İstanbul’dan Giresunlu bir adayımız daha oldu!

SİYASET 27.01.2024 - 19:00, Güncelleme: 27.01.2024 - 19:00 6925+ kez okundu.
 

İstanbul’dan Giresunlu bir adayımız daha oldu!

Giresunlu hemşehrimiz Zeytinburnu eski Belediye Başkanlarından Dr. Adil Emecan’ın eşi önceki dönem CHP Milletvekili hemşehrimiz Emine Gülizar Emecan CHP tarafından İstanbul Bahçelievler Belediye Başkan Adayı gösterildi.
31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerinde CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in başkanlığında toplanan Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısı sonrası Parti Meclisi sonrası bazı il ve ilçelerde belediye başkan adayları belli oldu. İstanbul Bahçelievler Belediye Başkan adaylığına CHP tarafından hemşehrimiz Emine Gülizar Emecan getirildi. 1968'da yılında Antalya'da dünyaya gelen fakat aslen Giresunlu olan İnşaat Mühendisi ve A sınıfı iş güvenliği uzmanı Emine Gülizar Emecan, İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nde lisans, Bahçeşehir Üniversitesi Genel İşletme alanında da yüksek lisansını tamamladı. Emine Gülizar Emecan, 2011-2015 yılları arasında CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı (AR-GE’den Sorumlu) ve 2015-2017 yılları arasında CHP İstanbul İl Eğitim Sekreteri görevlerinde bulunurken, 27. Dönem CHP Milletvekili olarak görev yaptı. Giresunlu hemşehrimiz Zeytinburnu eski Belediye Başkanlarından Dr. Adil Emecan’ın eşi olan CHP Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Emine Gülizar Emecan, eşi ile evlilik hayatına başladığı Bahçelievler’den Belediye Başkan Adayı olmasının mutluluğunu sosyal medya hesabından paylaşarak, “Sevgili Bahçelievlerli hemşehrilerim, sevgili gençler, çocuklar, kadınlar ve saygıdeğer büyüklerim... Eşim Adil Emecan ile evlilik birliğine ilk adımı attığım ve yıllarımın geçtiği, siyaset hayatımda ilçe örgütümüzle birlikte her zaman sokak sokak mahalle mahalle çalıştığım güzel Bahçelievlerimiz için Cumhuriyet Halk Partisinin Bahçelievler Belediye Başkan Adayı olarak görevlendirildim. Bana güvenerek bu onurlu göreve layık gören Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi’ne, Değerli Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel'e, MYK üyelerimize, İstanbul İl Başkanımız Sayın Özgür Çelik’e,  çok teşekkür ediyorum. Bahçelievler’e hizmet için, genciyle kadınıyla, emeklisiyle hakettiği yaşam kalitesine, refaha veyatırımlara ulaştırmak için hep birlikte yola çıkıyoruz.  Bahçelievler’de bu onurlu yürüyüşü İBB Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu, meclis üyelerimiz, örgütümüz ve halkımız ile birlikte gerçekleştireceğiz” dedi.        
Giresunlu hemşehrimiz Zeytinburnu eski Belediye Başkanlarından Dr. Adil Emecan’ın eşi önceki dönem CHP Milletvekili hemşehrimiz Emine Gülizar Emecan CHP tarafından İstanbul Bahçelievler Belediye Başkan Adayı gösterildi.

31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerinde CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in başkanlığında toplanan Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısı sonrası Parti Meclisi sonrası bazı il ve ilçelerde belediye başkan adayları belli oldu.

İstanbul Bahçelievler Belediye Başkan adaylığına CHP tarafından hemşehrimiz Emine Gülizar Emecan getirildi.

1968'da yılında Antalya'da dünyaya gelen fakat aslen Giresunlu olan İnşaat Mühendisi ve A sınıfı iş güvenliği uzmanı Emine Gülizar Emecan, İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nde lisans, Bahçeşehir Üniversitesi Genel İşletme alanında da yüksek lisansını tamamladı. Emine Gülizar Emecan, 2011-2015 yılları arasında CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı (AR-GE’den Sorumlu) ve 2015-2017 yılları arasında CHP İstanbul İl Eğitim Sekreteri görevlerinde bulunurken, 27. Dönem CHP Milletvekili olarak görev yaptı.

Giresunlu hemşehrimiz Zeytinburnu eski Belediye Başkanlarından Dr. Adil Emecan’ın eşi olan CHP Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Emine Gülizar Emecan, eşi ile evlilik hayatına başladığı Bahçelievler’den Belediye Başkan Adayı olmasının mutluluğunu sosyal medya hesabından paylaşarak, “Sevgili Bahçelievlerli hemşehrilerim, sevgili gençler, çocuklar, kadınlar ve saygıdeğer büyüklerim... Eşim Adil Emecan ile evlilik birliğine ilk adımı attığım ve yıllarımın geçtiği, siyaset hayatımda ilçe örgütümüzle birlikte her zaman sokak sokak mahalle mahalle çalıştığım güzel Bahçelievlerimiz için Cumhuriyet Halk Partisinin Bahçelievler Belediye Başkan Adayı olarak görevlendirildim.

Bana güvenerek bu onurlu göreve layık gören Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi’ne, Değerli Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel'e, MYK üyelerimize, İstanbul İl Başkanımız Sayın Özgür Çelik’e,  çok teşekkür ediyorum. Bahçelievler’e hizmet için, genciyle kadınıyla, emeklisiyle hakettiği yaşam kalitesine, refaha veyatırımlara ulaştırmak için hep birlikte yola çıkıyoruz.  Bahçelievler’de bu onurlu yürüyüşü İBB Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu, meclis üyelerimiz, örgütümüz ve halkımız ile birlikte gerçekleştireceğiz” dedi.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Neşe Gençer
(27.01.2024 20:40 - #74205)
Emine Gülüzar Emecan hanımefendiyi kutkuyor,başarılar diliyorum.
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.