D-Smart, Digitürk ve Tivibu'nun Bulancak'ta yetkili tek bayisi

EKONOMİ 23.09.2016 - 18:09, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 4161+ kez okundu.
 

D-Smart, Digitürk ve Tivibu'nun Bulancak'ta yetkili tek bayisi

Bulancak'ta işletmeciliğini Taner Dübüş'ün yaptığı Çağdaş Elektronik D-Smart Bayiliğinin yanı sıra Digitürk Bulancak Yetkili Bayiliğini de aldı.
Uzun yıllardan bu yana Bulancak'ta bölge halkına D-Smart hizmeti sunan Dübüş, bundan sonra müşterilerine Digitürk hizmetine sunacaklarını söyledi.Bulancak'ta tek yetkili bayi olduklarını kaydeden Dübüş, "Daha önce bizde D-Smart Yetkili Bayiliği vardı. Artık Digitürk Bayiliği de var. Bunun yanı sıra Tivibu'ya da biz bakıyoruz. Vatandaşlarımız spor ile ilgili herhangi bir içerik alacak ise sağ sol ile uğraşmayacak. Kapıdan içeriye girecek ne istiyorsa uğraşmadan alacak. Digiturk, D-Smart'ın tek yetkili ana bayisiyiz. Tivibu'da da yetkili bayilik yapıyoruz. Yine bunun yanında elektronik ürünlerin tamirlerini yapıyoruz. LED TV, LCD TV ve mönitörler, uydu anten kurulumları da yapıyoruz. Saydığım ürünlerin bizde yine satışları var. 1991 senesinden itibaren bu işi yapıyoruz. Cemal Gürsel Caddesi üzerinde ki işyerimize tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz" dedi.  
Bulancak'ta işletmeciliğini Taner Dübüş'ün yaptığı Çağdaş Elektronik D-Smart Bayiliğinin yanı sıra Digitürk Bulancak Yetkili Bayiliğini de aldı.
Uzun yıllardan bu yana Bulancak'ta bölge halkına D-Smart hizmeti sunan Dübüş, bundan sonra müşterilerine Digitürk hizmetine sunacaklarını söyledi.
Bulancak'ta tek yetkili bayi olduklarını kaydeden Dübüş, "Daha önce bizde D-Smart Yetkili Bayiliği vardı. Artık Digitürk Bayiliği de var. Bunun yanı sıra Tivibu'ya da biz bakıyoruz. Vatandaşlarımız spor ile ilgili herhangi bir içerik alacak ise sağ sol ile uğraşmayacak. Kapıdan içeriye girecek ne istiyorsa uğraşmadan alacak. Digiturk, D-Smart'ın tek yetkili ana bayisiyiz. Tivibu'da da yetkili bayilik yapıyoruz. Yine bunun yanında elektronik ürünlerin tamirlerini yapıyoruz. LED TV, LCD TV ve mönitörler, uydu anten kurulumları da yapıyoruz. Saydığım ürünlerin bizde yine satışları var. 1991 senesinden itibaren bu işi yapıyoruz. Cemal Gürsel Caddesi üzerinde ki işyerimize tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.