Manisa’da elektrik sorunları bıktırıyor!

YAŞAM 08.10.2023 - 13:06, Güncelleme: 08.10.2023 - 13:06 13505+ kez okundu.
 

Manisa’da elektrik sorunları bıktırıyor!

Manisa’da yaşanan elektrik sorunları vatandaşları canından bezdiriyor. Manisa’nın Yunusemre ilçesine bağlı Uncubozköy Mahallesi’nde bazı sokaklarla elektrik lambaları yanarken, bazılarında ise yanmıyor.
Vatandaşlar neredeyse 1 aydır ara sokaklardaki lambaların yanmasını bekliyor. Mahalle muhtarı ve vatandaşlar defalarca, Gediz kurumunu aramasına rağmen ekiplerin, yaşanan sorunu çözemediğinden yakınıyorlar. Mahallede sorunlar bunla da bitmiyor. Ara sokaklarda lamba direklerinin boyları evlerin 4. katına ulaştığını, ancak ana caddelerdeki direk boylarının normal olduğunu, kurumun bu duruma bir çözüm bulması gerektiğini istiyorlar. Ara sokaktaki vatandaşlar, uzun olan elektrik direkleri nedeniyle büyük sorun yaşıyor. Yüksek direklerden ışık eve yansıdığı için balkonu perde ile kapatmak zorunda kalıyorlar. Vatandaşlar yetkililerden sokaklarındaki elektrik direklerinin alınarak, ana caddelerdeki lamba direkleriyle aynı boyda olmasını talep ediyor.
Manisa’da yaşanan elektrik sorunları vatandaşları canından bezdiriyor. Manisa’nın Yunusemre ilçesine bağlı Uncubozköy Mahallesi’nde bazı sokaklarla elektrik lambaları yanarken, bazılarında ise yanmıyor.

Vatandaşlar neredeyse 1 aydır ara sokaklardaki lambaların yanmasını bekliyor.

Mahalle muhtarı ve vatandaşlar defalarca, Gediz kurumunu aramasına rağmen ekiplerin, yaşanan sorunu çözemediğinden yakınıyorlar. Mahallede sorunlar bunla da bitmiyor. Ara sokaklarda lamba direklerinin boyları evlerin 4. katına ulaştığını, ancak ana caddelerdeki direk boylarının normal olduğunu, kurumun bu duruma bir çözüm bulması gerektiğini istiyorlar.

Ara sokaktaki vatandaşlar, uzun olan elektrik direkleri nedeniyle büyük sorun yaşıyor. Yüksek direklerden ışık eve yansıdığı için balkonu perde ile kapatmak zorunda kalıyorlar. Vatandaşlar yetkililerden sokaklarındaki elektrik direklerinin alınarak, ana caddelerdeki lamba direkleriyle aynı boyda olmasını talep ediyor.

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.