otomobil ile traktörün çarpıştı! 3 kişi yaralı!

ASAYİŞ (AA) - Anadolu Ajansı | 12.04.2023 - 05:30, Güncelleme: 12.04.2023 - 09:16 2353+ kez okundu.
 

otomobil ile traktörün çarpıştı! 3 kişi yaralı!

Düzce'de otomobil ile traktörün çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı
Düzce'de otomobil ile traktörün çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı. Abdülmecit Çepni idaresindeki 81 AAE 883 plakalı otomobil, D-100 Karayolu Üçköprü mevkiinde Mevlüt Can Aman yönetimindeki 81 DR 531 plakalı traktör ile çarpıştı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine kaza yerine 112 Acil Servis ekipleri, yaralanan Mevlüt Can Aman, Abdülmecit Çepni ve kimliği henüz belirlenemeyen bir kişiyi Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.    
Düzce'de otomobil ile traktörün çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı

Düzce'de otomobil ile traktörün çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı.

Abdülmecit Çepni idaresindeki 81 AAE 883 plakalı otomobil, D-100 Karayolu Üçköprü mevkiinde Mevlüt Can Aman yönetimindeki 81 DR 531 plakalı traktör ile çarpıştı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine kaza yerine 112 Acil Servis ekipleri, yaralanan Mevlüt Can Aman, Abdülmecit Çepni ve kimliği henüz belirlenemeyen bir kişiyi Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

 

 

Düzce HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.