Köse: “Giresun iktidar nimetlerinden yararlanamadı”

SİYASET 03.02.2024 - 15:47, Güncelleme: 03.02.2024 - 16:00 5948+ kez okundu.
 

Köse: “Giresun iktidar nimetlerinden yararlanamadı”

Cumhuriyet Halk Partisi Giresun Belediye Başkan Adayı Fuat Köse, Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, il ve ilçe teşkilat başkanları Dr. Gökhan Şenyürek ve Murat Bektaş ile yaklaşan yerel seçim öncesi Giresun’da basın mensuplarıyla bir araya geldi.
CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, 'Sevgili dostlarım bizim bir mücadelemiz var başkan adayımız Fuat Köse ile 5 yıl önce emanet olarak verdiğimiz belediyeyi tekrar kazanacağız. Bizim bir mücadelemiz var. Bu aydınlık ve güzel bir ülkede yaşama mücadelesidir.  Evlatlarımız için geleceğimiz için yerel seçimler çok önemlidir. Daha önce Samsun ile Trabzon arasına sıkıştırılmıştık. Şimdi ise Ordu ile Trabzon arasında kaldık. İktidar belediyesi olduğumuz halde yeterince sorunlarımız çözülemedi. Komşu illerimizin gerisinde kaldık. Emanet verdiğimiz belediyeyi 31 Mart akşamı geri alarak Fuat Başkanımla beraber sosyal belediyecilik için; halkımız için var gücümüz ile çalışacağız.' ifadelerini kullandı. Köse; “Giresun’da su problemi yaşadığımız için utanıyorum!” Giresun Belediye Başkan Adayı Fuat Köse, kendileri için değil kent için göreve geleceklerini dile getirerek, “Sosyal demokrat belediyecilik anlayışını şehrimizde uygulamak istiyoruz. Belediye’nin bütçesini tasarruflu kullanıp, halkımızın yararına projeler üreteceğiz. Biz yakın zamanda projelerimizi anlatacağımız geniş bir toplantı daha gerçekleştireceğiz. Orada tüm yapmak istediklerimizi, yapılmayanları anlatacağız. Çok fazla önemsediğimiz bir sorundan bahsetmek istiyorum. Bu şehrin su sıkıntısı yaşamasından utanç duyuyoruz. Bu devirde bu şartlarda böyle bir sorun yaşamak, vatandaşlarımızın evlerine köylerden içme suyu taşıması bizim utanç duyduğumuz bir konudur. Giresun Belediyesi iktidar partisinin yönetiminde olduğu halde iktidar partisinin nimetlerinden geri kalmıştır. Bu gibi birçok sorunu, yapılabilecekken yapılamayanları birlikte çözüp, Sosyal Demokrat Belediyecilik anlayışını şehrimize getireceğiz.” dedi. “Şenlikoğlu’nun yaşam kalitesini arttırdık” CHP Giresun Merkez İlçe Başkanı Murat Bektaş, “Geçen 5 yıl içinde Giresunluların refahını artıracaklarını söyleyenler, Aytekin Şenlikoğlu’nun yaşam kalitesini artırdı” dedi. Bektaş konuşmasının devamında, Giresun Belediye Başkan Adayı Fuat Köse’nin gerçekleştirilen önseçimde yetkiyi aldıktan sonra sahaya inerek çalışmalara başladığını ve gerçekleştirdikleri ön seçimin ne kadar önemli olduğunu ifade etti.
Cumhuriyet Halk Partisi Giresun Belediye Başkan Adayı Fuat Köse, Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, il ve ilçe teşkilat başkanları Dr. Gökhan Şenyürek ve Murat Bektaş ile yaklaşan yerel seçim öncesi Giresun’da basın mensuplarıyla bir araya geldi.

CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, 'Sevgili dostlarım bizim bir mücadelemiz var başkan adayımız Fuat Köse ile 5 yıl önce emanet olarak verdiğimiz belediyeyi tekrar kazanacağız. Bizim bir mücadelemiz var. Bu aydınlık ve güzel bir ülkede yaşama mücadelesidir.  Evlatlarımız için geleceğimiz için yerel seçimler çok önemlidir. Daha önce Samsun ile Trabzon arasına sıkıştırılmıştık. Şimdi ise Ordu ile Trabzon arasında kaldık. İktidar belediyesi olduğumuz halde yeterince sorunlarımız çözülemedi. Komşu illerimizin gerisinde kaldık. Emanet verdiğimiz belediyeyi 31 Mart akşamı geri alarak Fuat Başkanımla beraber sosyal belediyecilik için; halkımız için var gücümüz ile çalışacağız.' ifadelerini kullandı.

Köse; “Giresun’da su problemi yaşadığımız için utanıyorum!”

Giresun Belediye Başkan Adayı Fuat Köse, kendileri için değil kent için göreve geleceklerini dile getirerek, “Sosyal demokrat belediyecilik anlayışını şehrimizde uygulamak istiyoruz. Belediye’nin bütçesini tasarruflu kullanıp, halkımızın yararına projeler üreteceğiz. Biz yakın zamanda projelerimizi anlatacağımız geniş bir toplantı daha gerçekleştireceğiz. Orada tüm yapmak istediklerimizi, yapılmayanları anlatacağız. Çok fazla önemsediğimiz bir sorundan bahsetmek istiyorum. Bu şehrin su sıkıntısı yaşamasından utanç duyuyoruz. Bu devirde bu şartlarda böyle bir sorun yaşamak, vatandaşlarımızın evlerine köylerden içme suyu taşıması bizim utanç duyduğumuz bir konudur. Giresun Belediyesi iktidar partisinin yönetiminde olduğu halde iktidar partisinin nimetlerinden geri kalmıştır. Bu gibi birçok sorunu, yapılabilecekken yapılamayanları birlikte çözüp, Sosyal Demokrat Belediyecilik anlayışını şehrimize getireceğiz.” dedi.

“Şenlikoğlu’nun yaşam kalitesini arttırdık”

CHP Giresun Merkez İlçe Başkanı Murat Bektaş, “Geçen 5 yıl içinde Giresunluların refahını artıracaklarını söyleyenler, Aytekin Şenlikoğlu’nun yaşam kalitesini artırdı” dedi.

Bektaş konuşmasının devamında, Giresun Belediye Başkan Adayı Fuat Köse’nin gerçekleştirilen önseçimde yetkiyi aldıktan sonra sahaya inerek çalışmalara başladığını ve gerçekleştirdikleri ön seçimin ne kadar önemli olduğunu ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.