Milletvekili Gezmiş kadın çalıştayına katıldı

SİYASET 21.01.2024 - 19:38, Güncelleme: 21.01.2024 - 19:38 4444+ kez okundu.
 

Milletvekili Gezmiş kadın çalıştayına katıldı

Kadın örgütlerinin İstanbul'da düzenlediği 'Medeni Kanun İçin Mücadele Çalıştayı'na katılan CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş "Şiddetsiz, Eşit, özgür bir dünyayı biz kadınlar oluşturacağız" dedi.
'Giresun'un ilk kadın milletvekili' denilerek konuşma yapması için kürsüye davet edilen Milletvekili Gezmiş salondan büyük alkış aldı. EŞİK Platform, Kadın Meclisleri ve Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu'nun çalıştayına dair Gezmiş'in sosyal medya paylaşımı şu şekilde; "EŞİK Platform, Kadın Meclisleri ve Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platfomu tarafından İstanbul'da düzenlediği 'Medeni Kanun İçin Mücadele Çalıştayı'na; Kadın Kolları Genel Başkanımız Aylin Nazlıaka ve Trabzon Milletvekilimiz Sibel Suiçmez ile birlikte katıldık. Çalıştayda yaptığım konuşmamda da vurguladığım gibi; Şiddetsiz, eşit, özgür bir dünyayı biz kadınlar oluşturacağız. Bizler de Meclis'te kadın örgütleriyle istişare içinde olarak üzerimize düşen görev ve sorumluluğu yerine getireceğiz. Kadınlar Birlikte Güçlü. Mücadeleye devam"
Kadın örgütlerinin İstanbul'da düzenlediği 'Medeni Kanun İçin Mücadele Çalıştayı'na katılan CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş "Şiddetsiz, Eşit, özgür bir dünyayı biz kadınlar oluşturacağız" dedi.

'Giresun'un ilk kadın milletvekili' denilerek konuşma yapması için kürsüye davet edilen Milletvekili Gezmiş salondan büyük alkış aldı.

EŞİK Platform, Kadın Meclisleri ve Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu'nun çalıştayına dair Gezmiş'in sosyal medya paylaşımı şu şekilde; "EŞİK Platform, Kadın Meclisleri ve Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platfomu tarafından İstanbul'da düzenlediği 'Medeni Kanun İçin Mücadele Çalıştayı'na; Kadın Kolları Genel Başkanımız Aylin Nazlıaka ve Trabzon Milletvekilimiz Sibel Suiçmez ile birlikte katıldık. Çalıştayda yaptığım konuşmamda da vurguladığım gibi; Şiddetsiz, eşit, özgür bir dünyayı biz kadınlar oluşturacağız. Bizler de Meclis'te kadın örgütleriyle istişare içinde olarak üzerimize düşen görev ve sorumluluğu yerine getireceğiz. Kadınlar Birlikte Güçlü. Mücadeleye devam"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.