Yaralarımızı “Gece” ile beraber sarmaya çalışıyoruz

GÜNDEM 05.10.2023 - 10:20, Güncelleme: 05.10.2023 - 10:20 13512+ kez okundu.
 

Yaralarımızı “Gece” ile beraber sarmaya çalışıyoruz

Depremde evlerini ve can dostunu kaybeden aileye belediyeden sürpriz hediye.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, 6 Şubat’ta meydana gelen deprem felaketinde yaşadıkları evleriyle birlikte köpeklerini de kaybeden İşler ailesine özel eğitimli ‘Gece’ isimli Belçika Kurdu cinsi köpeği sahiplendirdi. Manisa’da hayata tutunmaya çalıştıklarını dile getiren Yılmaz İşler, “Yaralarımızı ‘Gece’ ile birlikte sarmaya çalışıyoruz” dedi.   Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde hayata geçirilen ‘Can Dostum’ projesi ile eğitimini tamamlayan can dostlarımız yeni sahipleriyle buluşmaya devam ediyor. Proje kapsamında 6 Şubat’ta meydana gelen depremde evleriyle birlikte köpeklerini de kaybeden aileye özel eğitimli köpek sahiplendirildi.      Depreme Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde yakalanan İşler ailesi, deprem nedeniyle yaşanan kargaşa sırasında Rüzgar isimli Japon kurdu köpeklerini kaybetti. Uzun süre aradıkları köpeklerini bulamayan İşler ailesi barınma imkanlarının da kısıtlı olması nedeniyle Malatya’dan ayrılıp Manisa’daki akrabalarının yanına gelmek durumunda kaldı. Manisa’nın Şehzadeler ilçesine yerleşen İşler ailesinin durumunu öğrenen Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı, aileye ‘Gece’ isimli Belçika kurdu köpeğini sahiplendirdi. Yaralarımızı ’Gece’ İle Beraber Sarmaya Çalışıyoruz Geçmiş dönemde milli formayı giyen futbolcu Yılmaz İşler, depremin ardından altyapı antrenörlüğü mesleğini de geride bırakarak ailesiyle beraber Manisa’ya yerleşti. Depremde hem köpeklerini hem de işini kaybeden eski milli futbolcu Yılmaz İşler teselliyi ‘Gece’ ile bulduğunu belirterek “Deprem bizim için facia bir şekilde geçti. Depremden sonra zaten orada çok fazla barınma imkanımız olmadı. Depremden sonra buradaki akrabalarımız bizi davet etti. Biz de buraya geldik. Depremde de kendi köpeğimizi kaybetmiştik. Buraya geldikten sonra ‘Can Dostum’ projesini öğrendik. Belediyemize başvuru yaptık. Bize de bir köpek sahiplendirdiler. Manisa Büyükşehir Belediyemize de çok teşekkür ederiz. Ben aynı zamanda milli bir futbolcuyum. Uzun yıllar futbol oynadım. Malatyaspor’da antrenörlük de yaptım. Şimdi buraya geldik. Hayata tutunmaya çalışıyoruz. Etrafımızdaki insanlar bize yardımcı oluyorlar. İlk önce de bu köpek konusunda yardımcı oldular. Biz de ‘Gece’ ile beraber yaralarımızı sarmaya çalışıyoruz” diye konuştu.  
Depremde evlerini ve can dostunu kaybeden aileye belediyeden sürpriz hediye.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 6 Şubat’ta meydana gelen deprem felaketinde yaşadıkları evleriyle birlikte köpeklerini de kaybeden İşler ailesine özel eğitimli ‘Gece’ isimli Belçika Kurdu cinsi köpeği sahiplendirdi. Manisa’da hayata tutunmaya çalıştıklarını dile getiren Yılmaz İşler, “Yaralarımızı ‘Gece’ ile birlikte sarmaya çalışıyoruz” dedi.  

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde hayata geçirilen ‘Can Dostum’ projesi ile eğitimini tamamlayan can dostlarımız yeni sahipleriyle buluşmaya devam ediyor. Proje kapsamında 6 Şubat’ta meydana gelen depremde evleriyle birlikte köpeklerini de kaybeden aileye özel eğitimli köpek sahiplendirildi.     

Depreme Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde yakalanan İşler ailesi, deprem nedeniyle yaşanan kargaşa sırasında Rüzgar isimli Japon kurdu köpeklerini kaybetti. Uzun süre aradıkları köpeklerini bulamayan İşler ailesi barınma imkanlarının da kısıtlı olması nedeniyle Malatya’dan ayrılıp Manisa’daki akrabalarının yanına gelmek durumunda kaldı. Manisa’nın Şehzadeler ilçesine yerleşen İşler ailesinin durumunu öğrenen Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı, aileye ‘Gece’ isimli Belçika kurdu köpeğini sahiplendirdi.

Yaralarımızı ’Gece’ İle Beraber Sarmaya Çalışıyoruz

Geçmiş dönemde milli formayı giyen futbolcu Yılmaz İşler, depremin ardından altyapı antrenörlüğü mesleğini de geride bırakarak ailesiyle beraber Manisa’ya yerleşti. Depremde hem köpeklerini hem de işini kaybeden eski milli futbolcu Yılmaz İşler teselliyi ‘Gece’ ile bulduğunu belirterek “Deprem bizim için facia bir şekilde geçti. Depremden sonra zaten orada çok fazla barınma imkanımız olmadı. Depremden sonra buradaki akrabalarımız bizi davet etti. Biz de buraya geldik. Depremde de kendi köpeğimizi kaybetmiştik. Buraya geldikten sonra ‘Can Dostum’ projesini öğrendik. Belediyemize başvuru yaptık. Bize de bir köpek sahiplendirdiler. Manisa Büyükşehir Belediyemize de çok teşekkür ederiz. Ben aynı zamanda milli bir futbolcuyum. Uzun yıllar futbol oynadım. Malatyaspor’da antrenörlük de yaptım. Şimdi buraya geldik. Hayata tutunmaya çalışıyoruz. Etrafımızdaki insanlar bize yardımcı oluyorlar. İlk önce de bu köpek konusunda yardımcı oldular. Biz de ‘Gece’ ile beraber yaralarımızı sarmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.