Sinan Yıldız
Köşe Yazarı
Sinan Yıldız
 

BU MİLLETE BULAŞMAYIN

Sevgili okurlar… Pazar günü 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü nedeniyle ülke genelinde olduğu gibi, Giresun ve Bulancak’ta da birçok etkinlik yapıldı. 2 yıl önce vatanımızı müdafaa eden şehitlerimiz ve gazilerimiz için Demokrasi Yürüyüşleri ve Demokrasi Nöbetleri bunların en coşkulu yaşandığı etkinlikler oldu. Yapılan bu etkinlikler birilerine hem ders hem de en büyük kanıt olmuştur ve de olmaya devam edecektir. 15 Temmuz, Türk Milletinin nasıl bir cesaretle tanklara, toplara, silahlara ve uçaklara kafa tuttuğunun en büyük göstergesidir. Türk Milleti her zaman olduğu gibi 15 Temmuz’da da ülkesini, bayrağını ve vatanını ne kadar sevdiğini göstermiştir. Unutulmamalı ki, Türk Milletini esaret altına almayı hayal edenler, Şehit olabilmek için ölüme meydan okuyan bu insanları, Asla yok saymamalılar… Bunun en büyük örneğini 15 Temmuz’da gördüler. Aklında herhangi bir şüphesi olan, İnternete girip o gecenin videolarına bakabilir. O gece şehit olan 251 vatandaşımızın kanları atalarının kanlarıyla buluşmuştur. Bu ülke nasıl ki, Atalarının kanlarıyla kuruldu ise, Bundan sonra da ecdadının kanlarıyla sulanmaktadır. Her kim ki, Bu vatanı bölmek için plan yapar, O plan 15 Temmuz’da olduğu gibi onun kafasına geçer… Bizler bu ülkede önce vatan aşkıyla büyüyoruz. Çocuklarımız oyun oynarken bile askercilik, polisçilik oynuyor. Kendi aralarında hep kahraman oluyorlar. Kötülere karşı hep iyi olmak istiyorlar. İyiliklerle dünyayı tanımaya çalışıyorlar. Siz bu vatanın evlatlarını esir alamazsınız. Siz bu vatanın gençlerini yıldıramazsınız. Bu ülke ne yazık ki sizlerin hainliğine dönem dönem şahit olmuştur. Ama bunların en kanlısı 15 Temmuz’dur. 15 Temmuz’da bu vatanın evlatları bir kez daha göstermiştir ki; Türkün üstün cesareti her şeyin üstündedir. Teknolojinin en üst seviyelerde olduğu uçaklara evlerin üzerlerinden levye atarak indirmeye çalışan bu milletin asil evlatlarına pranga vuramazsınız… Kalın sağlıcakla…  
Ekleme Tarihi: 17 Temmuz 2018 - Salı
Sinan Yıldız

BU MİLLETE BULAŞMAYIN

Sevgili okurlar…

Pazar günü 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü nedeniyle ülke genelinde olduğu gibi,

Giresun ve Bulancak’ta da birçok etkinlik yapıldı.

2 yıl önce vatanımızı müdafaa eden şehitlerimiz ve gazilerimiz için Demokrasi Yürüyüşleri ve Demokrasi Nöbetleri bunların en coşkulu yaşandığı etkinlikler oldu.

Yapılan bu etkinlikler birilerine hem ders hem de en büyük kanıt olmuştur ve de olmaya devam edecektir.

15 Temmuz, Türk Milletinin nasıl bir cesaretle tanklara, toplara, silahlara ve uçaklara kafa tuttuğunun en büyük göstergesidir.

Türk Milleti her zaman olduğu gibi 15 Temmuz’da da ülkesini, bayrağını ve vatanını ne kadar sevdiğini göstermiştir.

Unutulmamalı ki,

Türk Milletini esaret altına almayı hayal edenler,

Şehit olabilmek için ölüme meydan okuyan bu insanları,

Asla yok saymamalılar…

Bunun en büyük örneğini 15 Temmuz’da gördüler.

Aklında herhangi bir şüphesi olan,

İnternete girip o gecenin videolarına bakabilir.

O gece şehit olan 251 vatandaşımızın kanları atalarının kanlarıyla buluşmuştur.

Bu ülke nasıl ki,

Atalarının kanlarıyla kuruldu ise,

Bundan sonra da ecdadının kanlarıyla sulanmaktadır.

Her kim ki,

Bu vatanı bölmek için plan yapar,

O plan 15 Temmuz’da olduğu gibi onun kafasına geçer…

Bizler bu ülkede önce vatan aşkıyla büyüyoruz.

Çocuklarımız oyun oynarken bile askercilik, polisçilik oynuyor.

Kendi aralarında hep kahraman oluyorlar.

Kötülere karşı hep iyi olmak istiyorlar.

İyiliklerle dünyayı tanımaya çalışıyorlar.

Siz bu vatanın evlatlarını esir alamazsınız.

Siz bu vatanın gençlerini yıldıramazsınız.

Bu ülke ne yazık ki sizlerin hainliğine dönem dönem şahit olmuştur.

Ama bunların en kanlısı 15 Temmuz’dur.

15 Temmuz’da bu vatanın evlatları bir kez daha göstermiştir ki;

Türkün üstün cesareti her şeyin üstündedir.

Teknolojinin en üst seviyelerde olduğu uçaklara evlerin üzerlerinden levye atarak indirmeye çalışan bu milletin asil evlatlarına pranga vuramazsınız…

Kalın sağlıcakla…

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.