Yasak kapsamında kontroller yapıldı

GÜNDEM 03.01.2021 - 18:12, Güncelleme: 03.01.2021 - 18:12 3665+ kez okundu.
 

Yasak kapsamında kontroller yapıldı

31 Aralık 2020 Perşembe akşamı başlayan ve 4 Ocak 2021'de sona eren sokağa çıkma yasağı sona erdi.
Sokağa çıkma yasağının son günü olan Pazar günü yasağı delmeye çalışanlara ise Jandarma ekipleri geçit vermedi. Salgının seyrinin iyiye doğru gittiği bu günlerde vatandaşların sürekli olarak tedbirlere uyması ısrarla isteniliyor. Öte yandan mücavir alan içerisinde polis ekipleri kontrollerini yaparken, mücavir alan dışında ise jandarma ekipleri kontrollerini yaptı. Yasağa uymayanlara gerekli cezalar yazılırken izinli olan ve çalışanlara izin belgelerini göstermeleri halinde seyir etmelerine müsade edildi.
31 Aralık 2020 Perşembe akşamı başlayan ve 4 Ocak 2021'de sona eren sokağa çıkma yasağı sona erdi.

Sokağa çıkma yasağının son günü olan Pazar günü yasağı delmeye çalışanlara ise Jandarma ekipleri geçit vermedi. Salgının seyrinin iyiye doğru gittiği bu günlerde vatandaşların sürekli olarak tedbirlere uyması ısrarla isteniliyor. Öte yandan mücavir alan içerisinde polis ekipleri kontrollerini yaparken, mücavir alan dışında ise jandarma ekipleri kontrollerini yaptı.

Yasağa uymayanlara gerekli cezalar yazılırken izinli olan ve çalışanlara izin belgelerini göstermeleri halinde seyir etmelerine müsade edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.