Milletvekili Aydın, Yıldız Haber'de

SİYASET 11.08.2022 - 16:22, Güncelleme: 11.08.2022 - 16:22 5220+ kez okundu.
 

Milletvekili Aydın, Yıldız Haber'de

AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın, geçtiğimiz hafta geçirdiği koronavirüs nedeniyle TBMM'de katıldığı olağanüstü genel kurul sonrası yeniden Giresun'a döndü.
Giresun ve ilçelerinde kaldığı yerden ziyaretlerine devam eden Milletvekili Aydın, gazetemizi ziyaret ederek İmtiyaz SahibimizAli Yıldız ile görüştü. Göreve başladığı ilk günden itibaren Ankara ile Giresun arasında mekik dokuyarak hem ilimizin hem de ilçelerimizin sorunlarının çözümü için mücadele ettiklerini belirten Milletvekili Aydın, "AK Parti olarak Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde milletimize olan sevdamız ile yaptığımız hizmetleri artırarak devam ediyoruz" dedi.
AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın, geçtiğimiz hafta geçirdiği koronavirüs nedeniyle TBMM'de katıldığı olağanüstü genel kurul sonrası yeniden Giresun'a döndü.

Giresun ve ilçelerinde kaldığı yerden ziyaretlerine devam eden Milletvekili Aydın, gazetemizi ziyaret ederek İmtiyaz SahibimizAli Yıldız ile görüştü. Göreve başladığı ilk günden itibaren

Ankara ile Giresun arasında mekik dokuyarak hem ilimizin hem de ilçelerimizin sorunlarının çözümü için mücadele ettiklerini belirten Milletvekili Aydın, "AK Parti olarak Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde milletimize olan sevdamız ile yaptığımız hizmetleri artırarak devam ediyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.