Muhittin Cörüt vefat etti

VEFAT 01.03.2024 - 11:13, Güncelleme: 01.03.2024 - 11:13 8367+ kez okundu.
 

Muhittin Cörüt vefat etti

Piraziz’den merhum Hüseyin Cörüt’ün oğlu, Nazife Cörüt’ün eşi, Muhittin Cörüt vefat etti.
Ali Cörüt’ün ağabeyi, Merhum Özer Cörüt, Hüseyin Cörüt ve Bilge Cörüt’ün babası, Ferhat Cörüt’ün amcası, Erdal Cörüt’ün dayısı Muhittin Cörüt vefat etti. Cenazesi 1 Mart Cuma günü (bugün) Cuma namazına müteakiben Piraziz Eren Merkez mahallesi kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecek. Yıldız Haber Gazetesi olarak merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine ve yakınlarına sabırlar dileriz.
Piraziz’den merhum Hüseyin Cörüt’ün oğlu, Nazife Cörüt’ün eşi, Muhittin Cörüt vefat etti.

Ali Cörüt’ün ağabeyi, Merhum Özer Cörüt, Hüseyin Cörüt ve Bilge Cörüt’ün babası, Ferhat Cörüt’ün amcası, Erdal Cörüt’ün dayısı Muhittin Cörüt vefat etti.

Cenazesi 1 Mart Cuma günü (bugün) Cuma namazına müteakiben Piraziz Eren Merkez mahallesi kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecek.

Yıldız Haber Gazetesi olarak merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine ve yakınlarına sabırlar dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.