana kuzusunu, 1,5 yaşında ki ‘Mehmet Akif’in babasını şehit etti. Hem de Giresun’da… Ama merak etmeyin. Bu memleket uğruna ölümü göze alan onlarca kahramanı sayesinde size diyar olmayacak… Bu memlekete sızamayacaksınız. Belki kahpece, Belki haince canımızı alabilirsiniz… Ama bu millet son canını verinceye dek, Atalarının kanlarıyla çizilen bu vatandan size bir karış dahi yer vermeyecek. Bu vatanda sahip olabileceğiniz tek toprak, Kara toprak olacak… Yılmadan, Usanmadan, Ve bıkmadan vatanımız için mücadele edeceğiz. Ama asla size taviz vermeyeceğiz. Umudum nedir biliyor musunuz? Bu milletin meclisinde, Bu milletin vergileriyle, Boğazınızdan geçen her lokmanın hesabını umarım bu dünyada verirsiniz…
Ekleme Tarihi: 10 Temmuz 2018 - Salı
Sinan Yıldız

BU VATANDA SİZE ANCAK KARA TOPRAK YAKIŞIR!

Anlamak zor hemşerim…
Büyük Türk Milleti önünde yemin edip,
Bu milletin bağrından çıkan ana kuzularına mermi sıkıp, şehit edenleri destekleyenleri inanın anlamak çok zor.
Sevgili okurlar.
Hafta sonu TBMM’de gerçekleşen 27. Dönem Yasama Yılının açılışı ve milletvekillerinin yemin törenine katıldım.
Törende milletvekilleri yemin etti.
Yemin metnini sizlerle paylaşmak istiyorum;
“Devletin varlığı ve bağımsızlığını, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünü, milletin kayıtsız ve şartsız egemenliğini koruyacağıma; hukukun üstünlüğüne, demokratik ve lâik cumhuriyete ve Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı kalacağıma; toplumun huzur ve refahı, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde herkesin insan haklarından ve temel hürriyetlerden yararlanması ülküsünden ve Anayasa'ya sadakatten ayrılmayacağıma; büyük Türk milleti önünde namusum ve şerefim üzerine and içerim”
Bu andı okuyup,
Ardından milletvekili olan,
Sonrasında da bu ülkenin bölünmesi için uğraş veren hain pkklıları övücü ve yüceltici açıklamalarda bulunanları aklım almıyor.
Milletin meclisinde oturursunuz,
Yemeğin en iyisini yersiniz,
Makamın en alasında keyif yaparsınız,
TBMM’nin her türlü hakkından faydalanırsınız,
Sonra da çıkıp,
Yıllardır yetmediği gibi Kürt kardeşlerimizin üzerinden nemalanarak,
Dağdaki hainleri savunursunuz.
Hiç mi vicdanınız sızlamaz?
Hiç mi yüreğinize kor düşmez?
Hiç mi düşünmezsiniz?
Bu milletin hakkı bana helal mi diye?
Bakın daha dün sizin desteklemekten çekinmediğiniz teröristler Giresun’da 24 yaşında bir ana kuzusunu,
1,5 yaşında ki ‘Mehmet Akif’in babasını şehit etti.
Hem de Giresun’da…
Ama merak etmeyin.
Bu memleket uğruna ölümü göze alan onlarca kahramanı sayesinde size diyar olmayacak…
Bu memlekete sızamayacaksınız.
Belki kahpece,
Belki haince canımızı alabilirsiniz…
Ama bu millet son canını verinceye dek,
Atalarının kanlarıyla çizilen bu vatandan size bir karış dahi yer vermeyecek.
Bu vatanda sahip olabileceğiniz tek toprak,
Kara toprak olacak…
Yılmadan,
Usanmadan,
Ve bıkmadan vatanımız için mücadele edeceğiz.
Ama asla size taviz vermeyeceğiz.
Umudum nedir biliyor musunuz?
Bu milletin meclisinde,
Bu milletin vergileriyle,
Boğazınızdan geçen her lokmanın hesabını umarım bu dünyada verirsiniz…
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.