İzmir ve Alanya’nın iş birliği çifte heyecan yaşattı

EKONOMİ 07.02.2024 - 10:13, Güncelleme: 07.02.2024 - 10:13 4590+ kez okundu.
 

İzmir ve Alanya’nın iş birliği çifte heyecan yaşattı

İzmir'in fuarcılık deneyimi ile Alanya'nın turizm tecrübesi çifte fuar heyecanı yarattı. Alanya Belediyesi’nin ev sahipliğinde Başak Fuarcılık’ın düzenlediği fuarların ve Uluslararası Yemek Yarışmasının startı törenle verildi.
Türkiye'ye fuarcılığı öğreten şehrin tecrübeleri, turizmin kalbinin attığı kente taşındı. Alanya Belediyesi ev sahipliğinde Başak Fuarcılık'ın düzenlediği Alanya Otel, Kafe, Restorant ekipmanları Fuarı ile Alanya Ev Dışı Tüketim Ürünleri, Yiyecek ve İçecek Fuarı Cuma Pazarı Çok Amaçlı Fuar ve Etkinlik Merkezi'nde açıldı. Açılış programında Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mehmet Kural, Altınkepçe Turizm ve Aşçılar Derneği Başkanı Ergül Demiral, Gastronomi Yıldızları Derneği Başkanı Hidayet Kızıları, Anadolu Teknik Yöneticiler ve Çalışanlar Derneği Başkanı İlhami Yalçınkaya, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği Başkanı Burhan Sili, Akdeniz Yiyecek & İçecek Yöneticileri Derneği Başkanı Mustafa Gençer, Alanya Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan, Hotel Kat Hizmetleri Eğitimi ve Dekorasyonu Derneği Başkanı Hakan Hali, Alanya Hotel Kat Hizmetleri Eğitimi ve Dekorasyonu Derneği Başkanı Sevgi Topuzel, AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mehmet Şarani Tavlı, siyaset ve iş dünyasından çok sayıda temsilci hazır bulundu. Başak Fuarcılık Genel Müdürü Sedat Bozkurt, “Deneyimli ekibimiz, uzman olduğu sektörlerde iki fuarı eş zamanlı olarak düzenliyor. Kısa zamanda katılımcı sayısına ulaştık. Aynı şekilde ziyaretçi hedefine de ulaşacağımızdan eminiz” dedi.  Bozkurt, “Çifte fuarımız yeni güçlü iş birliklerinin kapılarını aralayacak. Birinci başlıktaki etkinliğimizde Otel Tekstili, Mobilya, Yatak, Dekorasyon Malzemeleri, Endüstriyel Mutfak ve Çamaşırhane Ekipmanları, Mutfak, Banyo Malzemeleri ve Ekipmanları, Güvenlik ve Aydınlatma Sistemleri, Buklet ve Sarf Malzeme, Bilişim Sistemleri, Kırtasiye Ürünleri, Personel Kıyafetleri, Spa, Havuz Ekipmanları, Park, Bahçe, Plaj Ekipman ve Malzemeleri, Aşçılık Malzemeleri ve Ekipmanları, Sektörel Yayınlar görücüye çıktı. İkinci başlıktaki organizasyonumuzda ise Bilişim Sistemleri Firmaları, Toplu Tüketime Yönelik Gıda ve İçecek Ürünleri Tedarikçileri, Pastacılık ve Çikolata Ürünleri İmalat ve Tedarikçileri, Tamamlayıcı Gıda Dışı Ürünler İmalat ve Tedarikçileri, Sarf Malzeme Tedarikçileri, Temizlik Malzemeleri ve Kimyasalları İmalat ve Tedarikçileri tanıtımlarını gerçekleştiriyor” ifadelerini kullandı. Fuar kapsamında 3 verimli gün Başkan Murat Yücel, “Fuar kapsamında, Türkiye'nin sayılı yemek yarışmalarından kabul edilen ve Altın Kepçe Turizm ve Aşçılar Derneği iş birliğinde düzenlediğimiz 8.Gastro Alanya Uluslararası Yemek Yarışmasını da gerçekleştiriyoruz. 16 farklı ülkeden yarışmacı ve jürinin katılacağı etkinlikler devam edecek. Türkiye'nin en prestijli yemek yarışmalarından olan 8.Gastro Alanya Uluslararası Yemek Yarışmasına yurt dışından da 25 şefle birlikte 480 yarışmacı katılıyor.  
İzmir'in fuarcılık deneyimi ile Alanya'nın turizm tecrübesi çifte fuar heyecanı yarattı. Alanya Belediyesi’nin ev sahipliğinde Başak Fuarcılık’ın düzenlediği fuarların ve Uluslararası Yemek Yarışmasının startı törenle verildi.

Türkiye'ye fuarcılığı öğreten şehrin tecrübeleri, turizmin kalbinin attığı kente taşındı. Alanya Belediyesi ev sahipliğinde Başak Fuarcılık'ın düzenlediği Alanya Otel, Kafe, Restorant ekipmanları Fuarı ile Alanya Ev Dışı Tüketim Ürünleri, Yiyecek ve İçecek Fuarı Cuma Pazarı Çok Amaçlı Fuar ve Etkinlik Merkezi'nde açıldı.

Açılış programında Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mehmet Kural, Altınkepçe Turizm ve Aşçılar Derneği Başkanı Ergül Demiral, Gastronomi Yıldızları Derneği Başkanı Hidayet Kızıları, Anadolu Teknik Yöneticiler ve Çalışanlar Derneği Başkanı İlhami Yalçınkaya, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği Başkanı Burhan Sili, Akdeniz Yiyecek & İçecek Yöneticileri Derneği Başkanı Mustafa Gençer, Alanya Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan, Hotel Kat Hizmetleri Eğitimi ve Dekorasyonu Derneği Başkanı Hakan Hali, Alanya Hotel Kat Hizmetleri Eğitimi ve Dekorasyonu Derneği Başkanı Sevgi Topuzel, AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mehmet Şarani Tavlı, siyaset ve iş dünyasından çok sayıda temsilci hazır bulundu.

Başak Fuarcılık Genel Müdürü Sedat Bozkurt, “Deneyimli ekibimiz, uzman olduğu sektörlerde iki fuarı eş zamanlı olarak düzenliyor. Kısa zamanda katılımcı sayısına ulaştık. Aynı şekilde ziyaretçi hedefine de ulaşacağımızdan eminiz” dedi. 

Bozkurt, “Çifte fuarımız yeni güçlü iş birliklerinin kapılarını aralayacak. Birinci başlıktaki etkinliğimizde Otel Tekstili, Mobilya, Yatak, Dekorasyon Malzemeleri, Endüstriyel Mutfak ve Çamaşırhane Ekipmanları, Mutfak, Banyo Malzemeleri ve Ekipmanları, Güvenlik ve Aydınlatma Sistemleri, Buklet ve Sarf Malzeme, Bilişim Sistemleri, Kırtasiye Ürünleri, Personel Kıyafetleri, Spa, Havuz Ekipmanları, Park, Bahçe, Plaj Ekipman ve Malzemeleri, Aşçılık Malzemeleri ve Ekipmanları, Sektörel Yayınlar görücüye çıktı. İkinci başlıktaki organizasyonumuzda ise Bilişim Sistemleri Firmaları, Toplu Tüketime Yönelik Gıda ve İçecek Ürünleri Tedarikçileri, Pastacılık ve Çikolata Ürünleri İmalat ve Tedarikçileri, Tamamlayıcı Gıda Dışı Ürünler İmalat ve Tedarikçileri, Sarf Malzeme Tedarikçileri, Temizlik Malzemeleri ve Kimyasalları İmalat ve Tedarikçileri tanıtımlarını gerçekleştiriyor” ifadelerini kullandı.

Fuar kapsamında 3 verimli gün

Başkan Murat Yücel, “ Fuar kapsamında, Türkiye'nin sayılı yemek yarışmalarından kabul edilen ve Altın Kepçe Turizm ve Aşçılar Derneği iş birliğinde düzenlediğimiz 8.Gastro Alanya Uluslararası Yemek Yarışmasını da gerçekleştiriyoruz. 16 farklı ülkeden yarışmacı ve jürinin katılacağı etkinlikler devam edecek. Türkiye'nin en prestijli yemek yarışmalarından olan 8.Gastro Alanya Uluslararası Yemek Yarışmasına yurt dışından da 25 şefle birlikte 480 yarışmacı katılıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.