Mahalleli yeni başkan ve muhtarla bir araya geldi

SİYASET 02.05.2024 - 17:35, Güncelleme: 02.05.2024 - 17:35 5069 kez okundu.
 

Mahalleli yeni başkan ve muhtarla bir araya geldi

Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, Kızılot Mahallesinde gerçekleşen mahalle toplantısına katıldı.
Kızılot Mahallesinin yeni Muhtarı Mustafa Aktay tarafından Kızılot Mahallesinde gerçekleşen toplantıya katılan Başkan Sıbıç, “Kızılot Mahallemizde yurttaşlarımızla bir araya geldik, mahallemizin eksiklerini ve ihtiyaçlarını konuştuk. Bu samimi toplantıda yurttaşlarımızın sorunlarını dinledik birlikte çözüm yolları aradık, mahallemizi daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için kararlılıkla hep birlikte el ele hareket edeceğiz” dedi. Muhtar Aktay ise, “Kızılot Mahalle Muhtarlığı olarak ilk değerlendirme ve istişare toplantımıza katılan başta Bulancak Belediye Başkanı sayın Necmi Sıbıç’a, belediye başkan yardımcılarımıza, dernek başkanımız ve yönetim kurulu üyelerine, mahalle sakinlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hep birlikte daha güzel bir Kızılot Mahallesi için çalışacağız” diye konuştu.
Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, Kızılot Mahallesinde gerçekleşen mahalle toplantısına katıldı.

Kızılot Mahallesinin yeni Muhtarı Mustafa Aktay tarafından Kızılot Mahallesinde gerçekleşen toplantıya katılan Başkan Sıbıç, “Kızılot Mahallemizde yurttaşlarımızla bir araya geldik, mahallemizin eksiklerini ve ihtiyaçlarını konuştuk. Bu samimi toplantıda yurttaşlarımızın sorunlarını dinledik birlikte çözüm yolları aradık, mahallemizi daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için kararlılıkla hep birlikte el ele hareket edeceğiz” dedi.

Muhtar Aktay ise, “Kızılot Mahalle Muhtarlığı olarak ilk değerlendirme ve istişare toplantımıza katılan başta Bulancak Belediye Başkanı sayın Necmi Sıbıç’a, belediye başkan yardımcılarımıza, dernek başkanımız ve yönetim kurulu üyelerine, mahalle sakinlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hep birlikte daha güzel bir Kızılot Mahallesi için çalışacağız” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.