Kumral Bodur’un hayatı beyaz perdeye taşınıyor

KÜLTÜR 02.05.2024 - 16:56, Güncelleme: 02.05.2024 - 16:56 6383 kez okundu.
 

Kumral Bodur’un hayatı beyaz perdeye taşınıyor

8 çocuk babası ve 38 yıl kadın kimliği ile hayatını idame ettiren Bulancaklı Kumral Bodur’un hayatı film oluyor.
2022 yılında ilk defa Yıldız Haber’e konuşarak başından geçenleri anlatan Kumral Bodur’un hayat hikayesi komedi filmi ile beyaz perdeye taşınacak. Daha önce Bulancak’ta film çekmek için girişimlerde bulunan Yönetmen Abbas Karatekin ve yapımcı Ulaş Karadeniz, Kumral Bodur ile prensipte anlaşarak komedi filmini beyaz perdeye taşımaya karar verdiler. Kumral Bodur, çocuklarını nüfusuna alabilmek için yıllarca mücadele etmiş ve 50 yıllık hayatında pembe nüfus cüzdanı nedeniyle başına birçok enteresan olay gelmişti. 1972 yılında nüfus dairesinde yapılan hata nedeniyle pembe kimliğe sahip olan Kumral Bodur, 38 yıl kadın kimliği ile yaşadığını hatırlatarak, başından geçenlerin beyaz perdeye taşınmasına onay verdiğini açıkladı. Filmin senaryosunu yazmaya başlayan ve kısa sürede sete çıkacağı öğrenilen filmin Yönetmeni Abbas Karatekin ise geçtiğimiz yıl Bulancak’a geldiklerini ifade ederek, “Bulancak’ta güzel işler yapmak ve Bulancak’ın adını sinema sektöründe canlandırmak istiyoruz. Kumral Bodur’un hayat hikayesini beyaz perdede yer alabilecek güzel bir komedi içerecek. Bir an önce hazırlıklarımıza başlayarak çalışmalarımızı tamamlama istiyoruz” dedi.
8 çocuk babası ve 38 yıl kadın kimliği ile hayatını idame ettiren Bulancaklı Kumral Bodur’un hayatı film oluyor.

2022 yılında ilk defa Yıldız Haber’e konuşarak başından geçenleri anlatan Kumral Bodur’un hayat hikayesi komedi filmi ile beyaz perdeye taşınacak. Daha önce Bulancak’ta film çekmek için girişimlerde bulunan Yönetmen Abbas Karatekin ve yapımcı Ulaş Karadeniz, Kumral Bodur ile prensipte anlaşarak komedi filmini beyaz perdeye taşımaya karar verdiler.

Kumral Bodur, çocuklarını nüfusuna alabilmek için yıllarca mücadele etmiş ve 50 yıllık hayatında pembe nüfus cüzdanı nedeniyle başına birçok enteresan olay gelmişti.

1972 yılında nüfus dairesinde yapılan hata nedeniyle pembe kimliğe sahip olan Kumral Bodur, 38 yıl kadın kimliği ile yaşadığını hatırlatarak, başından geçenlerin beyaz perdeye taşınmasına onay verdiğini açıkladı.

Filmin senaryosunu yazmaya başlayan ve kısa sürede sete çıkacağı öğrenilen filmin Yönetmeni Abbas Karatekin ise geçtiğimiz yıl Bulancak’a geldiklerini ifade ederek, “Bulancak’ta güzel işler yapmak ve Bulancak’ın adını sinema sektöründe canlandırmak istiyoruz. Kumral Bodur’un hayat hikayesini beyaz perdede yer alabilecek güzel bir komedi içerecek. Bir an önce hazırlıklarımıza başlayarak çalışmalarımızı tamamlama istiyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.