Tokat'ta ormanlar havadan, karadan ve denizden kontrol ediliyor

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 21.07.2023 - 14:11, Güncelleme: 21.07.2023 - 14:12 1883+ kez okundu.
 

Tokat'ta ormanlar havadan, karadan ve denizden kontrol ediliyor

TOKAT (AA) - Tokat İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, orman yangınlarına karşı havadan, karadan ve denizden denetim gerçekleştiriyor.
Valilikten yapılan açıklamaya göre, İçişleri Bakanlığı ile Tarım ve Orman Bakanlığı genelgesi gereği orman yangınlarına karşı önleyici faaliyetler devam ediyor. Tokat İl Jandarma Komutanlığına bağlı Asayiş Bot Timi, Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Timi ile Asayiş Timleri tarafından il genelindeki olası yangınlara karşı ormanlık alanlar havadan, denizden ve karadan kontrol edildi. Piknik alanlarında bulunanlara ise orman yangınlarına karşı bilgilendirme yapılarak broşür dağıtıldı.  
TOKAT (AA) - Tokat İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, orman yangınlarına karşı havadan, karadan ve denizden denetim gerçekleştiriyor.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, İçişleri Bakanlığı ile Tarım ve Orman Bakanlığı genelgesi gereği orman yangınlarına karşı önleyici faaliyetler devam ediyor.

Tokat İl Jandarma Komutanlığına bağlı Asayiş Bot Timi, Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Timi ile Asayiş Timleri tarafından il genelindeki olası yangınlara karşı ormanlık alanlar havadan, denizden ve karadan kontrol edildi.

Piknik alanlarında bulunanlara ise orman yangınlarına karşı bilgilendirme yapılarak broşür dağıtıldı.

 

Tokat HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.