Milletvekili Konal yaptı yine yapacağını!

SİYASET 30.04.2024 - 14:31, Güncelleme: 30.04.2024 - 14:31 4978 kez okundu.
 

Milletvekili Konal yaptı yine yapacağını!

Giresun Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu'nun öğrencileri, eğitim hayatlarına unutulmaz bir deneyim eklemek için başkent Ankara'ya gittiler.
Bu özel ziyaret kapsamında, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin de kapılarını aralayan gençler, siyasetin nabzının tutulduğu bu mekanda önemli bir buluşmaya imza attılar. TBMM ziyaretlerinin yanı sıra, Giresun'un temsilcisi MHP Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal'la da bir araya gelen öğrenciler, hem vatanseverliklerini hem de eğitimlerini ön plana çıkaran anlamlı bir buluşma gerçekleştirdiler. Milletvekili Konal, 2023 yılında milletin kendisine verdiği görevle Giresun'u en iyi şekilde temsil etme sorumluluğunu üstlenmişti. Bu ziyarette de gençlerin yanında olup onlara rehberlik etmekten mutluluk duydu. Milletvekili Konal'ın öğrencilere gösterdiği yakın ilgi ve samimiyet, gençlerin takdirini kazanırken, Ankara'daki bu özel buluşma sırasında, gençlerin milli ve manevi değerlere olan bağlılığı bir kez daha gözler önüne serildi. Milletvekili Konal'ın Danışmanlarının Giresun ilinden gelen öğrencilere yakın ilgi göstermesi ve misafirperverlikleri öğrencilerin ve velilerinin takdirini kazandı.Öğrenciler, heyecan dolu bu anları ölümsüzleştirmek adına Milletvekili Konal'la hatıra fotoğrafı çektirdi.
Giresun Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu'nun öğrencileri, eğitim hayatlarına unutulmaz bir deneyim eklemek için başkent Ankara'ya gittiler.

Bu özel ziyaret kapsamında, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin de kapılarını aralayan gençler, siyasetin nabzının tutulduğu bu mekanda önemli bir buluşmaya imza attılar.

TBMM ziyaretlerinin yanı sıra, Giresun'un temsilcisi MHP Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal'la da bir araya gelen öğrenciler, hem vatanseverliklerini hem de eğitimlerini ön plana çıkaran anlamlı bir buluşma gerçekleştirdiler.
Milletvekili Konal, 2023 yılında milletin kendisine verdiği görevle Giresun'u en iyi şekilde temsil etme sorumluluğunu üstlenmişti. Bu ziyarette de gençlerin yanında olup onlara rehberlik etmekten mutluluk duydu.

Milletvekili Konal'ın öğrencilere gösterdiği yakın ilgi ve samimiyet, gençlerin takdirini kazanırken, Ankara'daki bu özel buluşma sırasında, gençlerin milli ve manevi değerlere olan bağlılığı bir kez daha gözler önüne serildi.
Milletvekili Konal'ın Danışmanlarının Giresun ilinden gelen öğrencilere yakın ilgi göstermesi ve misafirperverlikleri öğrencilerin ve velilerinin takdirini kazandı.Öğrenciler, heyecan dolu bu anları ölümsüzleştirmek adına Milletvekili Konal'la hatıra fotoğrafı çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.