Sinan Yıldız
Köşe Yazarı
Sinan Yıldız
 

BAKACAZZZ…

Sevgili okurlar… Pazartesi günü Bulancak’ta hareketli dakikalar yaşandı. Genel seçimlerde 1 milyonun üzerinde oy alan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Bulancak’a gelerek İlçe Binasının açılışını yaptı. Gazetemizi de ziyaret eden Özdağ’a Bulancak Belediye Başkan Adayı Rıdvan Yavuz’da eşlik etti. Özdağ, Bulancak gençliğine güvendiğini belirterek 2024 seçimlerinde Zafer Partisinin ciddi bir şekilde oylarını arttıracağını ifade etti. Öte yandan CHP’de sular durulmadı. 6 aday adayının bulunduğu Bulancak CHP’de önce bir karar alınarak bazı adayların çekildiği daha sonra ise ön seçime gidileceği öğrenildi. Şu anda son gelen bilgiye göre tüm aday adayları ön seçime girecek gibi duruyor. MHP’de ise Fatih Alparslan’ın adaylığı kesinleşti. Yeniden Refah Partisinde 3 aday ismi üzerinde duruluyordu. Henüz orada da netleşen bir durum söz konusu değil. AK Parti’de ise kulis dedikoduları gerçeğe dönüştü. Uzun süredir kamuoyunda ismi konuşulan Ali Fatoğlu ismi Genel Merkezden yapılan bir ankette ilk sırada yer aldı. Yapılan telefon anketinde Ali Fatoğlu, Hamit Karaoğlanoğlu, Necati Yıldırım, Ömer Mustafa Yılmaz ve Necmi Sıbıç ismi vatandaşlara soruldu. Yani şu ana dek Bulancak’ta hem iktidar hem de ana muhalefet partisinde netleşen bir durum yok. AK Parti’de işler sessiz ilerlerken, CHP’de kulisler sıkıntılı… Bakalım ne olacak. Asıl iş bu süreçten sonra belli olacak. Adaylar belli olduktan sonra seçim süreci başlayacak. Seçmene kim daha iyi kendini ispat ederse, Sahada kim daha aktif olursa, Asıl kartlar o zaman açılacak… Hani son günlerde sosyal medyada dilden dile dolaşan bir söylem var ya, ‘BAKACAZZZZ’ diye… Hah işte durum şu anda tam bu şekilde. Bakacağız artık, Nasıl olacak bu işler. Az daha sabır, Süreç yaklaştı. Dediğim gibi asıl mevzu adaylar netleşince belli olacak. Kalın sağlıcakla…
Ekleme Tarihi: 19 Aralık 2023 - Salı
Sinan Yıldız

BAKACAZZZ…

Sevgili okurlar…

Pazartesi günü Bulancak’ta hareketli dakikalar yaşandı.

Genel seçimlerde 1 milyonun üzerinde oy alan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Bulancak’a gelerek İlçe Binasının açılışını yaptı.

Gazetemizi de ziyaret eden Özdağ’a Bulancak Belediye Başkan Adayı Rıdvan Yavuz’da eşlik etti.

Özdağ, Bulancak gençliğine güvendiğini belirterek 2024 seçimlerinde Zafer Partisinin ciddi bir şekilde oylarını arttıracağını ifade etti.

Öte yandan CHP’de sular durulmadı.

6 aday adayının bulunduğu Bulancak CHP’de önce bir karar alınarak bazı adayların çekildiği daha sonra ise ön seçime gidileceği öğrenildi.

Şu anda son gelen bilgiye göre tüm aday adayları ön seçime girecek gibi duruyor.

MHP’de ise Fatih Alparslan’ın adaylığı kesinleşti.

Yeniden Refah Partisinde 3 aday ismi üzerinde duruluyordu.

Henüz orada da netleşen bir durum söz konusu değil.

AK Parti’de ise kulis dedikoduları gerçeğe dönüştü.

Uzun süredir kamuoyunda ismi konuşulan Ali Fatoğlu ismi Genel Merkezden yapılan bir ankette ilk sırada yer aldı.

Yapılan telefon anketinde Ali Fatoğlu, Hamit Karaoğlanoğlu, Necati Yıldırım, Ömer Mustafa Yılmaz ve Necmi Sıbıç ismi vatandaşlara soruldu.

Yani şu ana dek Bulancak’ta hem iktidar hem de ana muhalefet partisinde netleşen bir durum yok.

AK Parti’de işler sessiz ilerlerken,

CHP’de kulisler sıkıntılı…

Bakalım ne olacak.

Asıl iş bu süreçten sonra belli olacak.

Adaylar belli olduktan sonra seçim süreci başlayacak.

Seçmene kim daha iyi kendini ispat ederse,

Sahada kim daha aktif olursa,

Asıl kartlar o zaman açılacak…

Hani son günlerde sosyal medyada dilden dile dolaşan bir söylem var ya,

‘BAKACAZZZZ’ diye…

Hah işte durum şu anda tam bu şekilde.

Bakacağız artık,

Nasıl olacak bu işler.

Az daha sabır,

Süreç yaklaştı.

Dediğim gibi asıl mevzu adaylar netleşince belli olacak.

Kalın sağlıcakla…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.