Jandarmanın tanıtım tırı şehit ve gazilerin yanında oluyor

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 15.08.2023 - 09:22, Güncelleme: 15.08.2023 - 10:03 3834+ kez okundu.
 

Jandarmanın tanıtım tırı şehit ve gazilerin yanında oluyor

KASTAMONU (AA) - Kastamonu'ya gelen Jandarma Özel Harekat (JÖH) ve Jandarma Özel Asayiş ve Kurtarma (JÖAK) birimlerinin tanıtıldığı tanıtım tırına vatandaşlar ilgi gösteriyor.
Cumhuriyet Meydanı'na konuşlandırılan tanıtım tırında satılan ürünler, şehit ve gazi olan jandarma mensuplarının ailelerinin yararına kullanılmak üzere Jandarma Asayiş Vakfı'na bağışlanıyor. Tırda, JÖH ve JÖAK timlerinin kullandığı askeri malzeme, tişört, şapka, mont, künye, bileklik, kolye, yüzük, saat gibi hediyelik eşyalar bulunuyor. Ayrıca tırda bulunan ekranda JÖH ve JÖAK timlerinin faaliyetleri hakkında bilgilendirici video gösterimi yapılıyor. Tır sorumlusu Rasim Uslucan, gazetecilere, JÖH ve JÖAK'a bağlı olarak şehit ve gazi yakınları adına satış yaptıklarını söyledi. Kastamonu'daki satışlarda bazı vakitlerde yoğunluk yaşadıklarını anlatan Uslucan, "Türkiye genelinde aktif şekilde 4 tırımız var. Yapılan alışverişlerin gelirleri masraflar çıkarıldığında tamamı şehit ve gazi yakınlarına destek olmak amacıyla Jandarma Asayiş Vakfı bağışlanıyor." dedi.
KASTAMONU (AA) - Kastamonu'ya gelen Jandarma Özel Harekat (JÖH) ve Jandarma Özel Asayiş ve Kurtarma (JÖAK) birimlerinin tanıtıldığı tanıtım tırına vatandaşlar ilgi gösteriyor.

Cumhuriyet Meydanı'na konuşlandırılan tanıtım tırında satılan ürünler, şehit ve gazi olan jandarma mensuplarının ailelerinin yararına kullanılmak üzere Jandarma Asayiş Vakfı'na bağışlanıyor.

Tırda, JÖH ve JÖAK timlerinin kullandığı askeri malzeme, tişört, şapka, mont, künye, bileklik, kolye, yüzük, saat gibi hediyelik eşyalar bulunuyor. Ayrıca tırda bulunan ekranda JÖH ve JÖAK timlerinin faaliyetleri hakkında bilgilendirici video gösterimi yapılıyor.

Tır sorumlusu Rasim Uslucan, gazetecilere, JÖH ve JÖAK'a bağlı olarak şehit ve gazi yakınları adına satış yaptıklarını söyledi.

Kastamonu'daki satışlarda bazı vakitlerde yoğunluk yaşadıklarını anlatan Uslucan, "Türkiye genelinde aktif şekilde 4 tırımız var. Yapılan alışverişlerin gelirleri masraflar çıkarıldığında tamamı şehit ve gazi yakınlarına destek olmak amacıyla Jandarma Asayiş Vakfı bağışlanıyor." dedi.

Kastamonu HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.