Piraziz'de Kayıp Yaşlı Adam: Aramalar Devam Ediyor!

ASAYİŞ 04.05.2024 - 09:36, Güncelleme: 04.05.2024 - 09:42 3664 kez okundu.
 

Piraziz'de Kayıp Yaşlı Adam: Aramalar Devam Ediyor!

Piraziz'de Cuma namazından sonra evinden çıkan ve hafıza problemi olan 85 yaşındaki Murat Yıldırım'ın arama çalışması devam ediyor.
Yıldırım'ın Cuma namazı için evden çıktığı ve bir daha geri dönmediği biliniyor. Ailesi ve komşuları durumu fark edince arama çalışmaları başlatıldı. Bölgeye AFAD ve Jandarma ekipleri sevk edilirken, geniş çaplı aramalar yapıldı. Havanın aydınlanmasıyla birlikte arama çalışmaları yeniden başladı. Yıldırım'ın bulunması için telefon sinyaline göre çalışma yapıldığı da öğrenildi. Bölge sakinlerinin Murat Yıldırım'ı görmeleri halinde yetkililere bildirmeleri isteniyor.
Piraziz'de Cuma namazından sonra evinden çıkan ve hafıza problemi olan 85 yaşındaki Murat Yıldırım'ın arama çalışması devam ediyor.

Yıldırım'ın Cuma namazı için evden çıktığı ve bir daha geri dönmediği biliniyor. Ailesi ve komşuları durumu fark edince arama çalışmaları başlatıldı. Bölgeye AFAD ve Jandarma ekipleri sevk edilirken, geniş çaplı aramalar yapıldı.

Havanın aydınlanmasıyla birlikte arama çalışmaları yeniden başladı. Yıldırım'ın bulunması için telefon sinyaline göre çalışma yapıldığı da öğrenildi. Bölge sakinlerinin Murat Yıldırım'ı görmeleri halinde yetkililere bildirmeleri isteniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.