Milletvekili Konal'dan Bulancak'a özel ilgi!

SİYASET 19.03.2024 - 14:00, Güncelleme: 19.03.2024 - 14:00 3887+ kez okundu.
 

Milletvekili Konal'dan Bulancak'a özel ilgi!

MHP Giresun Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal, MHP Bulancak İl Genel Meclis Üyesi Adayı Yusuf Sarıgül ile Bulancak'ta seçim çalışmalarına destek verdi.
Ankara dönüşü Bulancak'a gelen Milletvekili Konal, Sarıgül ile iftarda bir araya gelerek, Sarayburnu camisinde teravih namazını eda ettiler. Daha sonra Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti ile Millet Bahçesinde vatandaşlarla hasbihal ederek teşkilat ile birlikte il genel meclisi adaylarına destek için sahaya çıktı. Vatandaşlarla buluşan Milletvekili Konal ve İl Genel Meclis Üyesi Adayı Yusuf Sarıgül'e vatandaşlardan destek istediğini açıklayarak, "İl Genel Meclisi adaylarımıza vatandaşlarımızdan destek istiyoruz. Bulancak'a hizmet konusunda il meclisimizin sonuna kadar destekçisi olacağız. Bulancaklı vatandaşlarımıza söz veriyorum" dedi.
MHP Giresun Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal, MHP Bulancak İl Genel Meclis Üyesi Adayı Yusuf Sarıgül ile Bulancak'ta seçim çalışmalarına destek verdi.

Ankara dönüşü Bulancak'a gelen Milletvekili Konal, Sarıgül ile iftarda bir araya gelerek, Sarayburnu camisinde teravih namazını eda ettiler.

Daha sonra Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti ile Millet Bahçesinde vatandaşlarla hasbihal ederek teşkilat ile birlikte il genel meclisi adaylarına destek için sahaya çıktı.

Vatandaşlarla buluşan Milletvekili Konal ve İl Genel Meclis Üyesi Adayı Yusuf Sarıgül'e vatandaşlardan destek istediğini açıklayarak, "İl Genel Meclisi adaylarımıza vatandaşlarımızdan destek istiyoruz. Bulancak'a hizmet konusunda il meclisimizin sonuna kadar destekçisi olacağız. Bulancaklı vatandaşlarımıza söz veriyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.