Milletvekili Gezmiş, ‘Emaneti geri alacağız’

SİYASET 17.03.2024 - 12:29, Güncelleme: 17.03.2024 - 12:29 3603+ kez okundu.
 

Milletvekili Gezmiş, ‘Emaneti geri alacağız’

CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş “İnanıyorum ki 1 Nisan'da emanet verdiğimiz Giresun merkez belediyesini, ilçe belediyelerini kazanacağız ve halkımızı sosyal belediyecilik hizmetlere kavuşturacağız" dedi.
Milletvekili Gezmiş, Giresun Belediye Başkan adayı Fuat Köse ve Meclis Üye adayları tarafından Cumartesi günü düzenlenen ‘Aday ve Proje Tanıtım Toplantısı’nda yaptığı konuşmada; “Adayımız Fuat Köse, Giresun'u çok seven, hizmet etmek için gün sayan, halkla yan yana olan, herkesin derdi ile dertlenen, sevincini, üzüntüsünü paylaşan çok değerli bir kardeşimizdir. O artık beş yıl emanet verdiğimiz Giresun Belediye'sinin 1 Nisan'da yeni belediye başkanıdır” ifadelerini kullandı. Gezmiş, Meclis Üye adayları için de “Meclis üye adaylarımızın her biri, şehrimiz için bizler için, çok kıymetli, saygın, başarılı, işinin ehli Giresun sevdalısı kardeşlerimizdir. Eminim ki, çok güzel işlere imza atacaklardır” şeklinde konuştu. Giresun'un ilk kadın milletvekili Elvan Işık Gezmiş konuşmasını şöyle sürdürdü; “Ben yola çıkarken ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün ‘Hiç dinlenmemek üzere yola çıkanlar hiç yorulmazlar’ sözünü rehber edindim. Aylardır çalışıyorum, ilimizi ilçelerimizi karış karış dolaşıyorum. 10 aydır da Meclis kürsüsünde dile getirmediğim sorunumuz kalmadı. Ayrıca soru önergeleriyle de gereken her şeyi sorup, takip edip, sizlerle paylaştım. Ülkemizde başta ekonomik olmak üzere çok fazla sorun var. Yurttaşlarımız ağır baskı altında. Sabit gelirliler çok mağdur, esnafımız mücadele halinde, gençler umutsuz, çaresizlik had safhada. Artık yerelde de, genelde de yönetimler değişmeli. Dayanışmacı, paylaşımcı, üreten yöneticiler göreve gelmeli. Bu değişimi sağlayacağız. Genel iktidar da, yerel iktidar da Giresun'a hiçbir şey yapmadı. Şimdi diyorlar ki ‘Halkımızı  gerçek belediyecilikle buluşturacağız’  O zaman soruyorum; Siz 5 yıldır yalan belediyecilik mi yapıyordunuz, oyun mu oynuyordunuz da, şimdi gerçek belediyecilik yapacaksınız? Giresun'a ekonomik, sosyal ve kültürel açıdan hiçbir hizmet yapmadınız. Sizinle Giresun beş yıl kaybetti.  Artık emaneti geri alacağız” diye konuştu. Milletvekili Gezmiş sözlerini “Demokrasinin güvencesi, halkımızın umudu, kuruluşun ve kurtuluşun partisi olan partimiz Cumhuriyet Halk Partisi'nin bayrağını tüm belediyelerde dalgalandıracağız. Birlik ve beraberlik içinde Giresun'da da kazanacağız, Türkiye'de de kazanacağız” diyerek tamamladı.
CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş “İnanıyorum ki 1 Nisan'da emanet verdiğimiz Giresun merkez belediyesini, ilçe belediyelerini kazanacağız ve halkımızı sosyal belediyecilik hizmetlere kavuşturacağız" dedi.

Milletvekili Gezmiş, Giresun Belediye Başkan adayı Fuat Köse ve Meclis Üye adayları tarafından Cumartesi günü düzenlenen ‘Aday ve Proje Tanıtım Toplantısı’nda yaptığı konuşmada; “Adayımız Fuat Köse, Giresun'u çok seven, hizmet etmek için gün sayan, halkla yan yana olan, herkesin derdi

ile dertlenen, sevincini, üzüntüsünü paylaşan çok değerli bir kardeşimizdir. O artık beş yıl emanet verdiğimiz Giresun Belediye'sinin 1 Nisan'da yeni belediye başkanıdır” ifadelerini kullandı.
Gezmiş, Meclis Üye adayları için de “Meclis üye adaylarımızın her biri, şehrimiz için bizler için, çok kıymetli, saygın, başarılı, işinin ehli Giresun sevdalısı kardeşlerimizdir. Eminim ki, çok güzel işlere imza atacaklardır” şeklinde konuştu.


Giresun'un ilk kadın milletvekili Elvan Işık Gezmiş konuşmasını şöyle sürdürdü; “Ben yola çıkarken ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün ‘Hiç dinlenmemek üzere yola çıkanlar hiç yorulmazlar’ sözünü rehber edindim. Aylardır çalışıyorum, ilimizi ilçelerimizi karış karış dolaşıyorum. 10 aydır da Meclis kürsüsünde dile getirmediğim sorunumuz kalmadı. Ayrıca soru önergeleriyle de gereken her şeyi sorup, takip edip, sizlerle paylaştım. Ülkemizde başta ekonomik olmak üzere çok fazla sorun var. Yurttaşlarımız ağır baskı altında. Sabit gelirliler çok mağdur, esnafımız mücadele halinde, gençler umutsuz, çaresizlik had safhada. Artık yerelde de, genelde de yönetimler değişmeli. Dayanışmacı, paylaşımcı, üreten yöneticiler göreve gelmeli. Bu değişimi sağlayacağız. Genel iktidar da, yerel iktidar da Giresun'a hiçbir şey yapmadı. Şimdi diyorlar ki ‘Halkımızı  gerçek belediyecilikle buluşturacağız’  O zaman soruyorum; Siz 5 yıldır yalan belediyecilik mi yapıyordunuz, oyun mu oynuyordunuz da, şimdi gerçek belediyecilik yapacaksınız? Giresun'a ekonomik, sosyal ve kültürel açıdan hiçbir hizmet yapmadınız. Sizinle Giresun beş yıl kaybetti.  Artık emaneti geri alacağız” diye konuştu.
Milletvekili Gezmiş sözlerini “Demokrasinin güvencesi, halkımızın umudu, kuruluşun ve kurtuluşun partisi olan partimiz Cumhuriyet Halk Partisi'nin bayrağını tüm belediyelerde dalgalandıracağız. Birlik ve beraberlik içinde Giresun'da da kazanacağız, Türkiye'de de kazanacağız” diyerek tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.